1. Anasayfa
  2. Dizi ve Film

Anne’nin Sırrıdır Çocuk

Anne’nin Sırrıdır Çocuk
3

TV8 ekranlarında çarşamba günleri annemin sırridir çocuk dizisi baş göstermektedir. İrem helvacıoğlu’nun oyunculuğu tartışılmaz kadına verilen değer in maalesef tam gösterilmediği bu dizide psikolojik olaylar vuku bulmaktadır.

Defne ve Meryem karakterinin gebelikleri ile başlayan bu dizi annelik aşkı ile yanıp tutuşan iki kadının hayat hikayesini baz almaktadır. Geçmişten ve günümüzden örnekler vererek devam eden  bu diziye adapte olmak hiç de zor değil. Çocukluk döneminde yaşanan travmalar birey olduğumuzda karşımıza nasıl çıkıyor onu gösteriyor ayrıca.

Sevgisiz büyümek dışlanmak şiddet görmek bunları da konu alıyor dizi. Her psikolojik olayda derinlemesine yaralar açıldığını gösteriyor aynı zamanda. Her kadın bir annedir annelik duygusu doğuştan verilen pırlanta gibi bir dürtüdür.

Her doğuran anne olamıyor maalesef bunu Meryem karakterinin annesi ile de görebiliyoruz. Daha ilk 2 bölümü ile izleyiciye ekrana kilitleyen annenin sırrıdır çocuk merakla diğer bölümlerini beklettiriyor. Geçmişin günümüze yansıması ile beraber daha da nerelere konular varacak merak konusu. Hep beraber birlikte bekleyerek göreceğiz.

He Çarşamba saat 20’de TV8 ekranlarında annenin sırrıdır çocuk dizisi ile buluşmak üzere. Her kadının gerçek değerinin verildiği bir dünyada yaşamak dileğiyle….

Not: Bu içerik ERCAN isimli üye tarafından hazırlanmıştır. İhlal varsa bildiriniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (3)

  1. 19 Mart 2023

    Teşekkürler

  2. Çocuklar için yaşar ve ölürüz. Ebeveynlerimizin bizim için yaptığı gibi.

  3. Bu diziyi ilk bölümde konusu itibariyle tuttum sayılır, günümüz toplumlarında sık sık yaşanan kanayan yaraya basmaları konusunda dizinin uzun süre seyredilecegini düşünüyorum konusu gayet güzel bilgileriniz için ayrıntılı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir