1. Anasayfa
  2. Anime

(Spolier) Sapık Elf’in Dramatik Geçmişi

(Spolier) Sapık Elf’in Dramatik Geçmişi
3

Mushoku Tensei, yani İşsiz Reenkarnasyonu isimli bir anime geçen dönem hayatımıza girdi ve bu dönem ikinci sezonunu çıkarmayı başardı. Normalden farklı bir Isekai bakış açısı kazandıran seri bu dönem yeni bir karakter tanıttı o da Sapık bir Elf olan Elinalise Dragonroad.

Hikayenin tamamı ahlak kriterlerinin altıda konuşma ve davranışlarla geçtiğinden arada kaynamaya mahkum bir karakter olsa da onu diğerlerinden ayıran bir özellik var. Öncelikle onun bize tanıtılma şekli tamamen yanlıştı. Daha doğrusu böyle daha çok ilgi çekeceği için önce bu gün ki hali tanıtıldı. Orada burada bulduğu her erkekle düşüp kalkan hafif meşref bir kadın olarak tanıdık. Tabi elf olması durumu ilginç kıldı çünkü uzun ömürlü elfler genelde daha dingin bir yapıya sahip oluyor.

Bizde biraz araştıralım dedik. M.A.L (Elinaslise Dragonroad) kaynağından şu bilgileri edindik.

Not: Bu satırlar tamamen SPOLİER doludur.

Elinalise

Elinalise Dragonroad ‘ın Geçmişi

Elinalise, Paul Greyrat‘ın Fang of the Black Wolf partisinin eski bir üyesidir. Canavar Aggrosunu yönetmede iyi olan ama iyi bir savaşçı olmayan bir mücadelecidir. Birkaç gün seks yapmazsa öleceği bir laneti var.

Cliff’ten kendisi ile evlenmek istediğini ve lanetini kaldırmak için elinden geleni yapacağını söylediğinde Cliff’e aşık olmuştur. Elinden geldiğince ona sadık kalmaya çalışır. Birlikte Clive adında bir oğulları var.

Daha sonra, Sylphiette’in babası Rawls, Elinalise’in oğlu olduğu için Sylphiette’in Elinalise’nin torunu olduğu ortaya çıktı.

200 yıldan fazla bir süre önce Perugius tarafından bir Labirentin içindeki Sihirli Kristalde tutsak olarak kaldı. Kim olduğuna dair hiçbir anısı yoktu. Sonunda iyileştiği ve evlendiği bir elf kasabasına götürüldü. Ancak, Sihirli Kristalde olmanın bir yan etkisi olarak, seks yapma ihtiyacıyla lanetlenmişti. Erkeklerin spermleri onun içinde Sihirli Kristaller oluşmasına sebep oluyordu. Daha sonra bu kristalleri satması için kocasına verirdi. Ancak bir gün kristalleri satmak için köyden çıkarken soyulur ve öldürülür. Beş gün sonra umursanmaz ve onlarla seks yapan erkeklere saldırmaya başlar. Ancak bunu birkaç kez yaptıktan sonra köyün yönetici kadını onu kovdu. Bu şekilde, o bir maceracı oldu.

Cliff’in öldürüldüğü alternatif zaman çizgisinde hamile Elinalise ortadan kaybolur ve yeniden doğduğu düşünülüyor.

Kaynak: M.A.L

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. Anime standardında dram bile sayılmaz

  2. Bana o kadar dramatik gelemedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir