1. Anasayfa
  2. Anime

En İyi 100 Ecchi Anime Önerisi – 2023 Güncel

En İyi 100 Ecchi Anime Önerisi – 2023 Güncel
2

Ecchi Anime, çıplaklık ya da cinsel göndermeler barındıran +18 anime türüdür. Ecchi türüne animenin yanı sıra mangalarda da sıkça karşılaşmaktayız. Erotizm göndermeleri içermek dışında genellikle bu tür sex seviyesine ulaşmaz.

Bu türü sevenler bu listeden yeni animeler keşfedebilirler. Bu liste myanimelist’in milyonlarca kullanıcısının oyu ile hazırlanmıştır.

Ecchi Anime Nedir?

Ecchi (ya da Etçi, Japonca エッチ) sıfat olarak kullanıldığında “şehvetli”, “seksi”, “sapık” anlamına gelen, isim veya fiil olarak kullanıldığında “cinsel ilişki” anlamını taşıyan, Japonca bir kelimedir. Bu kelime genellikle, Anime ve Mangalarda cinsel içerik olduğu zaman kullanılmaktadır. Bu tür içerikli anime veya mangalar karakterler tam çıplak, yarı çıplak veya açık giysili olabilir ancak cinsel ilişki yoktur. Animeler Ecchi kavramı hafif cinsellik şeklinde yansıtılmaktadır. Örneğin dolgun göğüsler, bikini kızlar ve en bilindik yağmurda veya farklı bir şekilde ıslanmış kıyafetlerin altından hafifçe göğüslerini görünmesidir.

100- High School DxD OVA

Ecchi anime

High School DxD Serisinin OVA’sıdır.

ÖNERİLEN İÇERİK: Anime Nedir? Tam Kapsamlı Anime Rehberi

99- Masou Gakuen HxH

Ecchi anime

Hida Kizuna, HHG (Heart Hybrid Gear) yeteneğine sahiptir, ancak bu onu özellikle önemli kılacak kadar güçlü değildir. Ablası onu, öğrencilerin çoğunun (çoğu büyük göğüslü kızlardır) son derece cimri pilot kıyafetleri giyerken başka bir dünyadan işgalcilerle savaşmak için HHG yeteneklerini kullandıkları stratejik bir savunma okuluna transfer olmaya çağırıyor. 

98- Kämpfer

Ecchi

Güzel bir kıza dönüşmüş olarak uyanmak, bazı erkeklerin fantezilerinin konusu olabilir, ancak aniden efemineleşen Natsuru’ya doldurulmuş bir kaplan tarafından artık bir Kampfer olduğu bildirildiğinde, diğer Kampfer’larla kadın kılığında savaşmak zorunda olan mistik bir savaşçı, hayatı değişir. yaşayan bir kabusa dönüşür! Bariz “tesisat” sorunlarını bir kenara bırakırsak, Natsuru’nun en iyi çocukluk arkadaşı diğer tarafa döner ve SHE onun yeni kadın vücuduna aşık olur. Yeterince karmaşık değil mi? 

97- Maken-Ki!

image 545

Hiromitsu Takeda’nın manga serisine dayanan bu romantik komedi, tipik bir sapık genç olan Takeru Ohyama hakkındadır. Yeni okulu giriş sınavı gerektirmiyor ve karma okula döndü! Ne yazık ki mutlu bir lise hayatı hayalleri, okulun göründüğünden çok daha fazlası olduğunu öğrenince suya düşer. 

thumbnail
Önerilen Yazı
Tüm Zamanların En İyi 5 Mafya Animesi

96- Yuragi-sou no Yuuna-san

image 544

Bir zamanlar bir kaplıca hanı, şimdi ise olağanüstü ucuz kirayla bir pansiyon olan Yuragi-sou’da birkaç tuhaf sakin dışında neredeyse hiç kimse yok. Söylentiye göre, tüm potansiyel kiracıları korkutan aşağılık bir hayalet tarafından musallat oluyor. Bu nedenle, altında kalmak için uygun fiyatlı bir çatı ve kovmak için hayaletler arayan meteliksiz, evsiz bir medyum olan Fuyuzora Kogarashi için mükemmel bir sığınaktır. 

95- Sora no Otoshimono Forte

image 543

Sakurai Tomoki, iki angeloid, Ikaros ve Nymph ile hayatına yerleşti ve son derece eğleniyor. Ancak, tuhaf rüyalar görmeye devam ediyor ve tüm arkadaşlarından sebebi araştırmasına yardım etmelerini istiyor. Nymph, melekoidlerin değil, insanların diğer insanların rüyalarına girmesini sağlayan bir cihaz yaratır. Cihaz ilk başta arızalanır ama sonunda Tomoki’nin rüyası olması gereken şeye ulaşırlar, ancak bunda çok yanlış bir şey olduğunu keşfederler. 

94- Okusama ga Seitokaichou!

image 542

Hayato Izumi, öğrenci konseyi başkanlığına aday. Çalışkan, sorumluluk sahibi, ayakları yere basan biri… ve rakibi Ui Wakana’dan tamamen üstün. Ui, kapsamlı cinsel eğitim, ücretsiz prezervatif ve diğer heyecan verici reformlar vaat ettikten sonra heyelanla kazanır. Kanlar içindeki ama cesareti kırılmayan Hayato, yaralarını sarar ve başkan yardımcılığına karar verir. Sonra Ui onun yanına taşınır. Görünüşe göre, ebeveynleri onlarca yıl önce çocuklarının bir gün evleneceğine dair sarhoş bir söz vermiş. 

93- Fuuka

image 541

Hikaye, babaları iş nedeniyle yurtdışına taşınmak zorunda kaldıktan sonra kız kardeşleriyle yakın zamanda Tokyo’ya taşınan Yuu Haruna’nın hayatını anlatıyor. Akşam yemeği almaya giderken Twitter hesabına bakarken liseli bir kız aniden ona çarpar. Onun etek altı fotoğraflarını çektiğini düşünen kız, Yuu’nun telefonunu alır, kırar ve Yuu’yu yerde yatarken bırakmadan önce ona tokat atar. Görünüşe göre bu kız -Fuuka Akitsuki- Yuu’nun transfer olduğu okula da gidiyor. 

92- Oniichan dakedo Ai sae Areba Kankeinai yo ne!

image 540

Anne ve babalarının ölümünden sonra erkek ve kız kardeşler Akito ve Akiko Himenokouji, altı yıl boyunca ayrı ailelerin yanında yaşamak zorunda kaldılar. Ama şimdi nihayet yeniden bir araya geldiler ve birlikte yaşamaya başladılar. Akiko’nun erkek kardeşine karşı romantik duygular beslediği hemen anlaşılır; ancak Akito onu yalnızca bir kardeş olarak görüyor. 

91- Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

image 539

Samuray, Japonya tarihinin çok önemli bir parçasıdır ve onlarla herhangi bir şekilde akraba olmak, muhtemelen genç bir lise öğrencisinin umabileceği en ilham verici şeylerden biridir. Kawakami Şehri, vatandaşları arasında birçok samuray atasına sahip olmasıyla tanınır ve genellikle savaşan bir ruh, sadakat ve kendini işe adama atmosferiyle çevrilidir. Maji de Watashi ni Koi Shinasai!’de, Kawakami Akademisi öğrencileri ister sınavlara çalışıyor, ister spor müsabakalarında yarışıyor olsunlar veya geleneklerine çok iyi baktıklarından emin olmak için bu bilgiyi günlük olarak kullanıyorlar. 

90- Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita.

image 538

Bir kahraman olma ve İblis Kralı yenme hayali kuran Raul Chaser, hırsının peşinde Kahraman Eğitim Programına girer. Ancak İblis Kral yenildiğinde ve dünyaya barış geri geldiğinde, Kahraman Eğitim Programı süresiz olarak askıya alınır ve bu da herhangi birinin kahraman olmasını imkansız hale getirir. İki yıl sonra, Raul isteksizce Magic Shop Leon adlı küçük bir elektronik mağazasında çalışıyor. 

89- Highschool of the Dead: Drifters of the Dead

image 537

Highschool of the Dead serisinin ikinci sezonudur.

88- Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka?

image 536

Bildiğim kadarıyla, birçok erkek, özellikle gençlik yıllarında, bir kız arkadaşa sahip olmak istiyor. Keiki Kiryuu bir istisna değildir. Olaylı bir öğleden sonra, bir sevgili için özlem duyduğu günler, kimliği belirsiz bir göndericiden bir çift beyaz külotla birlikte bir aşk mektubu aldığında sona ermiş gibi görünüyor. 

87- Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai

image 535

Sihirli tehlikeler ve tehditlerle boğuşan bir dünyada, bu tehditleri ve alçakça eylemleri şiddete başvurmadan engellemekle görevli özel savaşçılar – Engizisyoncular olarak bilinirler – vardır. Anti-Magic Academy, bu Engizisyoncuları eğitmek ve eğitmek için inşa edilmiş özel bir okuldur ve öğrencilerini birlikte çalışmaları için eğitmek üzere küçük takımlara ayırır. Bu yetenekli mangalar arasında, düşük rütbeli ve beceriksiz üyeleri nedeniyle “Küçük Fry Takımı” olarak da bilinen 35. Test Takımı da var. 

86- Freezing

image 534

Onlarca yıl sonra, insanlık Novalar olarak bilinen uzaylı bir ırk tarafından kuşatma altındadır. Bu insanlık dışı varlıklar, ortaya çıktıklarında arkalarında yıkım bırakırlar ve onları engelleme çabaları Nova Clashes olarak bilinir. “Pandoralar” olarak bilinen genç kadınlar ve “Sınırlayıcılar” olarak bilinen genç erkekler, onlara insanüstü güçler vermek için stigmata ile aşılanır ve insanlığın hayatta kalma şansı varsa birlikte çalışmayı öğrenmeleri gereken askeri akademilerde eğitilirler. 

85- Machine-Doll wa Kizutsukanai

image 533

Walpurgis Kraliyet Machinart Akademisi, daha sonra “otomat” olarak anılacak mekanik bebeklere hayat ve zeka verebilen makine büyüsü “Machinart”ın geliştirilmesiyle birlikte kuruldu. Amacı: dünyanın dört bir yanındaki ordular Machinart’ı ordularına dahil etmeye başladığından, otomatları kontrol etmeleri için yetenekli kuklacılar yetiştirmek. Akademinin giriş sınavlarında sefil bir şekilde başarısız olan Raishin Akabane ve insansı otomatı Yaya, otomatlarını kullanan kuklacılar arasında bir üstünlük mücadelesi olan Akşam Partisine katılma hakkını kazanmak için ilk yüz öğrenciden birini yenmek zorundadır.

84- Kiss x Sis

image 532

Keita Suminoe’nun babası yeniden evlendiğinde, sadece yeni bir anne değil, aynı zamanda büyük ikiz kız kardeşler de kazandı. Farklı ama benzer, sade ve olgun Ako eski bir öğrenci konseyi başkanı, atletik ve mesafeli Riko ise önceki disiplin başkanı. Üçünün anaokulundan beri birlikte olması kardeşler arasında derin bir bağ oluşmasına neden olur. Ancak zamanla ilişkileri daha romantik ve erotik bir hal aldı. Şimdi ortaokulun son yılında olan Keita çoktan bir spor tavsiyesi almıştır ama iki kız kardeşinden farklı bir lisedendir.

83- Seikon no Qwaser

image 531

Aziz Mihaylov Akademisi’nin eski müdürü olan Tomo Yamanobe’nin babası ortadan kaybolduğunda, arkasında “ikon” adlı bir sanat eseri dışında hiçbir şey bırakmadı. Ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra, akademinin kız öğrencilerine saldıran bir seri katilin söylentileri yayılmaya başladı. Tomo ve kız kardeşi Mafuyu Oribe okulda eziyet gördükten sonra eve giderken Tomo, bakılırken aniden ortadan kaybolan gümüş saçlı yaralı bir çocuğa takılır. Mafuyu onu aramaya gider, ancak ikonu tutan kilisenin yanmakta olduğunu keşfeder. 

82- Imouto sae Ireba Ii.

image 530

Itsuki Hashima, küçük kız kardeşlere takıntılı, hikayelerini yazarken kesinlikle onlara odaklanan hafif bir romancıdır. Kişiliğine rağmen, etrafı sıkı bir arkadaş çevresi ile çevrilidir: Dahi ama sapkın bir romancı olan ve ona aşık olan Nayuta Kani; Çalışmaları hatırı sayılır bir başarı elde etmiş bir erkek yazar olan Haruto Fuwa; üniversitede tanıştığı iyi bir arkadaş olan Miyako Shirakawa; ve ev işleriyle ve yemek pişirmeyle ilgilenen mükemmel küçük üvey kardeşi Chihiro. 

81- Motto To LOVE-Ru

image 529

Rito Yuuki asla rahat bırakmaz – kendisini her zaman etrafındaki kızlarla açık saçık kazaların içinde bulur. Kalbi hala çocukluk aşkı Haruna’yı özlese de Rito, karşısına çıkan ve onunla evleneceğini ilan eden uzaylı prenses Lala’ya olan hislerini sorgulamaktan kendini alamaz. 

80- Nande Koko ni Sensei ga!?

image 528

Lise ikinci sınıf öğrencisi Ichirou Satou her zaman ortalama bir insan olmuştur – ta ki öğretmeni Kana “Şeytan” Kojima ile o kadar da ortalama olmayan durumlarla karşılaşana kadar. Kojima, Satou’nun Japonca öğretmenidir ve okul suçluları bile ona boyun eğecek kadar acımasız olmakla ünlüdür. 

79- Madan no Ou to Vanadis

image 527

Avrupa’nın fantastik bir versiyonunda, düşman ülkeler arasında bir savaş patlak veriyor. Bu ülkelerden biri olan Zhcted, Vanadis olarak bilinen War Maidens tarafından yönetilen yedi bölgeye sahiptir. Ejderha oymalı güçlü silahlarla donatılmış Vanadilerden biri olan Eleonora “Elen” Viltaria, komşu rakip ülke Brune’a bir istila başlatır. Sonunda, genç bir okçu ve Brune’nin Alsace bölgesinden bir kont olan Tigrevurmud “Tigre” Vorn, tüm ordusunu Elen’in ellerinde yok etti. 

78- Air Gear

image 526

AT olarak da bilinen Air Trecks, ülkeyi kasıp kavuran yeni çılgınlık olan motorlu ve fütüristik tek sıra tekerlekli patenlerdir. Her AT’nin bir hız sınırlayıcısı olmasına rağmen, “Fırtına Binicileri” olarak bilinen gözüpek bir topluluk, cihazı kurcalayacak kadar cesur. AT’leri yer altı savaşlarında kullanan bireysel ekipler, sokaklara hükmetmek için değerli AT parçalarına veya ekip amblemlerine (gurur sembolleri) bahse girer. 

77- Gantz

image 525

Hayatının kötü olduğunu mu düşündün? Bazen ölüm daha kötüdür. Sizi onların himayesine almayı bekleyen bir kurtuluş, barış veya tanrı yoktur. Ama bir dakika, bir tanrı mı? Belki de seninle birlikte odaya sıkışmış o büyük siyah toptan bahsediyorsun. Şimdi hayatta kalma şansı için yeşil uzaylılar ve robot canavarlarla savaşan bir oyunun içine atıldınız.

76- Saenai Heroine no Sodatekata ♭

image 524

Nihayet görsel romanının ilk rotasını tamamlayan Blessing Software’in yapımcısı Tomoya Aki, ekibinin geleceği ve sezonun en iyi oyununu yaratma hedefine ulaşması konusunda iyimser. Ancak, daha gidecekleri çok yol var. Birincisi, Megumi Katou hala inanılmaz derecede düz bir kişiliğe sahip ve Tomoya’nın ideal kadın kahramanı rolüne uyamıyor.

75- Ore dake Haireru Kakushi Dungeon

image 523

Asil unvanına rağmen, Noir Stalgia sosyal hiyerarşinin en altındadır. Bu nedenle soylu arkadaşları ona baskı yapıyor ve ona bir çöp gibi davranıyor. Bununla birlikte, Noir’a kesinlikle her şeyin cevabını veren bir kahin olan Büyük Bilge ile iletişim kurmak için nadir ama güçlü bir yeteneğe sahiptir. Bir kütüphaneci olarak iş bulamayınca Noir, Kahraman Akademisi’ne katılmaya karar verir. Kuruma girmek için güçlenmesi gerektiğini biliyor. Büyük Bilge, ona dağların derinliklerindeki gizli bir zindanı keşfetmesini tavsiye eder.

74- Renai Boukun

image 522

Guri adında garip bir kız Seiji Aino’nun kapısını çaldığında, kendisini bir anda romantik sıkıntılarla dolu bir dünyanın içinde bulur. 24 saat içinde birini öpmezse öleceğini iddia eden Guri’nin çaresizlik yakarışları, aşk yakarışları olarak yanlış anlaşılır ve Seiji, evine zorla giren sevimli yabancıyı öpmeye başlar. Gerçekte, bu kostümlü aşk tanrısının, yazdığı herhangi bir isim çiftinin öpüşüp bir çift olacağı bir Kiss Note’un sahibi olduğu ortaya çıktı. 

73- Seireitsukai no Blade Dance

image 521

Kamito Kazehaya, Areishia Ruh Akademisi’ne giderken, bir arınma töreninin parçası olarak banyo yapan çıplak bir öğrenci olan Claire Rouge ile karşılaşır. Bir “elementalist” olarak daha fazla güç elde etmek için güçlü bir ruhla bir sözleşme yapmaya hazırlanıyordu. Ancak, yalnızca tapınak bakirelerinin elementalist olabileceği gerçeğine rağmen, Kamito ruhla bittiğinde çabaları boşa gider. Yine de cesareti kırılan Claire, bunun yerine Kamito’nun onun sözleşmeli ruhu olması gerektiğini duyurur!

72- Hundred

image 520

“Vahşi” olarak bilinen dünya dışı bir organizma insanlığa saldırdığında, düşmanla savaşabilecek tek teknoloji “Yüz” olarak bilinen bir silahtır. Bir Vahşi saldırıdan kurtulan Hayato Kisaragi, yukarıda belirtilen teknolojiyle en yüksek uyumluluk düzeyine sahip bir gençtir ve sonuç olarak, bir savaş gemisinde bulunan prestijli bir askeri akademi olan Little Garden’da becerilerini geliştirmeye davet edilir.

71- To LOVE-Ru Darkness

image 519

Develuke gezegeninin sakinleri (öncelikle kraliyet ailesinin kadın üyeleri tarafından temsil edilir) ile Dünya sakinleri (esas olarak çok bitkin bir Rito Yuki tarafından temsil edilir) arasındaki çarpık türden yakın karşılaşmalar tırmanmaya devam ettikçe, durum daha da sarmal bir hal alır. kontrol dışı. Küçük prensesler Nana ve Momo, abla LaLa’nın (teorik olarak) onlara göz kulak olabileceği Dünya Okulu’na transfer olduklarında, işler sorunsuz GELMELİDİR. Ancak Momo, Rito’nun LaLa ile olan ilişkisini biraz “kardeş sevgisi” ile “tamamlamaya” karar verdiğinde, LaLa’nın haremleri bölmekle zaman kaybetmeyeceğini bilirsiniz. 

70- Golden Boy

image 518

Kintarou Ooe, güvenilir atı Mikazuki 5 ile Japonya’nın tüm otoyollarında ve yan yollarında süren ve bulabildiği her yerde iş bulan yarı zamanlı çalışma konusunda uzmandır. Siyasi yozlaşmadan genç bir kadının kalbinin inceliğine kadar, maceraları ona bir sınıfta öğretilemeyecek bilgi ve deneyim getiriyor. Önünde açık yoldan başka bir şey olmayan Kintarou, yol boyunca birçok güzel kadından bahsetmiyorum bile, ne kadar onursuz olursa olsun, çeşitli tuhaf işlerini sürdürmeye çalışırken eğitim ruhunu sürdürüyor. 

69- Busou Shoujo Machiavellianism

image 517

Özel Aichi Simbiyoz Akademisi aslen birinci sınıf kızlar için bir liseydi. Karma hale geldiğinde, kızlar korkudan okula silah getirmelerine izin verilmesini istediler. Bu yürürlüğe girdiğinde, “Yüce Beş Kılıç” adlı beş üyeli kanunsuz birlik benzeri bir örgüt de kuruldu. Birçok nesil sonra, beş kılıç sonunda sorunlu öğrencileri düzelten bir grup haline geldi ve akademi bu tür öğrencileri düzeltmek için proaktif olarak kabul etmeye başladı.

68- Dumbbell Nan Kilo Moteru?

image 516

Okul sonrası düzenli bir gezi sırasında, obur liseli Hibiki Sakura, en yakın arkadaşı Ayaka Uehara tarafından sürekli genişleyen beli hakkında yüzleşir. Tek başına egzersiz yapma girişimleri sefil bir şekilde başarısız olan Hibiki, yeni açılan Silverman Gym’e katılmaya karar verir. Hibiki, oryantasyonunda öğrenci konseyi başkanı ve okul idolü Akemi Souryuuin ile karşılaşır. Ancak, kısa süre sonra Hibiki’nin pazarlık ettiğinden çok daha fazlasını içinde olduğu ortaya çıktı. 

67- Kore wa Zombie desu ka? of the Dead

image 515

Aikawa Ayumu, sevimli büyücü Eucliwood Hellscythe tarafından bir zombi olarak canlandırıldı. Is This a Zombie?’nin ilk sezonundaki çılgın, çılgın maceralardan sonra. Ayumu, hayatının sonunda normale dönebileceğini veya bir zombi için olabileceği kadar normale dönebileceğini düşündü. Ancak kaderin onun için başka planları vardır.

66- Panty & Stocking with Garterbelt

image 514

“Anarchy Sisters” Panty ve Stocking, en hafif deyimiyle, yaramazlık yaptıkları için Cennet’ten atıldılar. Garterbelt adlı bir rahip tarafından yönetilen bu melekler, Daten City’deki hayaletleri yok ederek geri dönüş yollarını satın almalıdır. Ancak bu görev, bu alışılmışın dışında melekler için alışılmadık silahlar gerektiriyor; ruhları kovmak için iç çamaşırlarını silahlara dönüştürüyorlar. 

65- Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Ω

image 513

İblis Kral Diablo geri döndü… Tanrı mı? Baş Rahip Lumachina Weselia ile kadersel bir karşılaşma, Diablo ve ekibinin, Kilise’yi yozlaşmışlığından arındırma yolculuğunda bu gizemli yabancıya eşlik ettiğini görür. Lumachina tarafından Tanrı olduğuna inanılan Diablo, sonunda baş şövalye, erdemli Batutta’yı bulma arayışında onu korumaya karar verir. 

64- Campione! Matsurowanu Kamigami to Kamigoroshi no Maou

image 512

Dünyanın tanrıları mit veya efsane değildir. İnsanların haberi olmadan var olurlar, savaşırlar ve toprağı ve hayatı yerle bir ederler. İnsanlar bu tür “Kötü Tanrıların” kavgalarını, içinden çıkamayacakları, açıklanamayan doğal afetler olarak algılarlar. On altı yaşındaki lise öğrencisi Godou Kusanagi, büyükbabasının isteği üzerine belirli bir tableti bir tanıdığına saklaması için iade etmesi için İtalya’ya gider. 

63- B-gata H-kei

image 511

Kızın kendisi de dahil olmak üzere çoğu insan, lise birinci sınıf öğrencisi Yamada’nın güzel ve mükemmel olduğunu söylerdi. Buna rağmen, tuhaf bir hedef için çalışıyor: Liseyi bitirene kadar yüz erkekle sevişmek. Yamada’nın en iyi arkadaşı Miharu Takeshita, kafasına biraz anlam yüklemeye çalışarak bu plandaki büyük bir kusura dikkat çekiyor: Yamada erkekler konusunda tamamen deneyimsiz. 

62- IS: Infinite Stratos 2

image 510

IS: Infinite Stratos animesinin 2. seoznudur.

61- Shinmai Maou no Testament Burst

image 509

Shinmai Maou no Testament devam sezonudur.

60- Saijaku Muhai no Bahamut

image 508

Beş yıl önce bir isyanla devrilen Arcadia adlı bir imparatorluğun eski prensi Lux, yanlışlıkla bir kız yurdunun yıkanma alanına izinsiz girer ve krallığın yeni prensesi Lisesharte’yi çıplak görerek onun gazabına uğrar. Lisesharte daha sonra Lux’ı bir Drag-Ride düellosuna davet eder. Drag-Rides, dünyanın dört bir yanındaki harabelerden çıkarılan eski zırhlı mekanik silahlardır.

59- Keijo!!!!!!!!

image 507

Japonya’nın en yeni rekabetçi sporu keijo, basit bir dizi kural tarafından belirlenir: yalnızca kadın katılımcılar, rakiplerini yalnızca göğüslerini kullanarak yere sermek amacıyla, “kara” olarak adlandırılan bir havuzda yüzen dairesel platformlarda durmalıdır. popo Bu tuhaf önermeye rağmen, spor ülke genelinde milyonlarca izleyiciyi kendine çekiyor ve cömert bir ödül havuzuna sahip. Pek çok hevesli sporcu, bir sonraki ulusal şampiyon olma umuduyla mücadeleye giriyor. Liseden mezun olduktan sonra, 17 yaşındaki hayat dolu Nozomi Kaminashi, fakir ailesine bir servet getirmeyi umarak keijo dünyasına girer. 

58- Plunderer

image 506

Alcia, “Kont” tarafından yönetilen bir dünyadır: kişinin vücuduna kazınmış, yaşamıyla ilgili herhangi bir sayıyı temsil eden sayılar. Bu Kontlar, bir kişinin Alcia’daki sosyal statüsünü ve gücünü belirler. Bir Sayı sıfıra ulaşırsa, kişi ölümden beter olduğu söylenen Abyss’e gönderilir. Seyahat ettiği mesafeye dayanan bir gezgin olan Hina, annesinin Cehennem’e sürüklenmesine tanık oldu. Annesinin son isteklerini yerine getirmeye kararlı olarak, üç yüz yıl önce gerçekleşen savaşın kahramanları olan ve Kontlarının yanında beyaz bir yıldız taşıyan efsanevi Asları aramak için bir yolculuğa çıkar. 

57- Sekirei

image 505

Mücadeleci ama zeki 19 yaşındaki Minato Sahashi, üniversiteye giriş sınavlarında ikinci kez başarısız oldu ve bu da çevresindekiler tarafından değersiz olarak görülmesine neden oldu. Ancak, güzel, doğaüstü bir kadın gökten düşüp hayatına girdiğinde, görünüşte kasvetli geleceği dramatik bir şekilde değişir. O kadın, Musubi, “Sekirei” olarak bilinen, olağanüstü yeteneklere sahip insansı bir dünya dışı varlık olarak bilinen eşsiz bir varlıktır. 

56- Tsukimonogatari

image 504

Koyomi Araragi, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanırken çok çalışıyor ve çok garip bir şey fark etmeye başlıyor: yansıması artık gerçek bir vampirin özelliği olan aynada görünmüyor. Vücudunun durumu hakkında endişelenerek insan benzeri oyuncak bebek Yotsugi Ononoki ve ölümsüz bir tuhaflık uzmanı olan ustası Yozuru Kagenui’den yardım ister. 

55- Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

image 503

Görünürde Ryousuke Kaga, günlerini kadınları süzerek ve erotik hayaller kurarak geçiren tipik bir sapık gençtir. Bu nedenle Ryousuke, sınıf arkadaşları tarafından dışlanır. Sadece çocukluk arkadaşı Mina Okura, şehvet düşkünü kişiliğinin arkasında, korunması gereken hazineler olduğuna inanarak kızlara şövalye olmaya yemin etmiş şefkatli bir oğlanın yattığını bilir. Önemli bir günde Ryousuke, asil bir aileden gelen ve insan alemindeki birincil amacı, Bir olarak bilinen sihirli bir şekilde güçlü bir kişiyi bulmak olan bir Soul Reaper olan Lisara Restall ile karşılaşır.

54- Zero no Tsukaima F

image 502

Saito Hiraga ve Louise Françoise Le Blanc de La Vallière, Zero no Tsukaima: Princesses no Rondo olaylarının ardından saldırıya geçiyor. Birlikte, “boşluğun” gücünü kontrol eden diğer iki kişinin yardımıyla Kutsal Romalia Şehri’nde Kral Joseph ile karşı karşıya gelirler. Ancak önlerindeki birçok çatışmanın ortasında, eski bir kötülük gölgelerde kıpırdanmaya başlar. 

53- Rosario to Vampire Capu2

image 501

Rosario to Vampire Capu serisini 2. sezondur.

52- Hagure Yuusha no Aesthetica

image 500

30 yıl önce “Samon Sendromu”nun keşfedilmesinden bu yana, binlerce genç hayal dünyalarına seyahat etti, geri dönen birkaç kişi bu paralel evrenlerde edindikleri özel yetenekleri korumayı başardı. “Haydut Kahraman” olarak bilinen Akatsuki Ousawa, Dünya’ya döndükten sonra yeni zorluklarla yüzleşmek için fantezi dünyası Alayzard’daki huzurlu hayatını bir kenara bırakır. Yendiği Demon King’in kızı Miu ile geri döner ve şimdi küçük kız kardeşi gibi poz vererek gerçek kimliğini gizlemek zorunda kalır.

51- Gakusen Toshi Asterisk 2

image 499

Gakusen Toshi Asterisk animesinin 2. sezonudur.

50- Zero no Tsukaima: Princesses no Rondo

image 498

Albion’a karşı savaşta gösterdiği cesur fedakarlığın ardından, Saito Hiraga şövalye ilan edilir ve bir aristokrat muamelesi görür, bu Louise Françoise Le Blanc de La Vallière için zor bir durumdur. İlişkileri artık kudretli Hiçlik büyücüsü ve bilgisiz tanıdık olarak tanımlanmadığından, bunun onlar için tam olarak ne anlama geldiğini merak ediyor. Louise, bir kaleye giderken Sheffield adında güçlü bir büyücü tarafından pusuya düşürülür.

49- Ishuzoku Reviewers

image 497

Şımarık perilerden sızan balçıklara kadar sayısız farklı ırk dünyada yaşar. Doğal olarak, yaratıkların böyle bir eritme potası, geniş ve çekici bir genelev çeşitliliğine sahiptir. Aralarından seçim yapabileceğiniz bu kadar çok seçenek varken, hangi succu-girl ile anlamlı, kişilerarası bir deneyim yaşayacağınıza karar vermek zor. Neyse ki, sıkı bir grup cesur savaşçı halkı aydınlatmak için bir araya geldi. 

48- Gleipnir

image 496

Shuuichi Kagaya, ortalama bir lise öğrencisi olarak düşünülebilir, ancak bazen bir canavara dönüşür. Yeteneklerini nasıl ve neden elde ettiğini bilmiyor, sadece kimsenin onları bilmemesini tercih ediyor. Bir gece, içinde mahsur kalan bir kızla alevler içinde bir bina bulur. Onu kurtarmaya karar vererek dönüşür ve onu güvenli bir yere taşır, ancak yanlışlıkla telefonunu düşürür. Ertesi gün, kurtardığı kız -Claire Aoki- onu bulur ve canavar kimliği konusunda onunla yüzleşir. Hatta Shuuichi iddialarını reddettikten sonra teorisini kanıtlamak için onu okulun çatısından atacak kadar ileri gider. 

47- Sora no Otoshimono

image 495

Tomoki Sakurai, çocukluğundan beri gördüğü bir meleğin ardından her zaman gözyaşlarıyla uyanmıştır. Çocukluk arkadaşı Sohara Mitsuki bu konuda endişelenir ve eksantrik bir gökyüzü manyağı olan Eishirou Sugata’dan yardım istemeye karar verir. Tomoki’nin rüyasının, bilim adamlarının anlayamadığı yüzen bir anomali olan Yeni Dünya olarak bilinen şeyle şüphesiz bağlantılı olduğu sonucuna varır. 

46- Chobits

image 494

Bilgisayarlar insanlara benzemeye başladığında aşk aynı kalabilir mi? Hideki Motosuwa, üniversiteye girmek için çok çalışan genç bir köylü çocuğudur. Yoksul bir geçmişe sahip olduğu için, en son moda olan Persocom’ları, tıpkı insanlara benzeyen kişisel bilgisayarlar bir yana, masrafları zar zor karşılayabiliyor. Bir akşam eve yürürken terk edilmiş bir Persocom bulur. 

45- High School DxD Hero

image 493

Ustası Rias Gremory’yi Dimensional Gap’ten kurtardıktan sonra, Red Dragon Emperor ve hevesli Harem Kralı Issei Hyoudou, Occult Research Club’ın diğer üyeleri Yuuto Kiba, Asia Argento, Xenovia Quarta ve Irina ile birlikte nihayet lise faaliyetlerine geri dönebilir. Shidou. Grup kısa süre sonra Kyoto’ya bir okul gezisine çıkar. Rias’ın büyüsü sayesinde bir tapınağı huzur içinde ziyaret eden yerel bir youkai grubu, sakin atmosferi bozar.

44- Yosuga no Sora: In Solitude, Where We Are Least Alone.

image 492

Ani bir kaza sonucu ikiz kardeşler Haruka ve Sora Kasugano anne ve babasını kaybetmiştir. Hayatlarına yeniden başlayarak, çocukluk evlerine dönerler – dört yıl önce olduğu gibi bir kez daha kırsal, şirin kasabada yaşarlar. Bununla birlikte, böylesine nostaljik bir yeri tekrar ziyaret etmek, aynı zamanda, ister onlara mutluluk veren, ister onlara acı veren kederler yaşatan, ikisinin birlikte oluşturduğu tüm anıları hatırlamak anlamına gelir. 

43- Mayo Chiki!

image 491

Kinjirou Sakamachi, her ikisi de profesyonel güreşi seven annesi ve kız kardeşi sayesinde, çeşitli boğuşma pozisyonlarında ve kilitlerinde hayatta kalabilmek için sert yumruklara, agresif tekmelere ve hatta ölümcül araç darbelerine dayanabilen dirençli bir vücut geliştirdi. Bununla birlikte, anormal bir kadın korkusu olan gynophobia da geliştirdi. Bir kızın tek dokunuşuyla burnu kontrolsüz bir şekilde kanıyor, aşırı terliyor ve nadiren de olsa aniden bayılıyor. Kaderi tuvalette olan bir karşılaşma yüzünden hayatı daha da kötüye gider. 

42- Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi

image 490

Tristain’i savunmadaki rollerinden dolayı kahramanlar olarak saygı gören Louise Françoise ve tanıdık Saito Hiraga, Krallığı korumaya devam etmeleri için ağır bir baskıyla karşı karşıya. Albion’da huzursuz bir barışın tesis edilmesiyle, yeni taç giymiş Kraliçe Henrietta, ufukta beliren siyasi bir mücadeleyle uğraşmak zorundadır. Daha da kötüsü, yeni bir kötü adam gölgelerde Kraliyet’e karşı komplo kurmaya başladı. Krallığın karşı karşıya olduğu devam eden tehditlerle Louise ve Saito, bir kez daha birlikte çalışmak zorunda kalır. 

41- Shokugeki no Souma: Gou no Sara

image 489

Souma Yukihira, Erina Nakiri ve önceki okul müdürü Azami Nakiri’nin rejimini deviren isyancı güçler ve eski Elite Ten sayesinde Tootsuki Aşçılık Akademisi yeniden düzene girdi. Ancak, öğrencilerinin önünde büyük bir savaş daha var: dünya standartlarında şöhret arayan genç şeflerin yarıştığı bir yarışma olan MAVİ. 

40- Ichiban Ushiro no Daimaou

image 488

Dünyayı sonsuza dek değiştirmeyi hayal eden Akuto Sai, Constant Magic Academy’ye transfer olur ve orada erdemli bir ninja klanı üyesi olan Junko Hattori ile arkadaş olur. Akademiye giderken dünyayı birlikte daha iyi bir yer haline getirmeye ant içerler; ancak, o vardığında durum aniden daha da kötüye gidiyor – onun İblis Kral olacağı kehanet ediliyor! Kaderinin haberi yayıldıkça okul ondan korkmaya başlar ve Junko’nun ona olan güveni sarsılır.

39- Hajimete no Gal

image 487

Sapık arkadaşlarının yaptığı bir şakanın ardından Junichi Hashiba, umutsuz bir bakire olduğu gerçeğini değiştirmek için bir kıza çıkma teklif eder. Söz konusu kız Yukana Yame, Junichi’nin yaltaklanmalarından tiksinir. Bununla birlikte, bir dizi alaycı sözle, kısa süre sonra kendisini onunla bağ kurarken ve sonunda Junichi’nin itirafını, onu şaşırtacak şekilde kabul ederken bulur. 

38- Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

image 486

Çevrimiçi bir oyunda bir kıza evlenme teklif etme cesaretini toplayan saf otaku Hideki “Rus” Nishimura, kız onu açıkça reddettiğinde yıkılır. Daha da kötüsü kız, gerçek hayatta aslında daha yaşlı bir adam olduğunu ortaya çıkarır. Hayalleri yıkılmış ve kalbi kırılmış olan Rusian, şiddetli krizinin ortasında ani bir karara varır: bir daha asla çevrimiçi bir oyunda başka bir kıza güvenmeyecek. 

37- Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next

image 485

Komşu Kulübü—arkadaş edinmek amacıyla kurulmuş, talihsiz erkek ve kızların çok az arkadaşıyla pişmanlık dolu hayatlarını yaşadıkları bir kulüp. Yozora Mikazuki yaz sonunda belli bir olayla karşılaşsa da Komşular Kulübü’nün günlük hayatı her zamanki gibi devam eder. Tuhaf bir rahibe, öğrenci konseyi üyeleri ve diğer yeni yüzler ortaya çıkarak Kodaka Hasegawa’nın hayatının daha da meşgul olmasına neden olur. 

36- Musaigen no Phantom World

image 484

Hayaletler: Yakın zamana kadar hurafe olduğu düşünülen hayaletler veya youkai gibi doğaüstü varlıklar. Ancak beyne bulaşan bir virüs tüm topluma yayıldığında, efsanevi varlıkların tüm zaman boyunca insanlıkla birlikte yaşadıkları ortaya çıktıkça insanların dünya algısı değişir. Bu virüs, gelecek nesilleri de önemli ölçüde etkileyerek, tehlikeli hayaletlere karşı savaşmak için kullanabilecekleri özel yetenekler geliştirmelerini sağladı. Haruhiko Ichijou ve Mai Kawakami, Haruhiko’nun çizimler yoluyla hayaletleri çağırma ve mühürleme becerisine sahip olması ve Mai’nin elementlerin gücünü dövüş sanatlarına aşılaması gibi bir güce sahip olanlardan ikisidir.

35- Nekomonogatari: Kuro

image 483

Bir vampir saldırısından sağ kurtulan Koyomi Araragi, arkadaşı ve kurtarıcısı Tsubasa Hanekawa’nın tuhaf davrandığını fark eder. Bir kitapçıya giderken onunla yolları kesiştiğinde ve yüzünde bandaj olduğunu görünce, kesinlikle bir şeylerin ters gitmesi gerektiğini anlar. Araragi ona yardım etmek ister, ancak Hanekawa ona yarasının sadece evde aldığı bir şey olduğunu ve bununla ilgilenmemesi gerektiğini garanti eder. Ancak kuyruğu olmayan beyaz bir kediye araba çarparak öldürülünce ikili yaratığı gömer ve asıl sorun başlar. 

34- Absolute Duo

image 482

Ruhlarından silah elde edebilen kişilere “Blazer” denir ve yeteneklerini kullanmak için Kouryou Academy Lisesi’ne giderler. Her öğrencinin bir gün Absolute Duo’nun gücüne ulaşması umuduyla bir başkasıyla ortak olması gerekir. Tooru Kokonoe, kız kardeşi ve arkadaşları gizemli bir adam tarafından öldürüldükten sonra güç kazanmak için bu akademiye gitmeyi umuyor. 

33- Kiss x Sis (TV)

image 481

Keita Suminoe’nun annesi vefat ettikten sonra, babası hemen yeniden evlendi ve Keita’nın hayatına iki üvey kız kardeşi dahil etti: ikizler Ako ve Riko. Ancak ilk karşılaşmalarından bu yana, küçük erkek kardeşlerine duydukları ensest sevgi dalgası kızları alt etti ve onun kalbi için ömür boyu sürecek bir kan davası başlattı. Şimdi ortaokul kariyerinin sonunda olan Keita, Ako ve Riko’nun lisesine gidebilmek için hararetle çalışıyor. 

32- Shokugeki no Souma: Shin no Sara

image 480

Tootsuki Aşçılık Akademisi’nde, Régiment de Cuisine olarak bilinen sekize sekiz Shokugeki, Central ile Souma Yukihira ve Erina Nakiri liderliğindeki isyancı güçler arasında hiddetleniyor. İlk maçta çarpıcı bir mükemmel zafer kazanmış olsalar da, şimdi Elit On Konseyin geri kalanıyla karşı karşıya gelmeleri gereken asiler, önlerinde çetin bir savaşla karşı karşıya. 

31- Sankarea

image 479

Zombi saplantılı Chihiro Furuya, çocukluğundan beri ölümsüz bir kız arkadaş istiyordu. Kısa süre sonra, kedisi Baabu’nun ezilmesiyle zombiye olan her şeye olan sevgisi işe yarar ve Chihiro bir diriliş iksiri yapmaya ve onu hayata döndürmeye çalışır. Çabası sırasında, Rea Sanka adında zengin bir kızın her gün eski bir kuyuya baskıcı hayatı hakkında bağırdığını görür. Onunla tanışıp bağ kurduktan sonra Chihiro, Rea tarafından Baabu’yu kurtarmakta sebat etmeye ikna olur. Sonunda Rea’nın aile bahçesinden zehirli ortanca çiçeklerinin yardımıyla başarılı olur. İksirin başarısından habersiz olan ve hayatının yüklerinden kurtulmaya çalışan Rea, yanlışlıkla öleceğini düşünerek diriliş iksirini içer. 

30- Kore wa Zombie desu ka?

image 478

Ayumu Aikawa, şüpheli bir evi araştırırken trajik bir şekilde öldürülen 16 yaşında bir lise öğrencisidir. Ancak kısa süre sonra Eucliwood Hellscythe adında garip bir zırhlı kızın yanında uyanır. Ayumu’yu canlandıran ve sonuç olarak onu bir zombiye dönüştüren bir büyücü olduğunu ortaya koyuyor! Artık ölümsüz olan Ayumu, katilinin peşine düşer. Bir gün bir mezarlıkta arama yaparken, büyülü bir kız kılığında elektrikli testereyle bir ayıyla dövüşen Haruna adında gürültücü bir genç kızla karşılaşır. Canavarı öldürdükten sonra Haruna, Ayumu’nun onunla ilgili anılarını silmeye çalışır, ancak bunun yerine onun sihrini kendisi için emer. 

29- To LOVE-Ru

image 477

16 yaşındaki ürkek Rito Yuuki, sınıf arkadaşı ve ortaokuldan beri aşık olduğu Haruna Sairenji’ye aşkını henüz itiraf etmemiştir. Ne yazık ki, bir gece gizemli, çırılçıplak bir kız yıkanmakta olan bir Rito’nun üstüne çarptığında durumu daha da zorlaşır. Rito, kafa karışıklığına ek olarak, Lala Satalin Deviluke adlı kızın uzaylı bir imparatorluğun veliaht prensesi olduğunu ve evinden kaçtığını keşfeder. Lala, tüm galaksideki en baskın gücün varisi konumuna rağmen, şaşırtıcı bir şekilde, istenmeyen bir siyasi evlilikten kaçınmak için kesinlikle ortalama bir Rito ile evlenmeye fazlasıyla isteklidir. 

28- IS: Infinite Stratos

image 476

Japonya tarafından tasarlanmış bir dış iskelet silahı olan Infinite Stratos (IS), yalnızca kadınlar tarafından kullanılabilir. Gücü ve muharebe mahareti o kadar muazzam ki, askeri bir varlık olarak kullanılmasını yasaklayan uluslararası bir anlaşma imzalandı. 15 yaşındaki Ichika Orimura’nın bir IŞİD’i yönetebilecek tek erkek olduğu keşfedildiğinde, zorla Infinite Stratos Academy’ye kaydolur: öğrencilerinin IŞİD pilotu olmak için mezun olduğu, tamamı kadınlardan oluşan bir yatılı okul. 

27- Strike the Blood

image 475

Kojou Akatsuki’nin Itogami Adası’nın İblis Bölgesi’nde sıradan bir lise öğrencisi olarak geçirdiği günler, ona bir vampirin olağanüstü yeteneklerini kazandıran kadersel bir karşılaşmanın ardından aniden sona erer. Çoğu kişinin sadece bir efsane olarak gördüğü son derece güçlü bir vampir olan dördüncü ata olduğu keşfedildiğinde ilgi odağı haline gelmesi çok uzun sürmedi. Kojou’nun yıkıcı potansiyelinden korkan Aslan Kral Organizasyonu, dünyanın en güçlü vampiri olarak kabul edilen çocuğu izlemesi ve bir tehdit haline gelmesi durumunda öldürmesi için bir çırak kılıç şaman olan Yukina Himeragi’yi gönderir.

26- Saenai Heroine no Sodatekata

image 474

Bir otaku olan Tomoya Aki, yıllardır anime ve hafif romanlar toplamayı saplantı haline getirmiş, kendisini büyüleyici hikayeler ve karakterlerle çeşitli dizilere bağlamıştır. Şimdi kendi oyununu yaratarak aynı deneyimi başkalarına da yaşatma şansına sahip olmak istiyor ama ne yazık ki Tomoya bu görevi tek başına yapamıyor. Resim yapması için çocukluk arkadaşı Eriri Spencer Sawamura’yı ve yönetmenliğini yaparken görsel romanının senaryosunu yazması için edebi elitist Utaha Kasumigaoka’yı başarılı bir şekilde işe alıyor. Süper grup artık elinde, Tomoya’nın projesini dayandırmak için yalnızca bir ilhama ihtiyacı var ve şans eseri güzel, uysal Megumi Katou ile tanışıyor ve ardından ana karakterini model alıyor. 

25- Gakusen Toshi Asterisk

image 473

Geçen yüzyılda, Invertia olarak bilinen benzeri görülmemiş bir felaket dünyayı büyük ölçüde yeniden şekillendirdi. Mevcut ulusların güçleri önemli ölçüde azaldı ve Integrated Empire Foundation adlı bir holdingin kontrolü ele geçirmesinin yolunu açtı. Ama daha da önemlisi, Invertia, olağanüstü fiziksel yeteneklerle doğmuş yeni bir insan türünün, yani Genestella’nın ortaya çıkmasına yol açtı. Seçkinleri dünyanın dört bir yanından en iyi altı okula katılmak üzere özel olarak seçilir ve kendi aralarında Festa adı verilen eğlence savaşlarında düello yaparlar. Ayato Amagiri, son zamanlarda düşen performanslardan muzdarip olan prestijli Seidoukan Akademisi’nde burslu transfer öğrencisidir. 

24- Shinmai Maou no Testament

image 472

Basara Toujou’nun zor yoldan öğrendiği gibi, yeni üvey kız kardeşinizle banyoda karşılaşmak iyi bir ilk izlenim bırakmanın en iyi yolu değildir. Babası aniden iki güzel kızı eve getirip onları yeni kardeşleri olarak tanıtınca, Naruse kardeşleri ailesine kabul etmekten başka çaresi kalmaz: busty kızıl saçlı Mio ve minyon gümüş saçlı Maria. Ancak görünüşte normal olan bu kızlar kendilerini iblis olarak ortaya koyduklarında – eski İblis Lordu’nun tek kızı Mio ve güvendiği succubus hizmetkarı Maria – Basara, iblislerin yeminli düşmanları olan “Kahramanlar” klanının eski bir üyesi olduğunu göstermek zorunda kalır.

23- Rosario to Vampire

image 471

Youkai Akademisi, öğrencilerinin insanlarla bir arada yaşamayı öğrenen canavarlar olması dışında, görünüşte normal bir yatılı okuldur. Tüm öğrenciler insan kılığına girerler ve edebiyat, spor salonu, yabancı dil ve matematik gibi normal akademik konuları alırlar. Ancak, Youkai Akademisi’nde bir altın kural vardır – okul bahçesinde bulunan tüm insanlar derhal idam edilmelidir! Tsukune Aono, kötü notları nedeniyle herhangi bir liseye giremeyen ortalama bir gençtir. Ailesi, eğitimini güvence altına almak için son bir çaba olarak yanlışlıkla onu Youkai Akademisine kaydettirir. 

22- Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

image 470

Fantastik MMORPG Cross Reverie söz konusu olduğunda, hiçbiri Demon King Diablo’nun gücüyle boy ölçüşemez. Oyunun en nadir eserlerine ve rakipsiz bir oyuncu seviyesine sahip olarak, onunla yüzleşecek kadar aptal olanı alt eder. Ancak korkunç ününe rağmen, Diablo’nun gerçek kimliği, herhangi bir sosyal beceriden yoksun, içine kapanık bir oyuncu olan Takuma Sakamoto’dur. Her gün umutsuz rakipleri yenen Takuma, sanal hayatından başka hiçbir şeyi umursamıyor – ta ki bir çağırma büyüsü onu aniden Diablo’nun görünümüne sahip olduğu başka bir dünyaya götürene kadar! 

21- Shokugeki no Souma: San no Sara – Tootsuki Ressha-hen

image 469

Tootsuki Aşçılık Akademisi’nin başına karanlık bir yemek pişirme çağı geliyor. Elite Ten’in yıkıcı darbesiyle, Azami Nakiri artık prestijli okulun müdürüdür. Öğrencilerin artık Azami’nin “gerçek gurme yemekleri” ideolojisine uyması gerekiyor ve yaratıcılıklarını ifade etmeleri yasak, aksi takdirde okuldan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklar. Ancak Souma Yukihira ve Kutup Yıldızı Yurdu üyeleri bu değişiklikleri kabul etmeyi reddediyor. Onuncu koltuk Erina Nakiri de dahil olmak üzere diğer asi birinci sınıf öğrencilerinin yardımıyla Souma ve müttefikleri, Azami rejiminin destekçilerine karşı savaşmak için bir araya gelir. 

20- Eromanga-sensei

image 468

Bir yıl önce Sagiri Izumi, Masamune Izumi ile üvey kardeş oldu. Ancak ebeveynlerinin ani ölümü, yeni ailelerini paramparça eder ve Sagiri’nin içine kapanmasına ve onu ağabeyinden ve toplumdan ayırmasına neden olur. Masamune, ailesinden geriye kalanlarla ilgilenirken, küçük bir sorunla hafif roman yazarı olarak hayatını kazanıyor: En ahlaksız erotik eserleri çizmekle ün salmış ünlü illüstratörü Eromanga-sensei ile hiç tanışmadı. Utanç verici bir olaylar zinciriyle, kendi küçük kız kardeşinin her zaman ortağı olduğunu öğrenir! 

19- Nisemonogatari

image 467

Bir vampir saldırısından sağ çıkmak, doğaüstü varlıklar tarafından rahatsız edilen birkaç kızla tanışmak ve sadece hayatın üstesinden gelmeye çalışmak, lise öğrencisi Koyomi Araragi’nin son zamanlarda uğraşmak zorunda kaldığı şeylerden bazıları. Tüm bunlara ek olarak, bir sabah uyandığında kendini kız arkadaşı Hitagi Senjougahara tarafından kaçırılmış ve bağlanmış halde bulur. Senjougahara’nın ailesini dolandıran bir dolandırıcı olan Deishuu Kaiki ile çatışan Deishuu Kaiki, onu dolandırıcıdan korumak için Araragi’yi hapse atmayı kendine görev edinmiştir. 

18- Monster Musume no Iru Nichijou

image 466

Kimihito Kurusu, yurtdışındaki ailesiyle birlikte sessiz, sıradan bir hayat yaşıyordu, ta ki canavar kızlar doluşana kadar! Bu alternatif gerçeklik, insan olmayan türlerin topluma entegrasyonunu teşvik eden ilk ülke olan son teknoloji Japonya’yı sunar. Türler arası değiş tokuş koordinatörünün beceriksizliği Ajan Smith’in Kimihito’dan Miia adlı bir Lamia’nın bakıcısı olarak ayrılmasının ardından, yeni basılan “Darling” hızla çeşitli ırklardan kızları cezbeder ve bu da erotizm ve çekicilikle dolup taşan, sürekli büyüyen bir hareme neden olur. Ne yazık ki kendisi ve hanımlar için, türler arası cinsel etkileşim Türler Arası Değişim Yasası tarafından yasaklanmıştır! Tek boşluk, deneysel bir evlilik hükmüdür.

17- Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu Part 2

image 465

Mushoku Tensei Animesinin 3. Sezonudur(2. seson 2. part)

16- Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

image 464

Katı yeni ahlak yasalarının getirilmesiyle Japonya, müstehcen ve saf olmayan her şeyden arınmış bir ulus haline geldi. Yetkililer, boyunlarına takılan özel cihazlarla vatandaşları izleyerek, toplumun iffetli kalmasını sağlamak için aşırı önlemler aldı. Bu cinsel baskı dünyasında, iffet yasalarına karşı çıkan rezil bir teröristin oğlu olan Tanukichi Okuma liseye yeni girmiştir ve çocukluk arkadaşı ve aşık olduğu başkan Anna Nishikinomiya ile yakınlaşmak için öğrenci konseyine yardım teklifinde bulunur. 

15- High School DxD BorN

image 463

High School DxD devam sezonudur.

14- Boku wa Tomodachi ga Sukunai

image 462

Kodaka Hasegawa, yeni bir okula transfer olacağını öğrendiğinde, olumlu bir izlenim bırakmaya kararlıdır ve hatta belki bazı arkadaşlar. Ancak Kodaka, sarı saçları ve korkutucu ifadesi nedeniyle hemen şiddetli bir suçlu olarak etiketlendiğinde şansının olmadığını keşfeder. Aradan bir ay geçmesine rağmen Kodaka, kötü şöhreti sayesinde hâlâ yalnızdır. Ancak yalnız arkadaşı Yozora Mikazuki’yi boş bir sınıfta hayali arkadaşıyla konuşurken bulunca hayatı değişmeye başlar. Yalnız kaldıkları lise hayatlarının hikayelerini paylaştıktan sonra Kodaka ve Yozora, Komşular Kulübü’nü kurarak birlikte arkadaş olmanın zorluklarını aşmaya karar verir. 

13- Zero no Tsukaima

image 461

Louise Françoise Le Blanc de La Vallière asalar, pelerinler ve kraliyet ailesi dünyasında bencil bir büyücüdür. Sihirbazlar için prestijli bir okul olan Tristain Academy’de okumasına rağmen büyük bir sorunu vardır: Louise, sınıf arkadaşlarından ona “Sıfır Louise” lakabını kazandırarak düzgün bir şekilde büyü yapamaz. Birinci sınıf öğrencilerinden bir çağırma ritüeli gerçekleştirmeleri istendiğinde, Louise’in çağrısı feci bir patlamayla sonuçlanır! Herkes bunun bir başka başarısızlık olduğunu düşünür, ancak duman dağıldığında Saito Hiraga adında bir çocuk belirir. 

12- Trinity Seven

image 460

Bir gün, parlak kırmızı güneş parlamayı bıraktı ve Arata Kasuga’nın kasabasının yok olması ve orada yaşayan insanların ortadan kaybolması anlamına gelen “Çöküş Olgusu”na neden oldu. Ancak hepsi henüz kaybolmadı; Arata’nın dünyası, çocukluk arkadaşı ve kuzeni Hijiri Kasuga tarafından kendisine verilen büyülü büyü kitabını kullanarak yapay bir şekilde yeniden inşa edilir. Olayı araştırmak için Lilith Asami, yapay dünyası bir anda dağılan Arata’nın karşısına çıkar. Ona iki seçenek verilir: kitabı teslim et ya da öl. 

11- High School DxD New

image 459

High School DxD devam sezonudur

10- Rakudai Kishi no Cavalry

image 458

Bu dünyada, güçlü silahlar oluşturmak için ruhlarını manipüle etme yeteneğine sahip çok az insan var. “Blazers” olarak adlandırılan bu insanlar, Büyücü Şövalyeleri olmak için prestijli Hagun Akademisi’nde eğitim görüyor ve eğitim alıyor; öğrenciler arasında sözde başarısızlık Ikki Kurogane, F dereceli tek Blazer. Bununla birlikte, akademideki en kötü öğrenci, aynı zamanda bir prenses olan A sınıfı bir Blazer olan Stella Vermillion’u çıplak gördüğünde, onu korkunç risklerle bir düelloya davet eder – kaybeden, kazananın kölesi olur. 

9- Shokugeki no Souma: San no Sara

image 457

Shokugeki no Souma devam sezonudur

8- Prison School

image 456

Tokyo’nun eteklerinde bulunan Hachimitsu Özel Akademisi, yüksek kaliteli eğitimi ve disiplinli öğrencileri ile ünlü, tamamı kızlardan oluşan prestijli bir yatılı okuldur. Ancak, okulun en ikonik politikasının gözden geçirilmesi nedeniyle bu durum değişmek üzere, çünkü artık erkekler de kayıt yaptırabiliyor. Bu yeni kararnameye göre ilk dönemin başında, öğrenci kitlesini fiilen iki yüz kıza bir erkek öğrenci oranına bölerek yalnızca beş erkek öğrenci kabul edildi. 

7- Shokugeki no Souma: Ni no Sara

image 455

Shokugeki no Souma devam sezonudur.

6- Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu

image 454

Mushoku Tensei 2. sezondur

5- High School DxD

image 453

Hyoudou Issei tek dileği ilerde birgün kendi haremini kurmak olan bir liselidir. Öyle şansızdır ki daha bir kızla ilk buluşmasında ölümcül bir şekilde yaralanarak ölüme terk edilmiştir. Gremory klanının varisi olan Rias Gremory tarafından kurtarılır ve şeytan olarak yeniden dirilir. Issei farkında olmadan kendini düşmüş melekler ve şeytanlar arasındaki bir şavaşın tam ortasında bulur. Ölüp şeytanın uşağı olarak dirilmiş Issei ne kadar şansız da olsa harem hayalinin tam ortasındadır aslında…

4- Highschool of the Dead

image 452

Ölümcül bir hastalık tüm dünyayı esir alır ve ısırılan insanları zombilere çevirir. Japonya’daki Fujimi Lisesi’nde bir grup öğrenci ve bir okul hemşiresi bir araya gelerek hayatta kalmaya ve etraflarını saran bu kaostan kurtulmaya çalışırlar. Hikâye, ilk salgını atlatan öğrencilerden biri olan Takashi Komuro’nun etrafında şekillenir.

3- Shokugeki no Souma

image 451

Yukihira Souma’nın hayali babasının restoranında tam zamanlı bir şef olmak ve babasının becerilerini aşmaktır. Ama Yukihira ortaokuldan mezun olduktan sonra babası Avrupa’da aşçılık yapmak için restoranı kapatmıştır. Hayal kırıklığına uğramış olmasına rağmen öğrencilerin sadece %10’unun mezun olabildiği elit bir aşçılık okulundan mezun olan Jouichiro’dan gelen bir meydan okumayla Souma’nın savaşma ruhu canlanmıştır. Bakalım Souma bunlara göğüs gerebilecek mi?

2- Kill la Kill

image 450

Ryuko Matoi, elinde kırmızı bir bıçağın yarısı olan kılıçla dolaşırken, diğer yarısını elinde bulunduran ve babasını öldüren diğer taşıyıcıyı bulmak için dolaşan bir kızdır. Honnouji Akademisi adında korku içinde yaşayan bir liseye gelir. Bu lise, önüne çıkan herkesi ezmek için okul konsey üniformasını kullanan, korkunç öğrenci konsey başkanı Satsuki Kiryouin tarafından yönetilmektedir. Satsuki tarafından yenilgiye uğratıldıktan sonra Ryuko, kendisine özel yetenekler veren, okul üniforması giyen Senketsu ile tanışır. Senketsu ile ekip olan Ryuko, bir yandan Honnouji Akademisi’ni Satsuki ve konseyin egemenliğinden kurtarmak, bir yandan da babasının ölümünün ardındaki gerçekleri öğrenmek için mücadeleye başlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tüm Zamanların En İyi 5 Mafya Animesi

1- No Game No Life

image 449

Kız ve erkek kardeş olan Sora ve Shiro, oyun dünyasında ün yapmış ve ünleri internette yayılmış, evlerinden hiç çıkmayan iki parlak NEET’tir (Ç.N. Animenin başında NEET tanımlanacaktır, Türkçesi işsiz güçsüz demek ama animede NEET olarak kalacaktır). Hikaye, gerçek hayatı da başka bir berbat oyun olarak gören bu iki kardeş etrafında şekilleniyor. Bir gün “Tanrı” adında bir kişi tarafından alternatif bir dünyaya çağırılırlar. Burada Tanrı, bütün savaşları yasaklamıştır ve “her şeyin oyunlarla karara bağlanacağı” bir dünya yaratmıştır, hatta ülke sınırlarının bile. İnsanlık, diğer ırklar tarafından arta kalan şehirlere doğru geri püskürtülmüştür. Acaba hiçbir işe yaramaz Sora ve Shiro, bu alternatif dünyada “insanlığın kurtarıcısı” olabilecekler mi?

Böylece Ecchi anime önerilerinin sonuna geldik. Sizce en iyi Ecchi animesi hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 24 Şubat 2023

    Öylesine baktım. Kötü bir niyetim yok

  2. 24 Şubat 2023

    Hmm. Yeniler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir