1. Anasayfa
  2. Anime

En Havalı 10 Anime Kadın Karakteri Listesi

En Havalı 10 Anime Kadın Karakteri Listesi
4

Anime, harika karakterlerle dolup taşıyor ve animenin kadın karakterleri en havalılarından bazıları. Kolay cazibeleri ve benzersiz becerileri, erkek meslektaşlarından daha büyük olabilir. Ek olarak, en zor durumlarda her zaman sakin görünüyorlar.

10- Yuu Kashima (Monthly Girls’ Nozaki-kun)

Yuu Kashima (Monthly Girls' Nozaki-kun)

Yuu Kashima, Aylık Kızlardan Nozaki- kun’un tartışmasız en havalı karakteridir. Hoş bir varlığı ve tanıştığı herkesi kendine çeken göz kamaştırıcı bir kişiliği var. Sınıf arkadaşlarını şaşırtmadığında, sahnede asil karakterleri oynayan seyircileri büyüler. Genellikle bir erkek çocukla karıştırılsa da, Kashima her şeyi adım adım yapar ve soğukkanlılıklarını sürdürür.

9- Mikasa Ackerman (Attack on Titan)

Mikasa Ackerman (Attack on Titan)

Mikasa Ackerman Attack on Titan’da İzci Alayı’nın bir üyesidir . ODM teçhizatını kullanırken sahip olduğu şaşırtıcı yeteneği, onu savaşta ve orduda en iyi askerlerden biri yapıyor. Eren Yeager’a olan bağlılığı hem bir lütuf hem de bir lanet olabilir ama ona güvenerek bugüne kadar hayatta kalmayı başardı.

8- Minori Kushieda (Toradora!)

Minori Kushieda (Toradora!)

Minori Kushieda , Toradora’dan alışılmadık ama havalı bir karakter ! Biraz eksantrik olmasına rağmen, Kushieda nasıl eğlenileceğini biliyor. Şaka yapmayı sever ve korkmak (veya başkalarını korkutmak) en sevdiği geçmiş zamanlarından biridir.

7- Ryuko Matoi (Kill la Kill)

Ryuko Matoi (Kill la Kill)

Ryuko Matoi, Kill la Kill’de tamamen yaşam liflerinden yapılmış bir giysi olan bir Kamuy kullanabilen iki kişiden biridir. Bu nedenle, gösterideki en havalı karakterdir. Babasının katilini bulma çabası ve üniforması Senketsu ile olan benzersiz bağı onu dinamik bir karakter yapıyor.

6- Shinobu Kocho (Demon Slayer)

Shinobu Kocho (Demon Slayer)

Shinobu Kocho, Demon Slayer’daki Hashira’lardan biridir. Bir Hashira olmasına rağmen, Shinobu bir iblisin kafasını kesemeyecek kadar zayıftır, bu yüzden onlara doğrudan ve geri dönüşü olmayan hasar veren bir zehir yarattı. Bu, Shinobu’nun birçok alanda hem becerikli hem de yetenekli olduğunu gösterir.

5- Kyoko Honda (Fruits Basket)

Kyoko Honda (Fruits Basket)

Kyoko Honda, Furit Basket’de Tohru Honda’nın annesidir. O zamandan beri, Kyoko her zaman en iyi tavsiyeyi veren güçlü ve cesur bir kadındır. Bir çetede geçirdiği yıllar ona hızlı büyümeyi öğretti, ama aynı zamanda kocasıyla tanışmasına ve yol boyunca birçok hayat dersi almasına da yol açtı.

4- Bishamonten (Noragami)

Bishamonten (Noragami)

Bishamonten bir savaş tanrıçasıdır ve Noragami’deki Yedi Şans Tanrısından biridir. Genellikle “Bishamon” olarak bilinir, acımasız ama adil bir savaşçıdır ve herkese saygıyla davranır. İşini çok ciddiye alır ve elinden gelenin en iyisini yapmak için onurludur.

3- Erza Scarlett (Fairy Tail)

Erza Scarlett (Fairy Tail)

Erza Scarlet, Fairy Tail dizisinde bir şövalye ve büyücüdür. Erza, sert doğası bazen başkalarının ondan korkmasına neden olabilen güçlü ve şiddetli bir savaşçıdır. Buna rağmen, Fairy Tail Loncasının saygın bir üyesidir ve hatta bir süreliğine Lonca Ustası olur.

2- Winry Rockbell (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)

Winry Rockbell (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)

Winry Rockwell, Fullmetal Alchemist: Brotherhood‘da Amestis’ten genç bir Automail tamircisidir. Bir tamirci olarak Winry, ülkelerinde ve çevresinde savaş devam ederken ihtiyacı olanlara yardım ederek ebeveynlerinin tıbbi mirasını sürdürüyor. Hayranlar, Winry’nin gösteri boyunca becerilerini geliştirmesini izleme fırsatı buluyor.

1- Nobara Kugisaki (Jujutsu Kaisen)

Nobara Kugisaki (Jujutsu Kaisen)

Nobara Kugisaki, Jujutsu Kaisen‘de eğitim gören bir Büyücüdür. Nobara genellikle eğlenceyi seven bir kişiliğe sahiptir, ancak Lanetler söz konusu olduğunda acımasız bir savaşçıdır. Nobara’nın Hasır Bebek tekniği , özellikle rakiplerine karşı kendi yaralarını kullandığında hem son derece havalı hem de yıkıcıdır.

Nobara’nın savaş alanındaki sertliğine rağmen, aynı zamanda modayı da seviyor ve alışveriş yapmayı seviyor. Şehir dışında büyümüş olan Nobara, şehrin tüm ihtişamını ve cazibesini seviyor. Genel olarak, Nobara, animede nadir ve havalı bir keşif olan çok yönlü bir kadın karakterdir.

Kaynak: CBR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. Gerçektende güzel animal kadınları çok beğendim

  2. Siz olsanız bu listeye kimleri eklerdiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir