1. Anasayfa
  2. Anime

Rimuru’nun Cinsiyeti Nedir?

Rimuru’nun Cinsiyeti Nedir?
0

Rimuru Tepest, Tensei Shitara Slime Datta Ken ya da kısaca Tensura animenisin ana karakteridir. Tensura bir paralel evren yani isekai animesidir. Olaylar dünyada geçmez karakterler ve kişiler olağan üstüdür. Bu tür pek çok anime vardır Tensura’yı diğerlerinden ayıran en önemli özellik ana karakterin dünya çapında hem Erkek hem de Kadın fanlarca çok sevimli bulunmasıdır.

Rimuru Kimdir?

Rimuru aslında dünyada yaşayan 35 yaşında Satoru Mikami isimli bir adamdır. Tamamen sıradan bir günde bilinmeyen birisi tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür. Satoru öldükten sonra bir şekilde Reenkarnasyon geçirerek yeniden doğmuştur. Yeni bir dünyada yeni bir bedende yeniden doğan Satoru kısa zamanda insan olarak doğmadığını fark eder. Bir slime olarak doğmuştur.

rimuru formları

Slime Özellikleri Nelerdir?

Slime’lar yerden biten mantarlar gibidir. Doğal olarak bitki sayılırlar ama diğer bitkileri özümseyip tüketirler bu yüzden hayvan sayılırlar. Yani her ikisinin de özelliklerini barındırırlar. Asitleri ile bitkileri parçalama ya da bir şeylerin şekline girme yeteneğine sahiptirler. Elastiktirler darbe yaralanmalara karşı dayanıklılık sağlar.

Buna rağmen çok zararsızdırlar. Herhangi birisine zarar vermeeri mümkün değildir. Asitleri insanlara bile etki edemez, şekil değiştirmeleri çok belli olur ve ancak küçük darbelere dayanabilirler.

Kördürler çevrelerini göremez sadece hissederler. Konuşamazlar ağızları olmadığından ses çıkaramazlar.

Slime Olarak Doğmak.

Satoru da bir slime olarak doğduğunda ne gözü ne de şekli vardı. Bir ejderha ile tanışıp ses ve görme yeteneği elde etti. Doğduğunda üstün bir güce sahipti, ejderha’nın ona isim vermesi sonucunda çok daha fazla güçlü oldu. Buna rağmen hala Slime ‘dı.

İnsan Şekli Nasıl Kazanıldı?

Rimuru ölmüş bir arkadaşı olan Shizue Izawa ‘nın bedenini yiyerek(gerçek bir yeme olayı değil) onun şekline girdi. Bu şekilde kadınsı bir görünüş elde etti. Buna rağmen o gün “Cinsiyetsizim” demiştir.

Gölge yeteneği ve şekil değiştirme yeteneğini kullanarak Erkeksi ve Kadınsı görünüş elde edebiliyor. İsterse kadın ya da erkek olabilir buna rağmen doğal görünüşü yine normal cinsiyetsiz halidir.

Finalde Nereye geldik?

Rimuru isterse kadın ya da erkek olabilir ama doğal cinsiyetsiz halini kullanmaktadır. Rimuru’ya orman perisi cinsiyetini sorduğunda “Sanırım ben daha çok benim” demiştir.

Yiyecek Olmak?

Rimuru “Tensei Nikki” serisinde ilginç bir şey öğrendi. Slime’lar ormandan mantar gibi çıkıyor ve bölge halkınca ağız tadı ile yeniyordu. Kısacası 2 yıldır koruduğu ve sevdiği arkadaşları onu aynı zamanda lezzetli buluyordu.

Kısacası Rimuru bir yiyecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir