1. Anasayfa
  2. Anime

Tokyo Revengers Parodisi Todai Revengers

Tokyo Revengers Parodisi Todai Revengers
todai manga
0

Todai Revengers Mangası Doğrulandı

Todai Revengers, Odansha’nın Magazine Pocket uygulaması ve web sitesinin resmi Twitter hesabı Salı günü, Ken Wakui’nin Tokyo Revengers mangasının 3 Kasım’da Magazine Pocket‘te çıkacak olan Todai Revengers (Tokyo University Revengers) adlı bir parodi mangaya ilham kaynağı olduğu haberini verdi Shinpei Funatsu mangayı çiziyor. Açıklamasına göre parodi, Tokyo Üniversitesi merkezli bir zaman yolculuğu komedisi olacak.

Wakui, Mart 2017’de Kodansha’nın Haftalık Shōnen Dergisi‘nde Tokyo Revengers mangasını başlattı ve Kodansha, manganın 24. derlenmiş kitap cildini 17 Eylül’de yayınladı. Manganın dolaşımda 40 milyondan fazla kopyası satıldı.

Tokyo Revengers
Tokyo Revengers

Tokyo Revengers Konusu

Haberleri izleyen Takemichi Hanagaki, ortaokuldaki kız arkadaşı Hinata Tachibana’nın öldüğünü öğrenir. Sahip olduğu tek kız arkadaşı Tokyo Manji Çetesi olarak bilinen kötü bir grup tarafından öldürüldü. İnce duvarlı berbat bir dairede yaşıyor ve altı yaşındaki genç patronu ona bir aptal gibi davranıyor. Artı, o tam ve tam bir bakire

… En dipteki yaşamının zirvesindeyken, aniden on iki yıl ortaokul günlerine geri döner! Hinata’yı kurtarmak ve kaçarak geçirdiği hayatı değiştirmek için umutsuz yarı zamanlı çalışan Takemichi, Kanto’nun en uğursuz suçlu çetesinin zirvesini hedeflemelidir!

Codansha Comics

Todai Revengers, mangasına kısa bir zamanda yeterince tutulursa da animesine kavuşabiliriz. Todai Revengers şimdilik hayranlr için yapılmış bir parodi olsa da Kiss Note gibi manga ve anime almış seriler olduğuna daha önce şahit olmuştuk.

10 Nisan‘da MBS kanalında bir televizyon anime uyarlaması yayınlandı. Crunchyroll, animeyi Japonya’da yayınlanırken yayınladı. Warner Bros. Japan, 9 Temmuz’da vizyona giren manganın canlı aksiyon filmini yaptı. Film 3,287,966 bilet sattı ve 26 Eylül itibariyle kümülatif toplam 4,380.828,440 yen (yaklaşık 39,47 milyon ABD Doları) kazandı ve en yüksek canlı kazanç oldu. Şimdiye kadar Japonya’da yılın aksiyon filmi.

Kaynak: ANN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir