1. Anasayfa
  2. Anime

Mieruko Chan – Sadece Görmezden Gelinen Bir Hikaye

Mieruko Chan – Sadece Görmezden Gelinen Bir Hikaye
3

Bilgi:

Japonca : 見える子ちゃん
Anime Türü : Korku, Doğaüstü Güçler, Komedi
Bölüm Sayısı : 12
Yaş Sınırı : PG-13 – 13 Yaş üstü
Yapımcı : Kadokawa, Magic Capsule
Stüdyo : Passione

Konusu:

Mieruko sıradan bir lise öğrencisidir, ta ki dehşet verici ve iğrenç canavarları görmeye başlayıncaya kadar! Mieruko’nun hayatı tepetaklak olsa da, korkudan ölse bile, kendisini çevreleyen bu ürkütücü şeyleri fark etmemiş gibi yaparak günlük yaşamına devam eder. Arkadaşı Hana’yı ve kendisini tehlikeden uzakta tutmak için kötünün de kötüsüyle karşılaşacak olsa dahi bu korkuya göğüs germelidir. Komedi ve korkunun bir araya gelişiyle Mieruko-chan, paranormalliklerin karşısında kayıtsız kalarak bunun üstesinden gelmeye çalışan bir kızın hikayesini anlatıyor.

Mieruko Chan manga

Yorum:

Pek çok korku hikayesi var ve hepsi aynı şeyleri yapıyor. Ana karakter gizemli olayları öğrenince önce korkar sonra görmezden gelir ve en son savaşır. Mieruko ise başından beri görmezden gelmeyi seçiyor. Evinde ve okulunda her yerde sadece kendisinin görebildiği doğa üstü olaylara şahit oluyor. Peki ne mi yapıyor? Sadece görmezden geliyor.

En iyi arkadaşı Hana inanılmaz yüksek enerjisi ile kötü ruhları kendine çekmektedir. Mieruko ise bu olaylardan onu ve kendisini korumaya çalışmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. Korku ve Ecchi arasında gidip geliyor

  2. Korku değil de daha çok ecchi olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir