1. Anasayfa
  2. Çizgi Film

Jinora ve Azula arasında benzerlikler gücün sebebi genetik mi?

Jinora ve Azula arasında benzerlikler gücün sebebi genetik mi?
0

Bu yazıda “Avatar son hava bükücü” ve “Avatar korra efsanesi” spoileri bulunmaktadır.

Jinora henüz 11 yaşındayken ruhsal olarak Tenzin’den hatta Irohtan bile daha güçlüydü, Tenzin’in göremediği ruhları görüyor, Korra’nın hissedemediği ruhları görüp bağı olan insanların yerlerini saptayabiliyordu.

Hava bükmede ustalaşarak dedesi Aang’ın rekorunu dahi kırıyor. Hatta hortum oluşturarak Kuvira’nın metal ordularını ve Zaheer’i yavaşlatmıştı. Aang ve Katara gibi 2 güçlü bükücünün soyunda geliyordu.
Azula’nın ise ateşi mavi çıkıyor, (mavi ateş kırmızıdan daha fazla enerjiye sahiptir.) Iroh’un fethedemediği Ba Sing Se’yi 14 yaşında 3 arkadaşıyla birlikte fethediyor. Kendi kendine yıldırımı yeniden yönlendirmeyi öğrenmiş ve deliyken bile yıldırım oluşturabilen birisidir. Ek olarakta avatar döngüsünü sonlandırmıştır.

images 4

Çizgi romanlarda geçtiğine göre Ozai, Ursa ile Roku gibi güçlü bir bükücünün soyundan geldiğinden dolayı zorla evlendiriliyor. Doğacak çocuklarından biri de o güce sahip oluyor burada o çocukta Azula oluyor.

İkisinin de en güçlü dönemlerini bilmiyoruz ama bu bilgilere dayanarak kendi elementlerinin en güçlüsü olacaklarını tahmin etmek zor olmayacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir