1. Anasayfa
  2. Anime

Joe Higan Kimdir? Ninja Kamui

Joe Higan Kimdir? Ninja Kamui
0

Son zamanların en popüler animelerinden biri olan Ninja Kamui, 2024 yılında Adult Swim’de yayınlanan Brandon Easton’un eserlerinden birisidir. Çıktığı tarihten bu yana sadece Japonya’da değil dünya çapında popüler bir kitleye ulaşmıştır diyebiliriz.

Önerilen içerik : Jujutsu Kaisen’in Yönetmeninden Ninja Kamui

joe higan kimdir

Joe Higan’ın Hayatı

Joe Higan kimdir? diye soruyorsanız, serinin de başrolünü oynayan ve animedeki en sevilen karakterlerden birisi diyebiliriz. Hayatından bahsedecek olursak, eskiden bir ismi olmayan fakat ninjalık konusunda kendisini geliştirip ekip arkadaşları ile beraber üstleri tarafından kendisine Higan ismi verilmiştir. Başlarda karakterimiz için bu isim garip gelse de zamanla benimsemiş ve kabul etmiştir.

Ekip arkadaşlarından birisi ile aşk yaşayan Higan, sonrasında hem AUZA örgütünün içinde yapılan değişiklikler hem de yaptıkları kural ihlalleri sayesinde sevdiği kadınla beraber örgütten kaçar ve kaçak olarak hayatına devam etmeye çalışır. Fakat AUZA kaçaklara pek yaşama şansı tanımaz ve kaçak ninaları öldürmek için AUZA bünyesindeki ninjaları görevlendirir. Hem kılık değiştirip hem de kimselerin bulamayacağı tenha yerlerde yaşamak zorunda kalan çiftimiz tüm bu olaylara rağmen yine de beraber oldukça mutlu hissederler. Fakat bir sabah AUZA’nın eve düzenlediği operasyon sayesinde Higan’ın eşi ve çocuğu katledilir. Kendisi de ağır bir şekilde yaralanır ve öldü zannedilerek oracıkta bırakılır. Higan iyileşince kalbi intikam doludur ve AUZA’nın işini bitirmek ister. Animenin asıl olayları da bu şekilde başlar.

joe higan kimdir

Joe Higan’ın Yetenekleri

Ninjutsu : Ninja eğitiminde kendini geliştirmiştir ve Ninjutsu konusunda ustalaşmıştır. Ayrıca tüm ninjaların Ninjutsusu özeldir ve diğer ninjalarla paylaşılması pek hoş karşılanmaz.

Çeviklik : Yakın dövüşte özellikle çok çevik ve atletik hareket becerisine sahiptir, aldığı eğitim

Özel Zırh : 7. bölümden sonra Higan özel bir zırh edinir ve bu zırh yüksek teknoloji ile donatılmıştır. Bu sayede hasar görmeye açık insan vücudu ile değil güçlü bir zırh ile düşmanları ile mücadele etmektedir.

joe higan kimdir

Joe Higan kimdir? sorusunu en iyi şekilde yanıtlamaya çalıştık. Sizlerin de Ninja Kamui animesinde sevdiği karakterler varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca yeni içeriklerimizi takip etmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Ayrıca anime içeriklerinden hoşlanıyorsanız sitemizdeki diğer konulara göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir