1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Üyelik Gerektiren Sitelerden Kolay İşlem Yapma

Üyelik Gerektiren Sitelerden Kolay İşlem Yapma
1

Bu gün pek çok site olsa da yarısından çoğu işe yarmaz şeyler sunar. Adam akıllı bir şeyler sunmayı başaran herkes de bir üyelik beklentisi içerisindedir. Bunun için Kredi Kartı bilgisi isteyen de var Mail onayı isteyen de var. Bu işin bir çözümü yok mu?

Örneğin X sitesinden bir resim indirmek istiyorsunuz ama üyelik onayı var. Mail adresinizi verirseniz her gün spam posta alacağınızı biliyorsunuz ama fotoya da ihtiyacınız var. Ne yapmalısınız? İkinci bir posta açmak çözüm değildir. Bu seferde o perişan olur.

Öncelikle “Temp Mail” yani “Geçici Mail” sitelerinden bahsedelim. Üyeliği olmayan bu siteler siteye girdiğiniz anda size rastgele bir posta ve gelen kutusu verir.

image 516x1024 1

Geçici postayı kopyalayıp istediğiniz yapıştırıyorsunuz. Bir süre sonra mail gelecektir. Onayını yapıp üyeliğinizi tamamlıyorsunuz. İşte bu kadar kolay. Artık o sitelere üye olabilir ve sınırsız deneme hesabı kullanabilirsiniz.

Temp Mail Sitesi —> https://temp-mail.org/tr/

Not: Eğer ki SMS onayı istiyorsa çözümü de “SMS Temp” siteleri olabilir. Lakin SMS siteleri ücretlidir. 0.01$ gibi bir ücreti vardır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 26 Şubat 2023

    Bak bu çok işime yarayacak.

  2. Uzun zamandır araştırdım Bi konu çok güzel detaylara değinöişsiniz faydalı Bi makale oşmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir