1. Anasayfa
  2. Anime

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler
0

Filmlerdeki veya dizilerdeki ana karakterleri çoğu zaman seviyoruz, peki izlediğiniz dizide ana karakter çok güçlü olsaydı daha da hoşunuza gitmez miydi? İşte bu tarz serileri sevenler için ana karakterin çok güçlü olduğu animeler sizlerle!

One Punch Man

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Neredeyse herkesin bildiği, dünyaca popüler olan One Punch Man, kendi evreninin en güçlü karakteri diyebiliriz. Saitama isimli, tek yumrukta her şeyi yıkabilen ana karakterimiz, o kadar güçlüdür ki hiçbir düşman onu yenemediği için artık tek yumrukta düşmanları dağıtmak onun için rutin ve sıkıcı bir hâle gelmiştir. Saitama’nın geçmişine bakacak olursak, saçları olan ve o zamanlar çok güçsüz olan ana karakterimiz bu gücü elde etmek için her gün çalışmış, çabalamış ve en sonunda saçlarını kaybetse de One Punch Man olmayı başarmıştır. Aksiyon sahneleri ve ara sıra komedi içerikleri ile izleyiciyi sıkmayacak bir yapıya sahip.

Önerilen içerik : OnePunch Man Nedir?

Mob Psycho 100

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Ana karakterin en güçlü olduğu animeler dediğimizde aklımıza ilk gelen yazar ONE, ayrıca One Punch Man’ın da yazarıdır. Animenin hikayesinden bahsedecek olursak, tip olarak Saitama’ya çok benzeyen 8. sınıfta bir öğrenci olan Shigeo Kageyama yani takma ismi olan Mob’un hikayesini anlatır. Psişik güçlere sahip olan Mob, güçlerini kullanmaktan ve normal bir hayat yaşamakta zorlanmaktadır çünkü, güçlerini tam olarak nasıl kullanacağını bilmiyordur ve çevresindeki insanlar tarafından da bu doğa üstü güçler pek hoş karşılanmaz. Güçlerini saklayarak hayatına devam eden Mob’un tek isteği “rehberi” ile asıl amacını keşfetmek ve Tsubomi isimli kızla arkadaş olabilmektir.

Tokyo Ravens

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Doğa üstü güçlerin olduğu modern bir Tokyo’da geçen hikayemizin ana karakteri Harutora Tsuchimikado, çok güçlü bir büyücü ailesinin üyelerinden biridir. Ne kadar güçlü bir ailede doğsa da Harutora “Ruhsal Enerji”yi hissetmiyordu. Günlerden birinde çocukluk arkadaşı olan Natsume Tsuchimikado gelir ve ailenin varisi olmasıyla hikayemiz başlamış olur.

Slime Datta Ken

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Ana karakterimizin tanrısal nitelikte olduğu animemizin ana karakteri Rimuru Tempest, önceki hayatında 37 yaşındaki otaku bir adamdır. Günlerden birinde bir şekilde ölen karakterimiz kendini slime olarak fantastik bir dünyada bulur. Yavaş yavaş etrafını keşfeden ve birdenbire geldiği bu fantastik dünyayı tanımaya başlar. Karakterimize evrenin sistemi tarafından özel bir güç verilir ve karakterimiz bu güçleri kullanarak maceraya atılır. Dünyaya alışmaya çalışan karakterimiz yeni topluluklarla tanışır ve güçlerini keşfetmeye başlar. Macera dolu sahneleri ve karakter tasarımları ile çok güzel bir anime diyebiliriz. Ayrıca ana karakterin çok güçlü olduğu animeler arasında tanrısal nitelikleri ile en güçlü karakter Rimuru Tempest olabilir.

Black Clover

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Popüler bir firma olan Studio Pierrot tarafından 2017 yılında yayınlanan Black Clover, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan bir manga serisinin anime uyarlamasıdır. Hikayesinden bahsedecek olursak, küçük bir köyde kilisenin kapısına bırakılan yetim kardeşler Asta ve Yuno’nun hikayesini anlatır. Kardeşlerin hayali ise ülkedeki en güçlü büyücü olmaktır. Fakat herkesin büyü gücü varken Asta’nın büyü gücü yoktur. Asta bu dezavantajlı durumu çok çalışarak kapatmaya çalışsa da büyü karşısında pek bir şansı yoktur. Yuno ise doğuştan yetenekli ve çok nadir rastlanan büyülere sahiptir. Kardeşler arasındaki bu rekabet gittikçe büyür ve hikaye bu şekilde devam eder. Asta kardeşine yetişmeyi başarabilecek mi acaba?

Overlord

ana karakterin çok güçlü olduğu animeler

2015 yılında Madhouse tarafından uyarlaması yapılan anime, çok popüler bir online oyun olan Yggdrasil’in kapatılması ile başlıyor. Fakat ana karakterimiz Momonga oyundan çıkmamaya karar veriyor ve en güçlü büyücü olan iskelet bir varlığa dönüşüyor. Oyundaki NPC’ler ise artık duygu sahibidir. Kendisine sadık NPC’lerin kontrolünü alan ana karakterimiz Nazarick isimli bir yer altı dünyasını yönetmeye başlar. Yeni dünyada güçlü varlıklarla karşılaşır ve aksiyon dolu sahneler başlamış olur. Kurgunun çok iyi bir şekilde işlendiği animemiz izleyicisine akıcı bir seyir zevki veriyor.

Ana karakterin çok güçlü olduğu animelerden sizler için en iyilerini seçmeye çalıştık. Her bir karakterin farklı gücü ve karakter yapısı olması, izleyiciye çeşitli ve heyecan verici bir deneyim sunar. Siz de ana karakterin çok güçlü olduğu animeleri seviyorsanız, hoşunuza giden animeleri yorumlarda belirtebilirsiniz.

Güncel içeriklerden ve harika etkinliklerden faydalanmak için yeni Telegram sayfamızı takip etmeyi unutma.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir