1. Anasayfa
  2. Anime

Oshi No Ko 2. Sezon Yayın Tarihi

Oshi No Ko 2. Sezon Yayın Tarihi
0

Doga Kobo tarafından yayınlanan bir manga serisinden uyarlanan Oshi No Ko 2023-2024 yıllarının en çok izlenen animelerinden biri olmuştur. Nisan 2023 yılında çıkıp 11 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali veren popüler seri sadece Japonya’da değil dünya çapında büyük bir kitleye ulaşmış durumda diyebiliriz. Serinin bu kadar ilgi görmesi 2. sezonun kesin olarak çıkacağına işaret ediyor.

Oshi No Ko 2. Sezon Yayın Tarihi

Serinin 2. sezonu için yayınlanan görsellerden anladığımız kadarıyla sevdiğimiz ve 1. sezonda bulunan karakterler yeni sezonda da bizlerle beraber olacak. Yeni sezonda neler olacak diye merak ediyorsanız kısaca bahsedecek olursak Ai Hoshino’nun kariyerinin yükselişini ve Goro’nun hakkındaki gizemli geçmişine bakış atacağız. Tâbi seride bu konular haricinde birçok temanın işleneceğine emin olabilirsiniz. Ayrıca Oshi No Ko 2. sezon yayın tarihi için bir duyuru videosu yayınladılar.

Duyuru videosuna bakacak olursak yeni sezonda da serideki heyecan verici hikâye aynı şekilde devam edecek gibi duruyor. Diğer bir konudan bahsedecek olursak Oshi No Ko animesini yeni duyanlar için serinin içeriği hakkında biraz bilgi vermekte fayda var. Genel olarak idol temasını içeren Oshi No Ko, K-pop kültürünü sevenler ve dinleyenler için daha ilgi çekici bir anime olabilir. Ana karakterlerimiz dünya çapında ünlü bir idolün ikiz çocukları olarak dünyaya tekrar gelir ve hikâye başlamış olur. Bu ikizler aslında daha önceden tanışmıştır fakat tekrardan dünyaya gelince ilk başta birbirlerini tanımazlar. Hikâyenin devamında ikiz kardeşler eğlence sektöründe yükselmeye başlar ve bu yükselişte yaşanan zorlukları da seride görmekteyiz. Ayrıca animede idol kültürünün karanlık yanlarından da bahsedilir.

Oshi no Ko 2 sezon ne zaman çıkıyor?

Oshi No Ko 2. Sezon Yayın Tarihi

Oshi No Ko 2. Sezon Yayın Tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı fakat 2025 yılında yayınlanacağı söyleniyor.

Dünya çapında ses getirmiş bir animenin 2. sezonu hakkında düşünceleriniz neler? Sizlerin de seri hakkında fikirleriniz varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Anime içeriklerini seviyorsanız sayfamızdaki diğer içeriklere bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bizi daha yakından takip etmek isterseniz Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu içerik ilginizi çekebilir

En İyi 50 Romantizm Anime Önerisi – Güncel

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir