1. Anasayfa
  2. Anime

Jahy Sama – Bir Garson Şeytan Kral

Jahy Sama – Bir Garson Şeytan Kral
4

Bilgi:

Diğer Adları : Jahy-sama Won’t Be Discouraged!, The Great Jahy Will Not Be Defeated!
Japonca : ジャヒー様はくじけない!
Anime Türü : Komedi, Doğaüstü Güçler, Şeytanlar
Bölüm Sayısı : 20
Yaş Sınırı : PG-13 – 13 Yaş üstü
Yapımcı : ABC Animation, Square Enix
Stüdyo : SILVER LINK.

Konu:

Bir zamanlar yeraltı diyarının ikince en güçlü kişisi olarak saygı duyulan, Şeytan Kral’ın yardımcısı Jahy, vatandaşlarını korkuyla yönetiyordu. Ancak büyülü bir kız, muazzam güç içeren mistik kristale saldırıp onu yok ettiğinde, Yeraltı diyarı da yok olur. Hayatta kalmasına rağmen, Jahy neredeyse tüm güçlerini kaybetmiştir ve kendini çocuksu bir görünümle insan dünyasında bulur. Jahy, hem orijinal formunu hem de Yeraltı diyarını kalıcı olarak onarmak için mistik kristalleri toplamaya başlar. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken, daha önce hiç karşılaşmadığı günlük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacak ama büyük Jahy’nin cesareti kırılmayacak!

Yorum:

Jahy Sama anime

Konusunun inanılmaz derecede Hataraku Maou-sama! animesine benzediğini kabul ederek başlıyorum. İkisi de dünyada sıkışıp kaldıktan sonra fakirlikle mücadele ediyor. İkisinin de baş düşmanı dünyaya ardından gelmiş. Aralarına ki fark ise Jahy-Sama çok daha komik.

Öncelikle Jahy-Sama Şeytan Kral değil onun yardımcısı. Sanırım konu farklı diyebilmek için yapmışlar bunu. Dünyaya geldiğinde güçleri ile birlikte yetişkin formunu da kayıp ediyor. Gün içinde küçük bir kız gibi dolaşmak zorunda kalıyor.

Sihirli kristali günde bir kaç saat onu yetişkin formuna geri dönüştürüyor ama onu da garsonluk yaparak geçirmek zorunda kalıyor. Çünkü bu dünya parasız şeytan krallara bile acımaz. Her ne kadar sihirli kristal bulma konusunda inanılmaz başarısız parasını biriktirmek konusunda daha da başarısız olsa da inanılmaz eğlenceli günler geçiriyor.

Çoğu zaman, kendisi fark etmese de daha iyi birine dönüşüyor. Acımasız Jahy artık köpekler ile oynayıp arkadaşlık edebiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. Gerçekten mükemmel

  2. Harika bilgiler emeğinize sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir