1. Anasayfa
  2. Anime

Nefesinizi Kesecek En İyi Anime Kızları

Nefesinizi Kesecek En İyi Anime Kızları
0

Günümüzde çoğu genç anime kültürünü takip etmekte. Özellikle son zamanlarda anime sektörünün genişlemesi ile hızla takipçi kitlesi büyüyor diyebiliriz. Durum böyleyken izleyiciler serilerdeki karakterlere ilgi duyabiliyor. Bazen güçleri ile bazen ise zekâları ile öne çıkan bu karakterler bazılarımız için de güzelliği ile öne çıkıyor. Bu durumda biz de sizler için nefesinizi kesecek en iyi anime kızlarını bir liste hâline getirmek istedik. İşte en iyi anime kızları sizlerle!

Bleach – Yoruichi Shihōin

en iyi anime kızları

Dünyaca popüler ve çok sevilen animelerden biri olan Bleach serisindeki en çok sevilen karakterlerden biri Yoruichi Shihōin, karakteri ve çekiciliği ile en iyi anime kızlarından birisi olabilir. Bleach serisindeki rolünden bahsedecek olursak, kedi formuna girip etrafta dolaşabilen, hızlı, güçlü, atik ve zeki bir karakter diyebiliriz. Dizideki bazı sahneleri ile oldukça dikkat çeken Yoruichi, çevresindeki arkadaşları tarafından çok sevilen karakterlerden biridir. Ayrıca animedeki önemli bölümlerde çokça rol almıştır.

Bunny Girl Senpai – Mai Sakurajima

en iyi anime kızları

En sevilen anime kızlarından biri olan Mai Sakurajima, serideki en önemli karakterlerden biridir. Güzelliği ile dikkat çeken bu kız lisede oldukça popülerdir. Fakat günlerden birinde tuhaf bir şeyler olur ve insanlar Mai’yi fark etmemeye başlar. Mai, resmen görünmez olmuştur fakat yine de bir şeyler denemeye kararlıdır. İnsanların dikkatini çekmek için Tavşan Kız (Bunny Girl) kostümü ile kütüphaneye gelir ve birilerinin ona bakacağını düşünür. Acaba Mai’yi birileri fark edebildi mi?

Spy x Family – Yor Forger

en iyi anime kızları

İlk baktığınızda sevimli ve sakin gibi gözüken serinin ana karakterlerinden birisi olan Yor Forger, Gündüzleri normal bir insan olsa da, geceleri ise usta bir suikastçıdır. Fiziksel yetenekleri oldukça iyidir ve seride birçok önemli sahnede kendisini göstermiştir. Dizideki bir dedektif tarafından eşi olarak tanıtılır ve kendilerini evliymiş gibi gösterirler. Çiftimiz bu evlilik sayesinde Anya’yı evlat edinir ve hikâye bu şekilde devam eder. Aile arasındaki bağ ne kadar sahte gibi gözükse de gittikçe birbirlerine yakınlaşırlar.

Jujutsu Kaisen – Nobara Kugisaki

en iyi anime kızları

Yetenekleri ve güzelliği ile dikkat çeken anime kızlarından biri olan Nobara Kugisaki, Jujutsu Kaisen evreninde oldukça önemli bir yere sahiptir. Bazen neşeli bazen ise sinirli olan Nobara, sinirlendirmediğiniz sürece genel olarak sevecen bir kızdır. Karakterimizin özel gücü ise bir çekiç, çivi, iğne vb. eşyaların yardımıyla kukla benzeri bir Vudu Bebeği ile düşmanlara karşı mücadele eder.

Naruto: Shippuden – Hinata

en iyi anime kızları

Dünyanın en popüler olan animelerinden biri olan Naruto: Shippuden, kadın karakterler konusunda ne kadar kötü olsa da Hinata’nın yeri ayrı diyebiliriz. Küçüklüğünden beri Naruto’ya aşık olan ve her zaman onun peşinden koşan Hinata, gerçekten ideal partner diyebileceğimiz türden bir karaktere sahip. Animedeki tek işlevi sadece Naruto’ya aşık olmak değildir, aksine çoğu savaşta çok büyük emekler vermiştir. Genel olarak Hinata, sevdiğine sadık ve sevecen kişiliği ile en iyi anime kızlarından biridir.

Chainsaw Man – Makima

en iyi anime kızları

2022 yılında çıkış yapmış ve çıkış yaptığından bu yana büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Güzelliği ile öne çıkan Makima, seride çok güçlü yeteneklere sahiptir. Bu yeteneği sayesinde karakterimiz daha çekici ve insanlar tarafından daha ilgi gören bir karakter olmuştur. Karakterimiz bu güzelliği acımasız bir şekilde insanları manipüle etmek için kullanır.

Önerilen içerik : Chainsaw Man – Kahraman Değil, Canavar Değil

Akame ga Kill! – Esdeath

en iyi anime kızları

Liderlik vasfı yüksek, ana karakterimizden biri olan Esdeath, oldukça kararlı ve güçlü bir karakterdir. Anime kızları arasından en acımasız karakterlerden birisi olabilir. Animede de çoğu insan ondan korkar ve acımasızlığı ile bilinmektedir. Savaşlarda buz yetenekleri ile çoğu orduyu basitçe alt etmiştir. Fakat ne kadar güçlü olsa da Esdeath’ın da zayıf bir yönü var, ana karakterlerden birisi olan Tatsumi’ye takıntılı olması. Bu takıntı dizideki bazı temel öğeleri oluşturur ve hikâyeye derinlik katar.

Nefesinizi kesecek en iyi anime kızları listemiz burada sona eriyor. Sizler için her birinin ayrı özelliği olan güzel anime kızlarından seçmeye çalıştık. Ayrıca seçtiğimiz bu karakterlerin bulunduğu seriler de gerçekten ilginizi çekebilir. Sizin de sevdiğiniz anime kızları varsa yorumlarda paylaşmaktan çekinmeyin. Ayrıca en güncel anime kızlarını ve içeriklerimizi takip etmek için Telegram kanalımızı takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir