1. Anasayfa
  2. Anime

KonoSuba – Öneri Komedi Animesi

KonoSuba – Öneri Komedi Animesi
2

Bilgileri:

İngilizce : KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World!
Diğer Adları : Give Blessings to This Wonderful World!
Japonca : この素晴らしい世界に祝福を!
Anime Türü : Fantastik, Macera, Doğaüstü Güçler, Komedi
Bölüm Sayısı : 11 / 10+
Yaş Sınırı : PG-13 – 13 Yaş üstü
Yapımcı : 81 Produce, Half H.P Studio, Kadokawa Media House, KlockWorx, Nippon Columbia, Sony Music Communications, Toranoana
Stüdyo : Studio Deen
Bölüm Süresi : 23 dakika

Konusu:

İçine kapanık bir oyunsever olan Satou Kazuma’nın hayatı bir trafik kazası sonucu sona erecektir…Öyle olmalıydı, ancak gözünü açtığında karşısında kendisini bir tanrıça olarak tanıtan bir kız gördü. “Hey, bende senin yararına bir şey var. Başka bir Dünya’ya gitmek ister miydin?Ancak yanında tek bir şey götürebilirsin.” “O halde seni götürmek istiyorum.” İşte bu noktada reankarne olmuş Kazuma’nın Şeytan Kral ile olan mücadelesi başlıyor. Ancak birçoğunuzun düşündüğünün aksine bu yolculuk sürekli bir yiyecek, içecek ve barınak arayışı olacaktır. Kazuma’nın sakin bir hayat sürmek istemesine karşın Tanrıça’nın sürekli çıkardığı problemler kısa süre sonra Şeytan Kral’ın ordusunun dikkatini çekecektir.

Yorum:

konosuba 3. sezon

Bu animeye başlamadan önce İsekai terimine biraz aşina olmalısınız. İsekai kelimesinin Türkçe de ki en yakın karşılığı Paralel Evren ‘dir. Temeli Re:Zero ‘nun uyarlandığı novel’e dayanan İsekai olayı bir karakterin belli bir sebepten hayatına başka bir evrende devam etmesini konu alır.

Bu hikayede ise Kazuma kendisine bir kamyonun çarptığını düşünerek şoka girip ölür. Aqua isimli tanrıça ona başka bir dünyaya geçme fırsatı tanır. Ölümüne inanılmaz güle Aqua’ya sinirlenen Kazuma son dileği ile onu da yanına alır. Bir tanrıça ve bir insan başka bir dünyada kısılırlar.

İsekai anime ve oyunlara aşina olan Kazuma yakınca macera, aşk ve savaş olacağını düşünüp heyecanlanır. Lakin Tanrıçanın hiç gücü olmadığını ve bu dünyanın zorluklarını anlar. İnşaatta çalışıp bir ahırda uyur.

Zamanla dostlar edinir ve çoğu komedi pek çok maceraya koşar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 3 Nisan 2022

    Huh LALATİNA.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir