1. Anasayfa
  2. Anime

Anime Karakteri: Anya Forger Kimdir?

Anime Karakteri: Anya Forger Kimdir?
0

Anya Forger, SpyXFamily animesinin ana karakteri olan bir çocuk karakterdir. Loid isimli ajanın bir görev için yetimhaneye gelmesi ile hikayesi başlar. Anya zihin okuyabilen ve Ajan filimlerine bayılan bir çocuktur. Gelen kişi ise gerçek bir casustur.

Anya Forger Genel Bilgiler

  • Adı(Japonca): アーニャ・フォージャー
  • Adı: Anya Forger
  • Yaşı: 4-5 (6 olduğunu iddia eder
  • Boyu: 99.5 cm
  • Kilosu: 15 kg
  • Göz Rengi: Yeşil

Anya Forger Genel Bilgiler

image 55

4-5 yaşlarında küçük bir kız çocuğudur. Bir yetimhanede Loid Forger tarafından bulunmuştur. Geçmişinde bir deney tesisinde tutulmuş ve güçleri test edilmiştir. Anya insanların zihnini okuyabilen bir telepattır. Bu yeteneği yüzünden üzerinde deneyler yapılmış ve yetmeği ile ilgili çalışmalara zorlanmıştır. Aynı sebeplerden ders çalışmak istemez.

Deney tesisinden kaçtıktan sonra kaydı bile olmayan kötü bir yetimhaneye gitmiştir. Bir süre burada ki çocuklar ile birlikte bulunmuştur. Başka aileler alsa da geri getirmiştir. Loid yetimhaneye geldiğinde 6 yaşında ve okuma yazma bilen bir çocuk arıyordu. Anya gerçek bir casusun birisini evlat edineceğini anladığında heyecanlandı.

Okuma ve yazma bildiğinden ilk adaylar arasında olmasına rağmen yaşı tutmuyordu bu yüzden kayıt eksikliğinden yararlanarak 6 yaşında olduğunu iddia etti. Görevin ikinci aşmasında bir eş bulması gereken Loid’e terzide Yor isimli bir kadınla tanışması ve birlikte olmasına destek oldu. Loid ve Yor bilmeseler de ikisinin de 2. gizli bir yaşamı vardır. Yor isimli kadın ise bir suikastçıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir