1. Anasayfa
  2. Anime

Beyblade Yeni Animesiyle Geri Dönüyor İşte Tüm Detaylar!

Beyblade Yeni Animesiyle Geri Dönüyor İşte Tüm Detaylar!
0

Çocukluğumuzun popüler animelerinden birisi olan Beyblade ekranlara geri dönüyor! Beyblade yeni animesinin çıkış tarihi ve senaryosu daha belli değil fakat Neil Widener ve Gavin James tarafından kaleme alınacağının resmi olarak duyuruları yapıldı. Tâbi bu duyurular Beyblade serisinin hayran kitlesini oldukça sevindiriyor.

beyblade yeni animesi

Takara Tomy’in ürettiği topaçlar ile hayatımıza giren Beyblade, 2001 yılında ilk serisini yayınladı. Günümüze kadar tek bir serisi değil bir çok serisi ile öne çıkıyor. Diğer serilerde yapımcılar ne kadar değişmiş olsa da serilerin ana markasını Takara Tomy yönetiyor. Böylece animelerdeki kalite her zaman iyi bir şekilde kalıyor. Bu şekilde dünya çapında anime sektöründe yer edinmiş köklü animelerden birisi olmayı başarıyor.

Ne kadar popüler olsa da Beyblade serisini bilmeyenler için animenin içeriğinden bahsedecek olursak, genel olarak bir grup gencin değişik özelliklere sahip topaçlar ile rakiplerine karşı mücadele vermesini anlatıyor. Ayrıca serideki Beyblade turnuvaları gibi içerikler de animenin ana unsurlarından diyebiliriz. Sadece aksiyon ve savaş sahneleri değil ayrıca seride dostluğun ne kadar önemli olduğu, rekabetin önemini ve stratejik unsurları da içermekte. Genel kitleye hitap etse de genel olarak çocuklar için yapılmış diyebiliriz.

Beyblade devam ediyor mu?

Zamanında tüm çocukların severek izlediği Beyblade animesi tek bir sezon değil birçok farklı sezonu da izleyicilerine sunuyor. Örneğin 2009 yılında çıkan ve en sevilen serilerden biri olan Beyblade: Metal Fusion serisi. Şimdi de bu seriyi tekrar canlandırmak için Beyblade yeni animesi olan Beyblade X 2023 izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Beyblade severlerin fragmanı beğeneceğine eminim. Yeni görsel efektleri ve bambaşka hikâyesi ile günümüzde o eski Beyblade serilerini izlemek istemeyenler için büyük bir fırsat diyebiliriz. Tâbi Bayblade yeni animesine başlamadan önce eski serilere bir göz gezdirmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Dünya çapında popüler bir serinin tekrar günümüzde güncel olarak yayınlanması gerçekten hoş.

Sizin de Beyblade yeni animesi hakkında yorumlarınız varsa belirtmekten çekinmeyin. Ayrıca güncel içeriklerimizi Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca animeler ilginizi çekiyorsa sayfamızdaki diğer içeriklerimize göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir