1. Anasayfa
  2. Anime

Hayase Nagatoro Kimdir?

Hayase Nagatoro Kimdir?
hayase nagatoro
0
  • Kanji: 長瀞 早瀬
  • Romaji: Nagatoro Hayase
  • Takma Adı: Hayacchi, Toro-chan, Toro Cat, Cat-Girl
  • Yaş: 16-17
  • Doğum Günü: 1 Nisan
  • Boy: 1,50 cm

Hayase Nagatoro (長瀞 早瀬) Ijiranaide, Nagatoro-san isimli manga uyarlaması japon animesinin ana karakteridir. Kazehaya Lisesinde okuyan bir kızdır. Okuldan arta kalan vakitlerinde GAMOU dövüş kulübünde judo çalışır.

Görünüm

Nagatoro, sağ tarafına bir çift beyaz toka tutturulmuş siyah saçları olan çekici, minyon tpili ve kısa boylu bir lise öğrencisidir. Mayo şeklinde göze çarpan bir ten rengi, kahve rengi bir cildi ve kehribar rengi gözleri vardır. Sağ kulağının üstünde metalik bir piercing var her iki kulağında da delik vardır. Buna rağmen nadiren küpe takar. Etrafında ki diğerlerinden daha küçük olmasına rağmen geç büyüyebileceği ve kış aylarında biraz uzadığı ima edilmiştir. Zayıf, atletik, ince ve son derece esnektir. Vücut özellikleri göz önüne alınınca mütevazı küçük göğüsleri vardır. Genellikle sadist, kendini beğenmiş ve sırıtarak görünür.

Genelikle beyaz bir gömlek, bir çift spor ayakkabı ve çorapsız lacivert bir etek giyer. Kış üniformasında açık bir kazak, siyah tayt, mokasen ve bazen mavi bir ceket giyer. Bunların dışında sıklıkla spor kulübünde açık mavi/beyaz bir mayo giyer. Genellikle erkek fatma tiplemesinde basit ve sade giyinse de pek çok yerde göreceli olarak farklı şeyler giyer.

hayase nagatoro 2

Kişilik

Nagatoro, enerjik, neşeli, alaycı, çapkın ve hızlı konuşmayan eğilimli sadist tiplemeli birisidir. Senpai’ye zorbalık yapmayı ve onunla alay etmeyi keyif verici olarak bulur. İlk tanıştıkları zamanlarda uğraşmaları senpai ağlayana kadar sürerdi. Zamanla yaptığı şeylerin dozunu kaçırdığını fark edip özür dilemeye de başlamıştır. Senpai çocukluğundan beri zorbalığa maruz kaldığı için bu tür olaylara hiç kızmaz ve kolayca atlatır.

Senpai’ye sık sık şaka yoluyla aşkını itiraf etmesine rağmen klasik bir Tsundre tiplemesidir. Senpai ile akşama kadar dalga geçip hatta ağlatmasına rağmen başkalarının aynısını yapmasına izin vermez. Etrafındaki kirşlerin özellikle diğer kızların dokunmalarına bile müsaade etmez. Senpai’yi evine davet ettiğinde ya da sahildeyken sık sık naif kişiliğini dışarı vursa da hemen şaka yolu ile bastırıyor.

Yoshi Gamo ve Sakura isimli arkadaşları ile benzer ama genellikle de rekabetçi bir ilişkileri vardır. Bu kişiler ile Spor salonu dahil pek çok yerde vakit geçirir. Gamo, Nagatoro’nun gerçek duygularının farkında olduğundan Senpai ile yalnız kalmalarını ve duygularını kabul etmesini sağlıyor. Bazen o kadar abartır ki fiziksel şiddete başvuracak kadar kavga ederler ama hemen barışırlar.

Bu kız grubu erkekler arasında çok popüler olmasına rağmen genellikle onları reddeler. Fiziksel güçleri ve spor geçmişleri göz önüne alınınca kimse onlarla fazla uğraşmayı göze almaz. Okulun kabadayıları sayılırlar. Nagatoro ise Senpai’sine karşı ilgisini şiddet ile gizlemeye çalışıp şaka ile üstünü örtüyor.

Müzik, dans ve şiire karşı ilgisi olan nagatoro gerçek kişiliğini ve empatik yaklaşabildiğini sürekli olarak gizlemektedir. Senpai’sinin kendisini küçük görmesi ve karakteristik gelişimini sağlamak için de pek çok kez hamle yapmıştır. Senpai’si resim kulübünde bir çizer olduğundan onun yeteneklerini sürekli geliştirmeye teşfik ediyor. Kendisini model olarak kullanmaya zorluyor. Bir süre sonra Senpai de Nagatoro dışında hiçbir şey çizmek istemiyor.

Nagatoro, sık sık cinsel şakalar ve bakir göndermeleri yapar ama kendisi de aslında bundan oldukça çekinir. Sataşmaya dayalı cinsel şakaları kendisi kontrol ederken son derece rahat görünen Nagatoro ara sıra kazara yaşanan fiziksel münasebetlerden olukça rahatsız olmuştur. Cinsel içerikli olaylarda kızardıktan sonra hemen kızıp şiddet ve öfke ile durumu bastırmaya çalışır. Senpai ‘yi sapıklık ve iğrençlik ile itam ederek aslında utancını gizler. Senpai’ye yaptığı onlarca bakir göndermesine rağmen kendisi de bir o kadar deneyimsizdir.

Nagatoro’nun göğüs ölçüsü ile ilgili bir kompleksi vardır. (Lezbiyen olanlar dahil küçük göğüslere sahip hemen hemen tüm anime karakterleri aynı komplekse sahiptir.) Plaj’da Gamo ve Yoshi’nin göğüsleri ile Senpai’yi taciz etmelerinden rahatsızlık duyup onu uzaklaştırmıştır. Arkadaşlarından daha az dolgun olduğundan dolayı şaka için de olsa bir zamanlar göğüslerine anpan doldurmuştu. Bununla Senpai’ye sataşsa da o asla dokunamadı.

İnanılmaz atlatik birisidir. Yüzme, Kayak, Judo ve Koşu gibi çoğu sporda deneyimlidir. Okulda ki erkekler dahil pek çok kişi ondan korkar. Bu konularda Senpai’yi eğitmeye çok isteklidir.

hayase nagatoro 3

Biyografi

Hayase, 1 Nisan da doğmuş ve Nagatoro ailesinin üçüncü çocuğudur. Bir abisi ve bir ablası vardır. Hayase yedi yaşına kadar yatağına ıslatmıştır. Çocukken sık sık ailesi ile şenliklere ve plaja giderdi. Gençiğinin bir noktasında GAMOU dövüş kulübüne katılmıştır. Almanya da bir dövüş şampiyonasını kazanmıştır. Bilinmeyen bir rakipten ötürü dövüş kariyerine sadece hobi olarak devam etmektedir. Senpai’sine “Judo’dan nefret etmiyorum ama duvara toslamak gibi yenemeyeceğim insanlar var” demiştir. Zamanla edindiği YOshi ve Gamo sık sık çöp çatanlık yapmaya çalışmış ama Nagatoro hiçbirini sevmedi ve asla bir erkek arkadaşı olmadı.

Bir öğleden sonra arkadaşları ile kütüphanede sohbet ederken içeri giren bir oğlan gözüne takıldı. Kazara düşürdüğü çantasından manga çalışmaları döküldü. Arkadaşlarından ayrılıp onunla kaldı bir süre onunla alay edip hatta ağlattı. Nagatoro’nun alay ve şakaları uzun bir süre devam etti. Evleri aynı güzergah da olduğundan yol da da sık sık rahatsız etmeye devam etti. Arkadaş olduktan sonra bile çoğunlukla Senpai’sini rahatsız etmeye devam etti.

Senpai ile şenliklere, plaja, tapınağa ve daha pek çok yere gitti. Sataşmaktan ve kendisin dışında sataşanları korkutmaktan hiç vaz geçmedi. Hastayken çorba bile yaptı. Senpai’nin annesi girmese öpecekti.

hayase nagatoro 4

Diğer Şeyler

  • Senpai’nin gerçek adı Naoto Hachioji ‘dir.
  • Nagatoro’nun gerçek adı Hayase, Şelale anlamına gelir.
  • Takma adı (Hayase-Chan –> Hayachi) Hayachi ‘de Küçük Kaya anlamına gelir.
  • Ailesinden ve arkadaşlarından daha bronz olmasının sebebi yüzme faaliyetleridir. Kışın ten rengi açılır.
  • İlk bölümlerde Senpai ile gerçekten uğraştığı ve hoşlanmanın ileri ki bölümlerde ortaya çıktığı ima edilmiştir.
  • Nagatoro Vampir konulur filmleri sever.
  • Arada kedi kostümü giyer. Takma adlarımdan biri Nekotoro(kedi-toro)’dur.
  • Video oyunlarda çok zayıftır.
  • Baharatlı yemekleri sever Pollack Yumurtası, Koshian favorisidir. Her seferinde garip bir içecek alır domates suyu favorisidir.
  • Derslerinde beklenmedik derecee başarıldır.
  • Pek becerikli olmasa da yemek yapmayı sever.
  • Hafif bir içicidir. (Hemen sarhoş olur)
  • Akıllı telefonunun siyah kedi kılıfı vardır.
  • Vücut ölçüleri 76-56-82 ‘dir.
  • 1 Nisan’da doğmuştur.
  • Burcu Koç’dur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir