1. Anasayfa
  2. Anime

Gokushufudo Mangası Önümüzdeki Yaz Live-Action Film Olacak

Gokushufudo Mangası Önümüzdeki Yaz Live-Action Film Olacak
2

Gokushufudo, Sony Pictures Entertainment Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Kousuke Oono’nun “The Way of the Househusband (Gokushufudō)” mangasının 2022 yazının başlarında vizyona girecek bir live-action filmi olduğunu duyurdu Tatsu olarak Hiroshi Tamaki, Miku olarak Haruna Kawaguchi ve Masa olarak Jun Shison oynayacak.

Manga klasik “Ev Hanımı” deyiminin tersini işliyor.

Geri dönen diğer oyuncular arasında Himawari rolünde Tamaki Shiratori, Kikujirō Eguchi rolünde Naoto Takenaka, Ibari rolünde Izumi INamori, Torajirō rolünde Kenichi Takitō, Sakai rolünde Yūta Furukawa, Sadogashima rolünde Junpei Yasui, Yukari rolünde Tina Tamashiro, Tanaka Ōta olarak MEGUMI ve Michiko yer alıyor.

Tōichiro Rutō, filmin yönetmeni olarak kadroya katılıyor.

Oono mangayı Şubat 2018’de Shinchosha’nın Kurage Bunch web sitesinde başlattı ve Shinchosha sekizinci cildi 9 Eylül’de yayınladı. Viz Media mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve altıncı cildi 21 Eylül’de yayınladı.

Manga ayrıca bir anime uyarlamasına da ilham verdi. Animenin ilk bölümü, 8 Nisan’da beş bölümle tüm dünyada Netflix’te yayınlandı. İkinci bölüm, 7 Ekim’de tüm dünyada Netflix’te yayınlandı.

Kaynak: ANN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. merakla bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir