1. Anasayfa
  2. Anime

Spy X Family Animesi Ön İncleme (Spolier)

Spy X Family Animesi Ön İncleme (Spolier)
0

Spy X Family, 2022 yaz animeleri arasında sonunda izleyici karşısına çıktı. İlk bir kaç bölüm yayınlandı ve bölümler birikince izleyebildim. Anladığım kadarıyla bir Casus ve Bir Ajan belli sebepler ile aile kurmaları gerekiyor ve bir şekilde birbirilerini buluyorlar.

Casus olan baba görevi için önce yetimhaneden bir çocuk buluyor. Bulduğu çocuk olan Anya bir deney tesisinden kaçmış bir kobaydır. Telapat olan Anya kişilerin düşüncelerini okuyabiliyor.

Anya bir telepat olarak bazen çok yetişkin gibi davransa da gerçekten çocuksu şekilde işleri batırıyor.

Loid Forger

Ailenin babasıdır. Bir casustur. Bir görev için aile kurması gerekmiştir. Bu sebeple yetimhaneden Anya’yı evlat edinmiştir. Kendisi de bir yetim olarak büyümüş bu yüzden hem Anya’ya hem de yetim çocuklara karşı bir zayıflığı vardır.

Yor Forger

Ailenin Annesidir. Yetim olarak kardeşi ile birlikte büyümüştür. Bir suikastçidir. Gündelik hayatta kardeşi ve kendisi birer memurdur. Kardeşinin görevine ve hayatına devam etmesi için tehlikeli bir dünyada evli ya da ilişkisi olan birisi olarak görülmesi gerekiyordu. Bu yüzden bir koca adayı aradı ve şans eseri Loid Forger ile karşılaştı.

Anya Forger

Anya geçmişi oldukça karanlık bir çocuktur. Bakımsız ve denetimsiz bir yetimhanede bulunmuştur. Buraya gelmeden önce deney tesisinde tutulmuştur. Bir telepattır. İnsanların zihnini okuyabilir. Çok fazla kişini zihnini okumaya çalışırsa yorulur ve burnu kanar. Bir süre sonra da uykuya dalar. Fıstıkları ve Casus filmlerini sever. Havuçlardan nefret eder.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir