1. Anasayfa
  2. Çizgi Film

“Inside Job” dizisi

İnside Job animasyon dizisi tanıtıldı

“Inside Job” dizisi
1

Inside Job, Amerikan yetişkin bilim kurgu ve sitcom çizgi dizisi Shion Takeuchi tarafından Netflix’te yayınlanmak üzere yapıldı. 22 ekim 2021’de yayına girdi.

Esrarengiz Kasaba yazarı olan Takeuchi, “dizi sorumlusu” işi yapmaktadır. Esrarengiz kasaba yaratıcısı olan Alex Hirsch ve Bojack Horseman yönetmeni Mike Hollingsworth ile baş yapımcıdır. Dizi, yazımı, mizahı, animasyonu, seslendirmesi ve sosyal yorumuyla olumlu eleştiriler aldı. İlk sezon 22 Ekim 2021 ve 18 Kasım 2022 tarihlerinde iki bölüm halinde yayınlandı.

Netflix, Inside Job’u Haziran 2022’de ikinci sezon için yeniledi; ancak Takeuchi, Ocak 2023’te Netflix’in ikinci sezon da dahil olmak üzere diziyi iptal ettiğini duyurdu. Inside Job, bir çok komplo teorisinin gerçek olduğu bir evrende geçen bir işyeri komedisidir.

Dünyayı kontrol eden 6 kuruluştan biri (diğerleri İllüminati, Katolik Kilisesi, Atlantis, Reptilianlar ve Jugallolar) olan bir Amerikan gölge hükümet kuruluşu olan Cognito a.ş merkezlidir. Dizi, bir teknoloji dehası ve onun yeni ortağı tarafından yönetilen bir ekibin organizasyonda bir medya manipülatörü, yunus-insan melezi ve Oyuk Dünya’dan gelen zeki bir mantar’ın birlikte çalışmalarını konu alıyor.

Merkezi olay örgüsünün etrafında döndüğü komplo teorileri şunlardı: Kennedy Suikasti (2. bölüm) Şekil değiştiren sürüngenler (3. bölüm) Düz dünya (6. bölüm) Ay’a iniş (8. bölüm) Stone ape teorisi (13. bölüm) Mandela Etkisi (17. bölüm) Diziye bir kaç komplo teorisi daha eklendi fakat bölümün ana konusu olmadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Diziyi izlerken bazen Rick and Morty havası hissettim. Onun haricinde gayet güzel ve eğlenceliydi neden iptal etme gereği duymuşlar hiçbir fikrim yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir