En İyi 100 Yaoi (Boys Love) Anime Önerisi – Güncel 2024
  1. Anasayfa
  2. Anime

En İyi 100 Yaoi (Boys Love) Anime Önerisi – Güncel 2024

3

Yaoi, İki erkek arasında geçen aşk/romantizm hikayelerini konu alır. Bu tür(Yaoi) eserleri seviyorsanız bu listede sevebileceğiniz bir kaç animeyi mutlaka bulabilirsiniz. Listemiz MyAnimeList’in miyonlarca oyu ile belirlenmiştir. 2024 yılında da listemizde birtakım ekleme ve düzenlemeler gerçekleştirildi. Şimdiden iyi seyirler…

ÖNERİLEN İÇERİK: Anime Nedir? Tam Kapsamlı Anime Rehberi

Boys Love (yaoi) Anime Nedir?

Erkekler arasındaki eşcinsel romantik/cinsel ilişkiler bu hikayelerin odak noktasıdır.

Boys Love terimi ve kısaltması BL, Japonya’da kadınlar tarafından kadın izleyiciler için yazılan medyayı belirtmek için yaygın olarak kullanılırken, Bara terimi genellikle erkekler tarafından erkek izleyiciler için yazılan medya için kullanılır. Batı’da, Shounen Ai (romantik/cinsel olmayan) ve Yaoi (cinsel) terimleri daha çok BL için kullanılır.

Not: Bu liste Shounen Ai ve Yaoi karışımıdır.

En İyi 100 Boys Love Anime Önerisi

Artık en iyi 100 BL anime önerisi listemize geçiş yapabiliriz. Her biri birbirinden başarılı işte o seriler;

100- Kizuna

Yaoi

Genç kendo dahisi Ranmaru Samejima, bir yakuza patronunun gayri meşru oğlu Kei Enjoji’nin dikkatini çeker. Ranmaru ile bir bağ kurmaya kararlı olan Kei, kısa sürede aşka dönüşen güven ve fedakarlık üzerine kurulu bir dostluk geliştirir. Kei’yi bir yakuza vur-kaç saldırısından kurtardıktan sonra Ranmaru, kendodan sonsuza kadar vazgeçmek zorunda kalır ve ikisi birbirlerine olan inançlarından başka bir şey bırakmazlar. Yakuza dünyasından uzakta birbirlerini desteklemeye yemin eden ikili, bir çift olarak birlikte yaşamaya başlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
En İyi İsekai Anime Önerisi! 2024 Güncel

99- Legend of Duo

image 270

21. yüzyılın başlarındayız ve insanlık ölüme mahkumdur. İnsan hayatının özünü çalan gizemli bir virüs yüzünden, insanlık tek kurtuluş umuduyla yok olmanın eşiğine gelmiştir: bir vampirin kanı. Vampirler birkaç yıl boyunca virüsü iyileştirmenin anahtarını yakından korudular, bu da onlarla insanlar arasında büyük bir uçuruma ve dünyanın kaosa sürüklenmesine yol açtı. İnsanlığı kurtarmanın sırrını sızdıran Duo adlı bir vampir, artık kendi ırkına bir hain olarak görülüyor ve güçlü vampir Zieg onun peşinde.

98- Natsuyasumi.

image 271

Yuu ve Natsuki, o unutulmaz yaz tatilinde sıcak güneşin altında buluştular… Bir rüya mıydı, yoksa…? Acı tatlı bir aşk hikayesi miydi?

97- Zetsuai 1989

image 272

Genç bir rock yıldızı olan Koji Nanjo, futbolcu Takuto Izumi’ye aşık olur. Koji sonunda Izumi’nin annesinin babasını şiddetli ve yoğun aşktan öldürdüğünü öğrenir. Izumi, babasının öldürülmesiyle ilgili tüm suçu üstlenir ve geçmişinin medya tarafından keşfedilmesinden korktuğu için profesyonel olmayı reddeder.

96- Otokonoko ♂ Delivery

image 273

Shuuji, sınıf arkadaşının crossdresser olarak işe başladığını öğrenir ve ona katılmakla ilgilenir.

95- Kachou no Koi

image 274

Hikaye, hayatının 33 yılını kız arkadaşı olmadan geçiren Odakara Kazuhiko adlı bir menajerin etrafında dönüyor. Harada adında yeni bir çalışanla karşılaşması, Odakara’nın eşcinsel olduğunu fark etmesine neden olur.

94- Saigo no Door wo Shimero!

image 275

Nagai Atsushi, en iyi arkadaşının (Saitou Toshihisa) düğününde sağdıcı olduktan sonra ona aşık olabileceğini fark eder. Yeni geline duyduğu üzüntü ve nefret içinde boğulan Nagai, daha sonra düğünde başka bir konuk olan Honda Kenzou ile tanışır. Honda, Nagai sarhoşken onunla ilgileniyor ve şimdi Nagai hem Honda’yı hem de Saitou’yu düşünmeden edemiyor.

93- Marginal Prince: Gekkeiju no Ouji-tachi

image 276

Kızlar için popüler aşk simülasyon oyunu serisinden uyarlanan “Marjinal Prens”! Yuta yurtdışında, pasifik okyanusundaki Alphonso adlı küçük, uzak bir adada okuyor ve burada tamamı erkek olan Alphonso Gakuen’e giriyor. Ancak okul gerçekten ünlülerin çocukları için bir yer. . . ve okul imparatorluklar ve simya derslerinde uzmanlaşmıştır! 

92- Caramel Honey

image 277

Kızlar için popüler aşk simülasyon oyunu serisinden uyarlanan “Marjinal Prens”! Yuta yurtdışında, pasifik okyanusundaki Alphonso adlı küçük, uzak bir adada okuyor ve burada tamamı erkek olan Alphonso Gakuen’e giriyor. Ancak okul gerçekten ünlülerin çocukları için bir yer. . . ve okul imparatorluklar ve simya derslerinde uzmanlaşmıştır! 

91- Kaze to Ki no Uta Sanctus: Sei Naru Kana

image 278

1887, Fransa’da ücra, seçkin bir yatılı okulda: Serge Battour mezuniyetinden sonra geri döner ve gençlik günlerini hatırlar… 1880, aynı okulda: Bir vikont ve bir Roman fahişenin oğlu (her ikisi de merhum), Serge zeki, tatlı, yetenekli ve mirası nedeniyle ailesi tarafından yabancılaştırılmış. Yeni okuluna gönderildikten sonra, vücudunu bilinmeyen nedenlerle satan, muhteşem yalnız bir çocuk olan Gilbert Cocteau ile aynı odaya girer.

90- Robotica*Robotics

image 279

Haru ve Natsu insan değiller. Robot olmaktan başka bir şey olmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar. Önceki sahipleri tarafından terk edilen Haru ve Natsu, Masa adında bir bilim adamı tarafından alınır. Haru hissetmek istiyor, nasıl insanca davranılacağını anlamak istiyor ve sevmenin ne demek olduğunu bilmek istiyor.

89- Keiraku no Houteishiki Level-C

image 280

Mizuki, güzel bir dairesi olan bir erkek mankendir. Kazuomi az önce kız arkadaşının onu kovmasını sağladı. Kazuomi, birlikte yaşayacak yeni birini bulmaya koyulur ve sokakta Mizuki’yi görür. Kazuomi, Mizuki’nin sevimli olduğunu düşünür ve harika bir seks karşılığında onunla kalmasını ister. Mizuki, o gece dairesine gelene kadar şaka yaptığını düşünür ve Kazuomi sözünü yerine getirir.

88- Saezuru Tori wa Habatakanai: Don’t Stay Gold

image 281

Açık kana susamışlığı nedeniyle “Deli Köpek” lakaplı Eishin Kuga astlarını döverken, Yashiro uzun süredir arkadaşının ona boyun eğdirmesini izliyor ve bekliyor. Bir yeraltı doktoru olan Kanji Kageyama, sonunda Yashiro’nun yakuza grubu için işe almak istediği asabi gençle tanışır. Bununla birlikte, Kuga’nın Yashiro’ya olan nefretinin ışığında, Kageyama nihayetinde onu geçici olarak barındırma göreviyle baş başa kalır. 

87- Maou Evelogia ni Mi wo Sasage yo

image 282

Toshiaki Gozu, en sevdiği oyuna el koyduğundan beri, oyunun iğrenç ana kötü karakterine hayran kaldı: tüm hayatı boyunca yalnızlığın eşlik ettiği bir karaktere kadar herkesin nefret ettiği iblis kral Evelogia. Geçmişteki suçları onu yakalayan Toshiaki, bir yakuza tarafından silah zoruyla rehin alınır ve sonunda öldürülür. Zamansız ölümünün ardından, kendisini şaşırtıcı derecede tanıdık bir odada, oyunun Evelogia’nın da bulunduğu bir yerinde bulur. Vahiy onu sevindirse de, Toshiaki kaderinde büyük iblis krala suikast düzenleyecek karakterin kendisi olduğunu anlayınca hayal kırıklığı içini ürpertir. 

86- Hirano to Kagiura

image 283

Çalışkan lise birinci sınıf öğrencisi Akira Kagiura ve son sınıf öğrencisi Taiga Hirano, altı aydır oda arkadaşıdır. Kagiura, gelecekteki yurt hayatı hakkında endişeliydi, ancak enerjik kıdemlisinin ona göz kulak olması sayesinde, kendini mutlu ve rahat hissetmeye başladı. Hirano’ya her geçen gün daha fazla güvenmeye devam ettikçe, özverili arkadaşına karşı güçlü duygular besliyor.

85- Boku no Sexual Harassment

image 284

Mochizuki, bir ofiste çalışan genç bir iş adamıdır. İşini yaparken patronu Honma gelir ve onu okşamaya başlar. Honma, Mochizuki’nin başarılı bir iş adamı olmak için merdiveni tırmanabilmesi için bir şeyler yapmasının beklenmesi gerektiğini söylüyor. Mochizuki daha sonra başarılı olabilmek için diğer erkeklerle yatmaya başlar.

84- Wei, Kanjian Erduo La!

image 285

Bir adam ve kedi-oğlan oda arkadaşı arasındaki günlük hayatın sevimli hikayesi.

83- 6 Lovers

image 286

Renai Ruby no Tadashii Furikata · Ekstra Suzuki Hiromu ve Natsuo Washizawa birlikte yaşamaya karar verir, ancak Natsuo’nun aşırı korumacı kız kardeşi önce erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Kardeşi için endişeleniyor, sadece Suzuki’nin onunla çıkmaya değer olduğundan emin olmak istiyor. Kuroneko Kareshi no Mittsu no Himitsu Shingo kara bir kediye dönüşme yeteneğine sahiptir. Başka bir kedicik olan Keiichi Kagami, kendi eğlencesi için onu okşamaya karar verir.

Sange no Negai Genma Yashiro, kiraz çiçeği ağacına hayran kalması için Himi’yi dağların derinliklerindeki bir kanyona götürür. Kurose-kun’dan Shirotani-san’a Android’e mi? Diğer insanlara dokunmaktan nefret eden Tadaomi Shirotani, obsesif-kompulsif bozukluğunu iyileştirip iyileştiremeyeceğini ve daha kolay bir hayatın tadını çıkarıp çıkaramayacağını merak ediyor.

82- Loveless Specials

image 287

DVD İçin Özel Bölüm.

81- Jie Yao

image 288

Cheng Ke her şeyini kaybetti. Ayrıcalıklı bir geçmişe sahip olduğu için artık kayıp eşyalarını bulmak için çöpleri aramak zorunda. Cheng Ke, hüsrana uğramış patlamalarından biri yüzünden yumruk yemesiyle sonuçlanınca, ne yazık ki kendisini korkunç çete lideri Jiang Yuduo ile tanışmış halde bulur. Koşullar, Cheng Ke’nin Jiang Yuduo tarafından kiralanan yeni bir dairede kiracı olmasına yol açar. Cheng Ke’nin en önemsiz görevleri bile tamamlayamaması onu ev sahibine aşırı derecede bağımlı olmaya zorlar ve sonuç olarak ikisi tarif edilemez bir bağ oluşturur.

80- Dounika Naru Hibi

image 289

Cheng Ke her şeyini kaybetti. Ayrıcalıklı bir geçmişe sahip olduğu için artık kayıp eşyalarını bulmak için çöpleri aramak zorunda. Cheng Ke, hüsrana uğramış patlamalarından biri yüzünden yumruk yemesiyle sonuçlanınca, ne yazık ki kendisini korkunç çete lideri Jiang Yuduo ile tanışmış halde bulur. Koşullar, Cheng Ke’nin Jiang Yuduo tarafından kiralanan yeni bir dairede kiracı olmasına yol açar. Cheng Ke’nin en önemsiz görevleri bile tamamlayamaması onu ev sahibine aşırı derecede bağımlı olmaya zorlar ve sonuç olarak ikisi tarif edilemez bir bağ oluşturur.

79- Finder Series

image 290

Yirmi üç yaşındaki Takaba Akihito, yaptığı işten gurur duyan ve büyük bir “kepçe” elde etmeye çalışan genç bir serbest fotoğrafçıdır. Asami, suç lordu Asami Ryuichi’nin iş anlaşmalarının fotoğraflarını çektikten sonra onu kaçırır ve ona tecavüz eder ve kendilerini sürekli olarak birbirlerine çekilirken bulurken aralarında sadomazoşist bir ilişki başlatır. Babasının ölümünden Asami’yi sorumlu tutan rakip Çinli patron Fei Long, intikam almanın bir yolunu arayarak Takaba’yla da ilgilenir. 

78- Angel’s Feather

image 291

Binfield Kingdom Chronicle’da, bir zamanlar, kralı ve kraliyet ailesinin büyük beyaz kanatlara sahip olduğu, Winfield Krallığı adında küçük, barışçıl bir ülke olduğu söylenir. Hamura Shou, Yuusei Akademisi’ne yeni kaydolmuştur. Müdürden Misonou Kai adlı bir öğrenciyi duyan Shou, Kai’nin küçükken ayrıldığı küçük ikiz kardeşi olduğuna inanmaya başlar.

77- Fake

image 292

ew York Polis Departmanı ortakları Dee Laytner ve Randy “Ryo” Maclean, Dee’nin Ryo’yu baştan çıkarmak için sinsice bir fırsat olarak ayarladığı İngiliz kırsalında tatildedir. Romantik gerilim giderek yükselirken, Ryo sakin bir gölde yüzen bir ceset görür. Samimi tatilleri birdenbire kesintiye uğrayan ikili, neyin daha önemli olduğuna karar vermelidir:

76- Shounen Maid Kuuro-kun: Tenshi no Uta

image 293

Büyük bir borç biriktiren Curo Kazamiya’nın babası, kovuşturmadan kaçmak için saklanmıştır. Annesi birkaç yıl önce vefat ettiğinden Curo, kendisini zengin bir toprak sahibi ve iş adamı olan Miisu Hakuryuuin’in hizmetine satmak zorunda kalır. Yeni sahibinin, babasının günahları için onu cezalandırmaya hiç niyeti yokmuş gibi görünen, iyiliksever bir efendi olduğu ortaya çıkınca, genç oğlan büyük bir şaşkınlık yaşar.

75- Fuyu no Semi

image 294

Zaman sıradan şeylerin sıradan olmasına izin vermeseydi. Nasıl yaşardın? Bakumatsu ve erken Meiji Dönemidir. Akizuki Keiichirou ve Kusaka Touma, zamanın siyasi ölçeğinde zıt taraflarda yer alıyorlar ama yine de bir ağustosböceğinin kabuğu kadar kırılgan bir şey bu iki adamı trajik ve acımasız bir kaderle birbirine bağlıyor. 

74- Enzai

image 295

Kahraman, Paris’teki bir mağazadan şeker çalarken yakalanan, fakir bir aileden gelen genç bir çocuk olan Guys’tır. Ancak, Guildias adında bir şehir dedektifi tarafından karaya oturtulduktan sonra, Guys kendini hiç tanımadığı bir adamı öldürmekten suçlanmış, hüküm giymiş ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış halde bulur. O andan itibaren, Enzai’nin çoğu karanlık, klostrofobik, kirli bir hapishanede geçiyor.

73- Honoo no Mirage

image 296

Takaya Ougi, en iyi arkadaşını korumak ve normal bir hayat yaşamaktan başka bir şey istemeyen tipik bir liseli adamdır. Takaya’ya aslında Lord Kagetora’nın reenkarnasyonu olduğunu bildiren yaşlı bir adam olan Nobutsuna Naoe’ye girin. Kendisi de bir sahip olan Naoe, Takaya’nın kötü ruhları kovma ve Fuedal Yeraltı Dünyası ile savaşma yeteneklerini uyandırır. Sahiplerin çoğu reenkarne olmadan önceki hayatlarını hatırlasa da, Takaya hatırlamıyor.

72- Hyperventilation

image 297

Lee Myeongyi tüm hayatı boyunca pnömotoraksla, yani çökmüş bir akciğerle yaşadı. Yüksek sesle hiperventilasyon nöbetleri, uzun süreli öksürük nöbetleri ve beden eğitimi ile askerlik hizmetinden muaf tutulmasıyla okulda çektiği ilgiyi hor görüyor. Sınıf arkadaşlarının merakından ya da öfkesinden acı çeken Myeongyi, kendini tamamen dışlanmış gibi hisseder. Ancak sınıf başkanı Han Seonho, sık sık Myeongyi’ye nezaket ve anlayış gösterir. Dostça hareketleri ve yakışıklı görünümüyle Myeongyi’nin ilk aşkı olur. 

71- Sasaki to Miyano Movie: Sotsugyou-hen

image 298

Sasaki to Miyano Filmidir.

70- Kono Danshi, Sekka ni Nayandemasu.

image 299

Ayumu Tamari, “Kristalleşme Sendromu” olarak bilinen bir durumdan muzdariptir. Yüksek stres anlarında, vücudunun bazı bölümleri kristalleşmeye başlar ve hareket etmesi son derece zor hale gelir. Ne yazık ki, Ayumu’nun şiddetli sosyal kaygısı onu sınıfındaki hiç kimseyle konuşamaz hale getiriyor ve sonunda o kadar sık ​​kristalleşmesine neden oluyor ki lisede bir yıl tekrar etmek zorunda kalıyor. Ayumu’nun tek tesellisi, sevgiyle “Oni-chan Sensei” olarak bahsettiği sınıf öğretmeni Kouya Onihara’dır. Kouya kristalleri toplar ve inceler ve Ayumu’nun kristal bedenini hem güzel hem de büyüleyici bulur. 

69- Sekaiichi Hatsukoi: Propose-hen

image 300

Meslektaşlarının düğününde bile, Marukawa Yayıncılık’ın Zümrüt Departmanının ışıltılı üyeleri öne çıkıyor. Konukların eğlenmesine yardımcı olmak üzere davet edilen Masamune Takano, Ritsu Onodera, Yoshiyuki Hatori, Shouta Kisa, Kanade Mino ve Takafumi Yokozawa, işleri elverdiğince şenliklerin tadını çıkarıyor. İki kişi arasında aşk çiçek açarken, evlilik kendini düşünmeye uygun çok önemli bir olaya işaret eder. Hoşlarına gitsin ya da gitmesin, Marukawa’nın erkekleri kendi ilişkilerinin nereye gittiğini düşünmeli.

68- Haru wo Daite Ita

image 301

Haru wo Daiteita’nın sevimli ve çekici ana karakterleri, her ikisi de film endüstrisinde yer alan, çeşitli yetişkin video filmlerinde rol almış ve başarı merdivenlerini tırmanmaya ve daha büyük aktörler olmaya çalışan Kyousuke Iwaki ve Youji Katou’dur. Iwaki, seçmelerde Katou’yu yenerek popüler bir filmde rol alması için kabul edilir. Katou, birlikte geçirdikleri süre boyunca Iwaki-San’a aşık olduğuna inanır, o ise tam tersine onun aşık olduğuna inanmayı reddeder. 

67- Kono Danshi, Uchuujin to Tatakaemasu.

image 302

Dünya aniden uzaylılar tarafından işgal edildiğinde tüm umutlar kaybolmuş görünüyor. Dünyanın tek savunması, adı bilinmeyen bir yönetmen, zalim Shiro ve rahat davranan Arikawa’dan oluşan, Özel Karşıt Uzaylılar Görev Gücü olarak bilinen üç kişilik küçük bir ekiptir. Arikawa, bir tepede tek başına yatan genç bir çocuk bulduğunda Görev Gücü’nün şansı artar.

Oğlan Kakashi, insanlığın tek umududur – uzaylıları yenebilecek daha önce bilinmeyen bir güce sahiptir! Bununla birlikte, herhangi bir hatırası olmayan ve gücünü nasıl kullanacağına dair hiçbir bilgisi olmayan Kakashi, Arikawa ve Shiro’nun yanı sıra önceki hayatından geriye kalan tek şey olan kırık cep telefonuna sarılır.

66- Sasaki to Miyano: Koi ni Kizuku Mae no Chotto Shita Hanashi.

image 303

Okul gezisinden dönen Yoshikazu Miyano, arkadaşlarıyla birlikte Disiplin Kurulu’nun başına geçmeye hazırdır. Ancak bir öğrenci anahtar zincirini kaybettiğinde, artık eski başkan olan Masato Hanzawa bu fırsatı, kaybolan eşyayı bulmak için İlk Kayıp Eşya Dedektif Ekibi’ni oluşturmak için kullanır. Tüm bunların ortasında Shuumei Sasaki, Miyano ile olan ilişkisini ileriye dönük olarak nasıl tanımlayacağını belirlemeye çalışıyor. Miyano’ya yardımcı olmayı umarak arama ekibine katılır. 

65- Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto desu.

image 304

Sihirbaz Bürosu’nun Krize Karşı Tedbirler Bölümü kaptanı Chiharu Kashima, sihir kullanabilen bir avuç insandan biridir. En sevdiği bara sık sık giderken Toyohi Utsumi adında arkadaş canlısı bir adam ona yaklaşır. Her zaman bir büyücü olmayı hayal etmiş olan Toyohi, bir büyücüyle tanışma fikrinin büyüsüne kapılır.

64- Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. Movie: Spain-hen

image 305

Japonya’nın en seksi erkekleri olan Takato Saijou ve Junta Azumaya, rol arkadaşları olarak birlikte harikalar yaratıyor. Bir sonraki ortak görevleri, bir flamenko hesaplaşması içeren bir oyunda oynamaktır, ancak Junta, soyundan dolayı ve Takato’nun daha önce hiç dans etmemiş olması nedeniyle bir kez daha avantaja sahiptir. Junta’yı gölgede bırakma arzusuyla yanıp tutuşan Takato, güney İspanya’ya seyahat etmeye ve zorlu dansı gerçekleştirmek için gereken tutkuyu ilk elden öğrenmeye karar verir. Sıcak ve samimi İspanyol sokaklarında Takato, harika bir flamenko dansçısı olan Ceres adında yaşlı ve yakışıklı bir beyefendi ile tanışır. 

63- Sex Pistols

image 306

Norio adında ortalama bir çocuk birdenbire pek çok istenmeyen romantik ilgi görmeye başlar. Merdivenlerden yakışıklı bir yabancının kollarına düşmek, bir açıklamanın başlangıcını başlatır ve bu, Norio’nun asla hayal bile edemeyeceği bir açıklamadır.

Yakında Norio için yepyeni bir dünya açılıyor ve maymunlar dışındaki hayvanlardan evrimleşmiş özel insanlardan oluşan gizli bir topluluğu ortaya çıkarıyor. Norio’nun özellikle nadir bir tür olduğu ortaya çıktı ve DNA’sı yüksek talep görüyor.

62- Super Lovers OVA

image 307

Manganın 10. ve 11. bölümlerinden oluşur.

61- Kyojinzoku no Hanayome

image 308

Kouichi Mizuki, lise basketbol kariyerini yüksek bir notla bitirerek takımını ulusal yarışmalardaki son maçında zafere taşır. Artık kulüp faaliyetlerinden kurtulmuş, sosyalleşmek için daha fazla zaman geçirmeyi, hatta belki romantizm için yer bulmayı dört gözle bekliyor. Ancak sihirli bir çember Kouichi’yi devler diyarı Tildant’a götürdüğünde kaderin onun için biraz farklı planları vardır. 

60- Papa datte, Shitai

image 309

Asumi Kouya, fazladan para kazanmak isteyen bir üniversite öğrencisidir. Yemek pişirme ve temizlik konusundaki yeteneklerini kullanarak, temizlikçi olarak yarı zamanlı bir işi kabul eder. İşvereni, bekar babası Keiichi Naruse, eski personeliyle ilgili sıkıntılı bir geçmişi olan çekici bir genç adam. Naruse’nin zamanına sürekli olarak iş ve sevimli oğlu Ichika hakimdir ve nadiren kendine zaman ayırır. Adamın odasını temizleyen Asumi, tek bir ebeveynin hayatının ne kadar sinir bozucu olabileceğine dair şaşırtıcı bir fikir edinir.

59- DRAMAtical Murder: Data_xx_Transitory

image 310

Data xx Transitory, DRAMAtical Murder animasyonunun on üçüncü ve bonus bölümüdür. Orijinal oyundaki tüm kötü sonları içerir.

58- Gravitation: Lyrics of Love

image 311

Bad Luck’ın solisti ve söz yazarı Shindou Shuichi tam bir enkaz. Grubun bir sonraki albümünün son teslim tarihleri ​​yaklaşırken, baskı artıyor, ancak normalde enerjik olan Shuichi kayıtsız kaldı ve bir yazma krizine girdi. Bunun nedeni, hayatının büyük aşkı Yuki’nin birdenbire soğuk ve mesafeli davranmasıdır. Depresif ve endişeli Shuichi, şarkı sözleri hakkında düşünmek istemiyor – sadece Yuki’yi onunla nasıl konuşturacağını bilmek istiyor! 

57- Ai no Kusabi (2012)

image 312

Hikaye, gelecekte Jüpiter adlı bir süper bilgisayar tarafından kontrol edilen Amoi adlı gezegende geçiyor. Çoğunlukla erkek insan nüfusu arasında, açık renkli elit sınıfın, koyu saçlı “melezleri” geçici olarak evcil hayvan olarak tutmasına izin verilir. Elit bir üye olan Iason, gecekondu mahallesinde Riki adında bir melezle karşılaşır ve onu yanına almaya karar verir.

56- Hyakujitsu no Bara

image 313

Savaşan ülkelerden iki asker, efendi ve uşak olarak bir rehinle bağlıdır. Taki Reizen, ulusunun kaderini omuzlayan olağanüstü güzelliğe sahip bir Komutandır. Sert mizacı nedeniyle “Deli Köpek” olarak anılan Klaus, bir şövalye olarak ona sadakat yemini etmiştir. Buna rağmen etraflarındakiler soğuk ve onaylamaz, çeşitli kuşkularla doludur. 

55- Vassalord.

image 314

Vatikan’ın kirli işlerini yapan bir cyborg vampiri olan Charley, yerel vampir playboy Johnny Rayflo’nun kölesidir. İkisi suçla ve birbirleriyle savaşırken, neşe, şiddet ve saygısızlık ortaya çıkıyor! Ama Charley kan için duyduğu umutsuz arzuya karşı koyabilecek mi?

54- Saezuru Tori wa Habatakanai: The Clouds Gather

image 315

Yakuza grubu Shinsekai’nin acımasızca verimli lideri Yashiro, aynı zamanda küstah bir cinsel sapkın ve mazoşisttir. Aşık olduğu tek kişi tarafından incitilmiş olarak, şimdi katı fiziksel ilişkiler içindedir. Bir gün, Yashiro’nun amiri, kısa süre önce serbest bırakılan bir mahkum olan Chikara Doumeki’yi Yashiro’nun yeni koruması rolüne atar. Stoacı ve gözlemci Doumeki, Yashiro’yu dehşete düşürecek kadar beceriksiz ve iktidarsızdır. Yashiro’nun astlarına karışmamak gibi kişisel bir politikası olsa da, kendisini tuhaf bir şekilde, ilerlemelerini inkar eden Doumeki’ye doğru çekerken bulur. 

53- Junjou Romantica Special

image 316

Seslendirme sanatçıları, animeden çeşitli sahneleri yorumluyor.

52- Ai no Kusabi

image 317

Amoi gezegeninde, bir kişinin statüsü öncelikle saçlarının rengi tarafından belirlenir. Bu topluluk, Jüpiter olarak bilinen AI süper bilgisayarı ve onun başkent Tanagura’da yaşayan, Sarışınlar olarak anılan mükemmel sarışınlardan oluşan yönetim kurulu tarafından yönetiliyor. Bununla birlikte, daha koyu saçlı insanlar hayatlarını altın “zevk şehri” Midas’ta ve onun kenar mahallesi Ceres’te geçirirler. “Melez” olarak bilinirler ve çoğu kenar mahallelerden dışarı çıkamaz.

51- Ten Count

image 318

Tadaomi Shirotani, Tosawa Corporation’ın şirket başkanının sekreteridir ve şiddetli bir misofobdur. Obsesif-kompulsif bozukluğu, onu evden eldivensiz çıkamamaktan, ellerini kanayacak kadar şiddetli bir şekilde temizlemeye kadar her yönden sınırlamıştır. Başkan bir kaza geçirdiğinde, göründüğü kadar çabuk oradan ayrılan gizemli bir genç adam tarafından kurtarılır. Peşinden gitmesi emredilen Shirotani, misofobisini çabucak tanımlayabilen Riku Kurose ile tanışır. 

50- Seiyou Kottou Yougashiten: Antique

image 319

Lise aşkı, birinci sınıf bir pasta şefi, eski bir orta sıklet boks şampiyonu… ve bir sürü pasta! Ono, yakışıklı Tachibana’ya aşkını itiraf ettiği lisedeki ıstıraplı günden bu yana çok yol kat etti. Şimdi, yaklaşık 14 yıl sonra, birinci sınıf bir pasta şefi ve gey playboy Ono, her şeye sahip. Kimse Ono’nun cazibesine (ya da yemek pişirme becerilerine!) karşı koyamaz ama o, Tachibana adında bir adamın altında yeni bir pozisyon bulmuştur.

49- Kono Danshi, Ningyo Hiroimashita.

image 320

Shima Kawauchi, sevgisiz ebeveynlerinin boşandıktan sonra nazik büyükbabası tarafından alındı. Büyükbabası zamanında ölür ve Shima’yı yapayalnız bırakır. Kederden tükenmiş, geceleri bir kaza onu suya düşürdüğünde okyanus kenarında ağlıyor. Yüzemeyen Shima neredeyse boğuluyor ama inanılmaz derecede yakışıklı bir deniz adamı tarafından kurtarılıyor.

48- Sekaiichi Hatsukoi: Valentine-hen

image 321

“Sekaiichi Hatsukoi Movie: Yokozawa Takafumi no Baai” ile birlikte gösterilen orijinal bir hikayeye sahip kısa animasyon.

47- Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita.

image 322

Konu kadınlara asılmak olduğunda Shion ve Rui rüya takımdır. Bu gece, Shion için kızlarla takıldığı başka bir gece olacaktı ama sonunda garip bir ilaç aldı. Uyandığında… bir kıza mı dönüşmüştü?! Rui, Shion’u aramaya geldi ama onu tanımadı ve ona asılmaya başladı…

46- Gakuen Handsome

image 323

Lise öğrencisi Yoshiki Maeda, tamamı erkek olan Baraman Lisesi’nde yeni bir yıla başlıyor. İlk gün Yoshiki, çocukluk arkadaşı Takuya Saotome ile yeniden bağlantı kurar ve tuhaf ve dramatik sınıf öğretmeni Teruhiko Saionji ile tanışır. Yoshiki’nin küçük kız kardeşi Yuu, bu yakışıklı erkeklerin çoğunun farkındadır ve ağabeyiyle onlar hakkında dalga geçmekten zevk alıyor gibi görünmektedir. 

45- Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru

image 324

Kousuke Mikado kendini bildi bileli ruhları görebilmektedir. Onlardan son derece korkarak, gözlük takarak yeteneğini bastırmaya çalışır. Bir gün bir kitapçıda çalışırken, kaderlerinde birbirleriyle tanışmak olduğuna inanan eksantrik bir medyum olan Rihito Hiyakawa’nın dikkatini çeker. Hiyakawa’nın maskaralıkları sayesinde Mikado, doğaüstü olayların dünyasına itilir ve ilki, Mikado onunla kalırsa korkularından kurtulacağına söz verir.

44- Ikoku Irokoi Romantan

image 325

Japon yakuza klanı varisi Ranmaru gösterişli bir yolcu gemisinde yeni evlendi ama işler göründüğü gibi değil.

43- Ling Qi 2

image 326

Bu yeni sezonda, Tanmoki’nin arka planını keşfedeceğiz ve onun anılarından atası Rakugetsu’nun kim olduğunu öğreneceğiz.

42- Okane ga Nai

image 327

Yukiya Ayase nazik, iyi kalpli ve masum bir üniversite öğrencisidir. Geriye kalan tek akrabası kuzeni Tetsuo, borçlarını ödeyebilmek için muazzam bir kâr elde etme umuduyla Ayase’yi bir müzayedede en yüksek fiyatı verene satarak ihanet eder. Huysuz (çok zengin olmasına rağmen) bir tefeci olan Somuku Kanou, Ayase’nin imdadına yetişir ve Ayase’yi etkileyici bir 1,2 milyar dolara satın alır. 

41- Sensitive Pornograph

image 328

Dört genç adam için, farkında olmasalar da havada aşk ve yakınlık vardır. Sensitive Pornograph, içinde iki farklı erkek çifti için iki cinsel aşk hikayesi barındırıyor. İlki, iki manga sanatçısı Seiji Yamada ve Sono Hanasaki arasındaki bir hikaye. Her ikisi de birbirlerinin çalışmalarına aşinadır, ancak Seiji birbirleriyle tanıştıktan sonra Sono’nun aslında ondan on yaş büyük bir adam olduğunu öğrenince şok olur.

40- Seitokaichou ni Chuukoku

image 329

Başkan Yardımcısı Chiga-kun, öğrenci konseyi başkanını beladan uzak tutmaya çalışırken bile kendisini başkanın gücüne ve kudretine kapılırken bulur. Chiga-kun, bu kadar zeki bir birey olarak, bu kadar taşralı ve basit bir çocuğa nasıl bu kadar gönülsüzce tutulabildiğini merak ediyor… 

39- Tight-rope

image 330

Bir yakuza ailesinin gönülsüz varisi ile onun çocukluk arkadaşının hikâyesini anlatıyor ve onların okul yıllarında filizlenmeye başlayan, yavaş ama emin adımlarla gelişmeye devam eden aşk ilişkilerini konu alıyor.

38- Yes ka No ka Hanbun ka

image 331

Kei Kunieda, işteyken kesinlikle cana yakın ve nazik bir kişiliğe sahip olan bir haber spikeridir. Dışarıdan gülümsemesine rağmen, içten içe başkalarına gizlice küfrediyor. Her zaman yarısını gizli tutsa da günlük hayatı sorunsuzdur, ancak bağımsız bir stop-motion animatörü olan Ushio Tsuzuki ile tanıştığında bu durum değişir. Kısa süre sonra Kei, Ushio ile farklı koşullar altında tanışan iki kişiliğinden kaynaklanan bir yalanın içinde bulur ve diğer adam onların aynı kişi olduğunun farkında değildir.

37- Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga Nai!!

image 332

Hashiba Sora 4. katın penceresinden düşerek tüm hafızasını kaybetmiştir. Fujimori Sunao, yeni oda arkadaşı olarak okuluna geldiğinde, Fujimori Hashiba’ya adının Ran olduğunu söyler. Fujimori ve Hashiba, gençliklerinde geliştirdikleri bölünmüş bir kişiliğe sahipler. Bölünmüş kişilikleri Yoru ve Ran birbirlerine derinden aşıktır.

36- Papa to Kiss in the Dark

image 333

Munakata Mira, ünlü Hollywood oyuncusu Munakata Kyousuke olan babasına aşıktır. Halkın bilmediği, ikisi de baba oğul ve sevgilidir. Mira 15 yaşına gelip liseye başladığında çocukluk arkadaşının ona aşık olmasıyla başı belaya girer. 

35- Kirepapa.

image 334

35 yaşındaki yazar Chisato Takatsukasa o kadar genç bir görünüme sahip ki, herkes onun yirmili yaşlarının başında olduğunu düşünür. Çalışmaları, idolü olan, yazdığı kitapların olay örgüsü kadar kendisi de bir muamma olan, en çok satan gizem yazarı Saki Shunka’dan ilham alıyor. Chisato aynı zamanda 15 yaşındaki Riju’nun son derece aşırı korumacı babasıdır ve oğlunun sürekli getirdiği “arkadaşlarının” değerli oğlunu kirletmek için mükemmel fırsatı bekleyen avcılardan başka bir şey olmadığına ikna olmuştur.

34- Junjou Romantica OVA

image 335

Manga serisinin 16. ve 20. ciltlerinin sınırlı premium sürümüyle gelen OVA’lar.

33- Yami no Matsuei

image 336

Ölümden sonra bile hayat evrak işleri ve suçlularla doludur. Tsuzuki Asato, görevi ölenlerin ölü kalmasını ve kendi alemlerinde kalmasını sağlamak olan 26 yaşında, başıboş ve salak bir shinigami (ölüm tanrısı). 70 yıldan fazla bir süredir bu işi yapmasına rağmen, korkunç bir maaşla en kötü bölümde.

Aynı zamanda partner tutmama konusunda da bir hüneri var (şinigamiler çiftler halinde çalıştığı için), ama şimdi ortalıkta dolaşacak bir partneri var gibi görünüyor; inatçı, ukala, ciddi ve savunmacı 16 yaşındaki Kurosaki Hisoka. Araştırdıkları her vakada, seri katil Dr. Muraki Kazutaka’nın komplolarına biraz daha yaklaşıyorlar.

32- Monochrome Factor

image 337

Hikaye, normal bir hayat yaşayan tipik bir tembel olan lise öğrencisi Akira Nikaido’nun etrafında dönüyor. Yani, aniden ortaya çıkan ve ona birlikte bir kaderleri olduğunu söyleyen gizemli Shirogane ile tanışana kadar. Akira bunu duyduğunda şok olur ve tek kelimesine bile inanmaz. Akira’nın bir arkadaşı olan Aya, bir gece okulda bir şey unutur ve Akira’dan ona yardım etmesini ve onu bulmasını ister. Kabul eder ve oradayken bir gölge canavar tarafından saldırıya uğrar.

31- Love Stage!!: Chotto ja Nakutte

image 338

Manga dizisi Love Stage’in dördüncü cildi ile birlikte gelir!! Eiki Eiki tarafından yazıldı. Bu OVA, Love Stage’in son bölümünden hemen sonra geçiyor!! manga ciltleri 1-3’e dayanan anime serisi. Temelde romantik ve komedi unsurlarını içeren bu yan hikaye, ana karakterlerin arasındaki ilişkiye dair derinleştirilmiş bir bakış sunmayı amaçlamaktadır. BL türündeki bu başarılı seriyi değerlendirebilirsiniz.

30- Sekaiichi Hatsukoi Movie: Yokozawa Takafumi no Baai

image 339

Sekaiichi Hatsukoi: Yokozawa Takafumi no Baai BL hafif romanının film uyarlamasıdır. Türünün sevilen örneklerindendir.

29- Pico x CoCo x Chico

image 340

Genç çift Pico ve Chico, kasabada bir randevu için dışarı çıkarken, şans eseri bir karşılaşma onları hemen CoCo adlı gizemli kaçak tarafından baştan çıkarır. Pico, CoCo’nun manevi bakış açısı ve kadınsı cazibesine anında kapılır, ancak kalbinin sallanmasının üçlü arasındaki kıskançlık, tutku ve çaresizlik kıvılcımlarını ateşleyeceğini ve onları bir uyarılma ve endişe cehenneminde yutmaya hazır olacağını çok az bilir. her an. İki arkadaş olabilir, ama üç gerçekten kalabalık mı? 

28- Gakuen Heaven

image 341

Ortalama bir adam olan Itou Keita, seçkin bir kurum olan “Bell Liberty Academy”ye davet edildiğinde şok olur. Gizemin cesaretini kırmadan, okulun sosyal dinamikleri tarafından daha fazla dikkati dağılır. Muhteşem genç adamlardan oluşan bir denizde Keita, kendisini neyin benzersiz kıldığını ve BL’nin çocukları tarafından eşit muamele görmeyi nasıl hak edebileceğini bulmakta zorlanır. Herhangi bir özel yeteneğe sahip olmayan Itou, yetenekli ve güzellerin ayrıcalıklı dünyasına neden kabul edildi?

27- Koisuru Boukun

image 342

Tetsuhiro Morinaga, üst sınıf öğrencisi Souichi Tatsumi’ye aşıktır. Aşkını bile itiraf etmeyi başarır. Tatsumi’nin saldırgan, bencil ve açık sözlü bir homofobik olduğu ortaya çıkması çok kötü. Yine de Tetsuhiro bir şekilde, tüm gey erkeklerin gezegenden silinmesi gerektiğini ilan eden türden bir adam olan “yürüyen kişilik bozukluğu” Tatsumi’ye aşık olmayı başardı.

26- Sekaiichi Hatsukoi OVA

image 343

Ek hikayeler içeren iki OVA bölümü. Bölüm 0: Ritsu ve Takano lisede birlikteydiler, ancak bir yanlış anlaşılma nedeniyle ayrıldılar. Bu o hikaye. Bölüm 12.5: Hatori ve Chiaki, Chiaki’nin ailesini ziyarete gider. Birçok yönden gerçekten garip.

25- Pico to Chico

image 344

Yaz güneşinin keskin ışınları, kadınsı Pico’yu bir başka hararetli ve şehvetli kaçışa karışmış halde bulur. Pico, dışarıda bisiklet sürerken Chico ile tanışır ve ondan çok da genç olmayan, canlı bir çocuk olan, ancak bedensel işlerde fersahlar geride olan Chico ile arkadaş olur. Masum Chico, kendini beğenmişliğin ortasında kız kardeşini Pico’ya gösterdikten sonra Pico, kafası karışmış bu genci eğitmeyi kendine görev edinir.

24- Given: Uragawa no Sonzai

image 345

Verilen”in ilk canlı performansının olduğu geceden bu yana, Mafuyu Satou ve Ritsuka Uenoyama arasındaki ilişki sorunsuz ilerliyor. Ortak müzik aşkları aralarındaki bağı pekiştiriyor ve birlikte geçirdikleri her an onları daha da ayrılmaz kılıyor. Yine de, her ikisinin de iç kargaşası tarafından tüketildiği, aksiliklere maruz kalacakları zamanlar gelecek. 

23- Hybrid Child

image 346

Yetenekli zanaatkar Kuroda, Hibrit Çocuk adlı yapay insanlar yarattı – ne makine ne de oyuncak bebek olan, daha çok onlara gösterilen sevginin bir yansıması olan yaratıklar. İnsani duyguları hissedebilseler ve kendi bilinçlerine sahip olsalar da, gerçek insanlar değillerdir ve gelişmek için sevgiye ihtiyaç duyarlar. Kotarou Izumi, asil Izumi ailesinin genç varisidir, bu yüzden çöpte bulduğu terk edilmiş bir Hibrit Çocuğu evlerine getirdiğinde, aile hoş karşılanmaz.

22- Togainu no Chi

image 347

Japonya’yı harabeye çeviren üçüncü dünya savaşının ardından, Vischio olarak bilinen bir örgüt Tokyo’nun kontrolünü ele geçirdi ve adını Toshima olarak değiştirdi. Arka sokaklarında, yarışmacıların turnuvanın kralı Il-re’ye karşı çıkma şansı kazanmak için savaştığı ve birbirlerinin kanında yıkandığı, Vischio tarafından denetlenen Igura olarak bilinen savaş oyunları yer alıyor. Igura, etraftaki tek dövüş turnuvası değil; Bl@ster benzer ama çok farklı bir oyun çünkü cinayeti ve silah kullanımını yasaklıyor. Kazanmanın tek yolu rakibi nakavt etmektir. Anime önerisi listesinde başı çekebilecek serilerden oluyor.

21- Super Lovers 2

image 348

Super Lovers’in 2. sezonudur.

20- Ling Qi

image 349

Bir dizi talihsiz olaydan sonra şansı az olan You Keika, kendisini yoksulluk dolu bir hayattan kurtarmaya çalışmak için yarı zamanlı çalışır. Bir hurdalıkta beyaz saçlı bir adamla garip bir karşılaşmanın ardından uyandığında onun ani bir kazada öldüğünü ve bir ruha dönüştüğünü keşfedersin. Karşılaştığı adam, Tanmoku Ki, Çin’in en yüksek rütbeli şeytan kovucu ailesi olan Tanmoki’nin 13. Youmeshi’si olarak ortaya çıkar. Gezici ruhu fark ederek, Size bir anlaşma yapma fırsatı sunuyor: Size insanlardan koruma sunacak ve karşılığında, Siz onun gölgesi olmak zorunda kalacak, onu her zaman güvende ve korunaklı halde tutacaksınız. BL listesinin de güzel anime örneklerindendir.

19- Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

image 350

Yetim olarak büyüyen Yuki Sakurai, yaşama nedenini ve bir kişinin acı dolu anısını onlara dokunarak görebilme yeteneğini sorgular. Kendisine ölmesini söyleyen isimsiz notlar alan Yuki, içinde oluşan rahatsız edici duygudan kurtulamaz. Farkında olmadan hem ona zarar vermek isteyenler hem de onu korumak isteyenler tarafından izleniyor. Sisli bir gecede, Yuki’nin hayatı gümüşi gözleri ve simsiyah saçları olan güzel bir adam tarafından kurtarılır – daha önce hiç tanışmadığı ama ona tanıdık gelen bir adam.

18- Yarichin☆Bitch-bu

image 351

Takashi Toono, dağların derinliklerinde bulunan tamamı erkeklerden oluşan özel bir yatılı okul olan Morimori Akademisi’ne transfer olduğunda ne bekleyeceğinden emin değildi. Bununla birlikte, diğer erkek okullarından hiçbir farkı yoktur ve yılın ortasında girdiği için kendini dışlanmış gibi hisseder; ta ki zeki ve arkadaş canlısı Kyousuke Yaguchi kendini tanıtana kadar. Okulun zorunlu kulüp politikası nedeniyle Toono, düşük çaba gerektiren “Fotoğrafçılık Kulübü”ne katılmayı seçer, ancak kulüp göründüğü gibi değildir.

17- Junjou Romantica 3

image 352

Üç yıldır birlikte yaşayan Misaki Takahashi ve Akihiko “Usagi” Usami’nin ilişkisi sorunsuz ilerliyor. Ancak, tüm harika ilişkilerin sorunları vardır ve onlarınki daha yeni başlıyor. Ufukta yeni bir rakiple karşılaşan Usagi, Misaki’nin ona karşı hisleri konusunda endişelenir. Bu arada Ryuuichirou Isaka, Misaki ve Usagi’nin aşk hayatına burnunu sokmayı her zaman sevmiştir, ancak kendi aşk hayatı pek de sorunsuz gitmemiştir—Isaka ve sekreteri Kaoru Asahina birkaç yıldır çıkıyorlar; ancak Asahina, profesyonel ve özel hayatlarını ayrı tutmayı tercih ediyor ve bu da genellikle aralarında sorunlu sulara yol açıyor. 

16- Gravitation

image 353

Shuichi’nin tek hayali, pop idolü Ryuichi Sakuma ve Nittle Grasper grubunun izinden gitmekti. Shuichi, en iyi arkadaşı Hiro ile birlikte Bad Luck adlı bir grup kurdu ve hatta büyük bir plak şirketiyle anlaşmayı bile başardılar! Ne yazık ki, stüdyo teslim tarihleri ​​yaklaşıyor ve Shuichi hala şarkıların hiçbirinin sözlerini bitirmedi. İhtiyacı olan şey biraz ilham… ama son zamanlarda bu departmanda biraz azalıyor. Hiro bir kız arkadaş bulmayı önerirken, kaderin onu başka planları vardır… Bir gece geç saatlerde parkta yürürken Shuichi’nin son sözleri uçup gider ve nefesini kesen büyüleyici bir yabancının ayaklarının dibine düşer. 

15- Loveless

image 354

Yaoi türünün bir diğer animesi Loveless Türkçe ismiyle Sevgisiz. Loveless dünyasında her insan kedi kulakları ve kuyruğu ile doğar ve bu kuyruklar ancak o kişi cinsel ilişkiye girdiğinde kaybolur. Bu nedenle bekaret ve masumiyetin sembolü haline geldiler. Ek olarak, dövüş yalnızca “dövüşen çiftler” veya çiftler tarafından yapılır; burada biri Kurban, diğeri Savaşçı olarak bilinir. Birincisi hasarı alırken ikincisi saldırır. Ritsuka Aoyagi, bilinmeyen bir nedenle hafıza kaybı yaşayan 12 yaşında bir çocuktur. Ağabeyi yakın zamanda öldürülür ve hayatı son zamanlarda yeterince zor değilmiş gibi, yeni okuldaki ilk gününde merhum ağabeyini tanıdığını iddia eden Agatsuma Soubi adında bir yabancı ona yaklaşır.

14- Super Lovers

image 355

Annesinin ölümün eşiğinde olduğu haberini alan ailenin en büyük oğlu Haru Kaidou, Kanada’ya uçar. Geldiği an, sadece annesinin onu kandırmakla kalmayıp, aynı zamanda insanlardan çok köpeklerin yanında kendini rahat hisseden antisosyal bir çocuk olan üvey kardeşi Ren Kaidou’ya da bakması gerektiğini öğrenir. Haru, yeni erkek kardeşinin güvensiz doğası nedeniyle başlangıçta Ren’e ulaşmakta zorlanır, ancak sonunda ilişkileri gelişir.

13- Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu.

image 356

Takato Saijou, beş yıldır “Yılın En Seksi Adamı” unvanını elinde tutuyor. 20 yıllık deneyime sahip başarılı bir aktör ve yakışıklılığının ortalamanın çok üzerinde olduğunun farkında. Kariyerinden gurur duyan Takato, unvanı başarısının uygun bir göstergesi olarak görüyor. Ancak saltanatı, sadece üç yıl önce çıkış yapan oyunculuk acemi Junta Azumaya tarafından sona erdiğinde, Takato’nun ilk şoku yerini kıskanç düşmanlığa bırakır. Rol aldığı yeni dizide bile Junta bir anda onu geride bırakmış gibi görünüyor; Takato’nun her zamanki başrol oyuncusu konumunu kapan Junta, sürekli olarak sinirlerini bozmayı başarır. Hepsinden daha sinir bozucu olan, Junta’nın yaptığı her şeye eşlik eden parlak gülümseme ve nazik sözler. 

12- Umibe no Étranger

image 357

Shun Hashimoto, Okinawa’da yaşayan ve ailesi tarafından onlara açıldıktan sonra terk edilmiş, açıkça eşcinsel olmaya aday bir romancıdır. Mio Chibana içine kapanık, öksüz bir lise öğrencisidir ve genellikle zamanını deniz kenarında geçirirken bulunur. Bir gün ikisi sahilde buluşur ve Shun anında Mio’nun büyüsüne kapılır. 

11- Sekaiichi Hatsukoi 2

image 358

İlk aşklar dağınıktır. Ritsu Onodera, ünlü Marukawa Yayınevi’ne shoujo manga editörü olarak yerleşirken oldukça sıkıntılıdır. Sert ve muhteşem Masamune Takano’nun altında çalışmak zaten yeterince zor. Ancak Masamune, Ritsu’nun sadece ortaokuldaki ilk aşkı değildir, aynı zamanda aniden Ritsu’nun kendisine tekrar aşık olmasını sağlayacağını ilan eder. Bölümdeki başka bir editör olan Yoshiyuki Katori’nin, onların bilmediği, popüler manga sanatçısı Chiaki Yoshino ile ilişkisi var. 

10- Sasaki to Miyano

image 359

Yoshikazu Miyano’nun dertleri ilk olarak sıcak bir yaz günü Shuumei Sasaki’nin hayatına girmesiyle başlar. Sasaki, Miyano’nun sınıf arkadaşını bir grup zorbadan kurtarır ve bundan sonra Miyano, eksantrik üst sınıf öğrencisinden kurtulamaz. Sasaki’ye olan sessiz hayranlığı, sözde suçlu onu rahat bırakmayı her reddettiğinde, yavaş yavaş can sıkıntısına dönüşür. Sürekli sevimli lakaplarla çağrılan ve sınırları hiçe sayılan Miyano, Sasaki’nin neden onunla yakınlaşmak istediğini merak eder. 

9- Hitorijime My Hero

image 360

Masahiro Setagawa, mahalle kabadayıları tarafından genellikle ayakçı olarak kullanılan umutsuz bir gençtir. Savunmasız olan Masahiro, onu kimsenin kurtaramayacağını biliyor. Ancak hayatı, mahalle çetelerini alt eden “Ayı Katili” olarak bilinen Kousuke Ooshiba ile tanıştığında büyük ölçüde değişir. Bir yıl sonra Masahiro ve eski arkadaşı Kensuke Ooshiba liseye giderler, ancak Kousuke’nin matematik öğretmenleri olduğunu öğrenirler. Üçü yakınlaşırken Masahiro, Kousuke’yi “kahramanı” olarak görmeye başlar ve Kousuke, Masahiro’yu korumak için güçlü bir istek duyar.

8- Junjou Romantica 2

image 361

Junjou Romantica’nın ikinci bölümü hikayeyi devam ettiriyor.

7- Boku no Pico

image 362

Neşeli ve kadınsı Pico, yaz boyunca büyükbabasının kahve dükkanı Café Bebe’de çalışıyor. Tamotsu, günlük hayatının sıradanlığından kaçmak isteyen beyaz yakalı bir işçidir. Kafede buluştuklarında, aşk kıvılcımları ve şehvet ikisini hızla birbirine çeker. İkili, birbirlerinin şirketinde cinsel tatmin arayışına girdikçe, geleneksel yaş, cinsiyet ve cinsellik kavramları yıkılır. 

6- Given Movie

image 363

Ritsuka Uenoyama, Mafuyu Satou, Haruki Nakayama ve Akihiko Kaji’den oluşan “given” grubu, canlı performanslarına göre değerlendirilecekleri Countdown-fes Amatör Yarışması’nın son gösterimine ilerledi. Hevesli olmalarına rağmen, icra edecek tek bir orijinal şarkının olması konusunda endişeleniyorlar. Mafuyu, yeni, duygusal olarak yankılanan şarkılar yaratmak için müzik hakkında daha fazla şey öğrenme fikrini benimsiyor.

5- Sekaiichi Hatsukoi

image 364

Gururlu edebiyat editörü Ritsu Onodera, babasının adı altında çalıştığı için iş arkadaşlarının kıskançlığıyla uğraşmak zorunda kaldıktan sonra sektörde yer edinmeye kararlıdır. Bunu başarmak için babasının yayıncılık şirketindeki işinden ayrılır ve Marukawa Yayıncılık’a geçer. Ancak edebiyat bölümlerine yerleştirilmek yerine, Ritsu kendisini son teslim tarihlerini karşılamak için son derece sıkı programlar altında çalışan bir ekip olan Emerald kurgu departmanında çaylak manga editörü olarak çalışırken bulur. 

4- Junjou Romantica

image 365

Lise öğrencisi Misaki Takahashi, ağabeyinin bilinmeyen bir adam tarafından okşandığını görmek için eve döner. Böyle bir manzara karşısında şaşkına dönen Misaki, yabancının aslında popüler bir romancı ve erkek kardeşinin en iyi arkadaşı olan Akihiko Usami olduğunu öğrenir. İkisinin yavaş yavaş tanışmasıyla Akihiko, Misaki’nin özel öğretmeni olur. Ancak yazarın en son erkek aşk romanına rastlayan Misaki, öğrencinin erkek kardeşiyle olan arkadaşlığı konusunda Akihiko’ya güvenip güvenmeyeceği konusunda kararsız hale gelir.

3- Love Stage!!

image 366

Aktris bir anne, yapımcı bir baba ve rock yıldızı bir erkek kardeşe sahip olan Izumi Sena’nın eninde sonunda şov dünyasına girmesini herkes beklerdi. Ancak Izumi, çocukken bir düğün dergisi reklamı dışında hiçbir zaman ilgi odağı olmadı; bunun yerine bir manga sanatçısı olmayı hedefliyor. Ancak çekimden on yıl sonra dergi, projenin orijinal çocuk oyuncularını talep eden bir 10. yıl dönümü reklamı için çağrıda bulunur. Bu, Izumi’yi artık popüler bir aktör olan ve Izumi’yi şok edecek şekilde ilk karşılaşmalarından beri ona aşık olan Ryouma Ichijou ile yeniden bir araya getiriyor!

2- Doukyuusei (Film)

image 367

Hikaru Kusakabe, her zaman şimdiye odaklanan bir rock grubundaki normal, tasasız bir çocuktur. Yaz boyunca, tüm sınıfı yaklaşan bir koro festivaline katılmak zorunda kalır. Tesadüfen, mükemmel notları olan bir onur öğrencisi olarak tanınan sınıf arkadaşı Rihito Sajou’nun tek başına şarkı söyleme pratiği yaptığını keşfeder. Sajou, sınıflarının şarkısını doğru anlayamıyor gibi görünüyor ve bağnaz sınıf arkadaşının yeni bir yanını görmekten memnun olan Kusakabe, etkinliğe hazırlanmasına yardım etmeyi teklif ediyor. 

1- Given

image 368

Yaoi türündeki 1. animemize geldi sıra. Gibson gitarını sımsıkı tutan Mafuyu Satou, lise hayatının yeni bir gününe başlamak için karanlık dairesinden dışarı çıkar. Spor salonunun merdiveninde sessiz bir yerde kestirirken, gitarının tellerinin paslanıp kırılmasına izin verdiği için onu azarlayan öğrenci arkadaşı Ritsuka Uenoyama ile şans eseri karşılaşır. Uenoyama’nın enstrüman hakkındaki bilgisini fark eden Satou, onu tamir etmesi ve ona nasıl çalınacağını öğretmesi için yalvarır. Uenoyama sonunda kabul eder ve onu iki grup arkadaşıyla bir jam session’a davet eder: basçı Haruki Nakayama ve davulcu Akihiko Kaji.

Satou’nun sesi çarpıcı derecede güzel ve Uenoyama’yı Satou’yu grubun solisti yapma kararlılığıyla dolduruyor. İlk başta suskun olsa da Satou, eski bir arkadaşıyla duygusal bir görüşmeden sonra teklifi kabul eder. Satou, yeni arkadaşlarının desteğiyle sadece gitar çalmayı öğrenmekle kalmamalı, aynı zamanda gitarın sahibi olmasına yol açan gizemli koşullarla da yüzleşmelidir.

En iyi 100 Yaoi (Boys Love) içeriğimizin sonuna geldi. Daha birçok anime önerisi için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. Bu animelerin çoğu bl yaoi değil

  2. Beklenmedik şekilde kızların sevdiği bir tür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir