1. Anasayfa
  2. Dizi ve Film

Fantastik Canavarlar : Dumbledore’un Sırları

Fantastik Canavarlar : Dumbledore’un Sırları
0

Fantastik Canavarlar serisi J.K. Rowling tarafından kaleme alınan, Harry Potter serisinden 70 yıl kadar öncesini konu alan bir sinema film serisidir.

İlk filmi 2016 yılında beyaz perde ile buluşan filmde Eddie Redmayne tarafından canladırılan Newt Scamender adlı karakterin büyülü yaratıkları etrafında geçen bir film izlemiştik.

Genel izleyici tarafından olumlu şekilde karşılanan film güzel yorumlar almıştı. Ancak 2018 yılında çıkan devam filminde beklenileni hiç veremeyen bir konuya geçiş yapılmıştı. Olay artık büyülü yaratıklardan çıkıp Grindelwald un etrafında şekillenen bir filme bürünmüştü. Her ne kadar ilgi çekici bir konu da olsa işleyiş bakımından kötü bir filmdi.

Öte yandan Grindelwald u canlandıran Depp in üzerinde oluşan dava olaylarından dolayı stüdyo ile yollar ayrılmıştı. Yıllar sonra 3. filmi ile karşımıza çıkan seride Grindelwald Mads Mikkelsen tarafından gayet başarılı bir şekilde canlandırılıyor. Bu filmde işler biraz daha karışırken yine de ilk filmin üzerine çıkamayan ama ikinci filmden daha iyi bir iş ortaya çıkmış bulunuyor.

Sinemada izlemek isteyenler bakabilir ama çok büyük beklentiye girmemenizi öneririm. Teşekkürler.

Not: Bu içerik SUAD KARAD isimli üye tarafından oluşturulmuştur. İlhal varsa bildiriniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0)

  1. 26 Şubat 2023

    Para hırsı filmi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir