1. Anasayfa
  2. Anime

One Punch Man 3. Sezon Onaylandı.

One Punch Man 3. Sezon Onaylandı.
1

One Punch Man, OPM veya Yusuke Murata’nın One Punch-Man (One-Punch Man) mangasının televizyon anime uyarlamasının resmi web sitesi Perşembe günü üçüncü sezonunu duyurdu ve bir teaser görseli (aşağıda ki resimde) yayınladı.

One Punch Man

ONE, One Punch-Man’i ilk olarak Temmuz 2009’da bir webcomic olarak başlattı. Murata (Eyeshield 21), Haziran 2012’de Tonari no Young Jump web sitesinde aksiyon süper kahraman mangasını yeniden çizmeye başladı. Shueisha, 26. cildi 8 Haziran’da yayınladı. derlenmiş ciltlerinin toplam 26 milyon kopyası satıldı.

Madhouse, 2015 sonbaharında mangayı 12 bölümlük bir televizyon animesine uyarladı. Daisuki, Hulu ve VIZ Media’nın Neon Alley platformu, animeyi Japonya’da yayınlanırken altyazılı olarak yayınladı. Adult Swim’in Toonami programlama bloğu, gösteriye Temmuz 2016’da İngilizce bir dublajla giriş yaptı. VIZ Media, Nisan 2017’de Kuzey Amerika’da anime serisini ev videosunda yayınladı.

J.C.Staff, 2019 İlkbaharında ikinci sezonun yapımcılığını üstlendi. Crunchyroll ve Hulu, animeyi sırasıyla Avrupa ve Kuzey Amerika’da aynı anda yayınladı. Toonami, ikinci sezonu Ekim 2019’da İngilizce dublajlı olarak yayınladı.

VIZ Media, ilk olarak Ocak 2013’te Shounen Jump Alpha dijital antolojisinde One Punch-Man’i İngilizce olarak seri hale getirdi ve şu anda Japonca sürümüyle birlikte yeni Shounen Jump platformunda mangayı simüle ediyor. 23. cilt geçen Ekim ayında sevk edildi ve 24. cildin 1 Kasım’da yayınlanması planlandı. Manga ayrıca birçok yabancı dilde yayınlandı.

Konusu:

Üç yıl boyunca sıkı bir eğitimden sonra, sıradan Saitama, herkesi ve her şeyi tek bir yumrukla alt etmesine izin veren muazzam bir güç kazandı. Bir kahraman olarak yeni becerisini iyi bir şekilde kullanmaya karar verir. Ancak, canavarları kolayca alt etmekten çabucak sıkılır ve kahraman olmanın kıvılcımını geri getirmesi için birinin ona bir meydan okuma vermesini ister.

Bir sayborg olan Genos, Saitama’nın inanılmaz gücüne tanık olduktan sonra, Saitama’nın çırağı olmaya kararlıdır. Bu süre zarfında Saitama, Kahraman Derneği’nin bir parçası olmadığı için ne hak ettiğini ne de halk tarafından tanınmadığını fark eder. İtibarını artırmak isteyen Saitama, Genos’u bir öğrenci olarak kabul etmesi karşılığında kendisine kayıt yaptırmaya karar verir. İkisi birlikte, güçlü düşmanlar bulmayı ve bu süreçte saygı kazanmayı umarak gerçek kahramanlar olma yolunda ilerlemeye başlarlar.

Kaynak: https://myanimelist.net/news/67206028

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Mappa almış yandık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir