1. Anasayfa
  2. Çizgi Film

Sürekli Dizi’de Skips nasıl ölümsüz oldu?

Sürekli Dizi’de Skips nasıl ölümsüz oldu?
0

Skips yani gerçek adıyla “Walks” lise döneminde kural tanımayan ve kavgacı olan Walks, sürekli okul değiştirmiş ve en son nakil ile geldiği okulundaki müdür Bennet ona kavga ederse okul hayatının biteceğini söylemiştir. Walks okulda kısa süre içinde okulun en güzel kızı Mona ile sevgili olmuş ve “Yok Edici Klorgbane’in zorbalığına uğramaya başlamıştır ve kavgaya kışkırtılmıştır.

Klorgbane aynı zamanda Ebedi Gençliğin Muhafızları’na zorbalık ediyordur. Okulun son günlerinde mezuniyet balosu için çalışan Mona ve Walks balo salonunda dekorları ayarlarken Klorgbane gelip Walks’ı kavga için kışkırtır ve Mona onları ayırıp Walks’a bir söz verdirir Walks, Klorgbane ile asla ne olursa olsun kavga etmeyecektir.

Walks ondan sonra ise Ebedi Gençliğin Muhafızları’na Klorgbane ile dövüşeceğine konusunda söz verir böylece Ebedi Gençliğin Muhafızları Klorgbane ile Walks’ın kapışabilmesi için altından bir eldiven yapmaya başlar, kavga mezuniyet gecesi dışarıda olacaktır.

Skips

Walks mezuniyet balosunda Mona’yı bir şekilde atlatmaya çalışır ama başaramaz kavgaya gelinmemesine sinirlenen Klorgbane balo salonunu basar. Klorgbane’nin balo salonunda müdüre dahi zorbalık yapması karşısında Mona Walks’a onunla dövüşmesi için kafasıyla işaret eder.

Walks’ı kurtarmak istene Mona enkazın altında kalarak can verince Walks Adaletin Yumrukları’ını (Altın eldivenler) alarak Klorgbane’yi pataklar ve onu derin uzaya yollar. Ebedi Gençliğin Muhafızları Klorgbane’nin 157 yıl sonra Klorgbane’nin tekrar dünyaya geleceğini hesaplar ve Walks’a ölümsüzlük teklif ederek onunla tekrar dövüşmesini isterler ve Walks’ın yeniden doğmak için bir isim seçmesine ihtiyaç vardır, Walks yeni isim olarak sevdiği kadından hatıra kalması için “Skips” ismini seçer.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0)

  1. Skips, zıplamak mı demek yani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir