1. Anasayfa
  2. Anime

Keyaru (Keyaruga) Kimdir ?

Keyaru (Keyaruga) Kimdir ?
Keyaruga
2

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi, isimli manga uyarlaması animenin ana karakteridir. Gerçek adı Keyaru ‘dır. İçerisinde bulunduğu dünyada bir kahraman olarak kutsanmış olarak doğmuştur. Dünyayı ve krallığı korumak için “İyileştirme Kahramanı olarak” kutsanmıştır.

Not: Redo of Healer olarak da bilinen bir seridir.

Hikayesi

Kendisi orta çağ zamanlarında yaşayan bir sağlık kahramanıdır, en azından kendisi ilk başta öyle sanıyordu. Kendisi diğer herkeste olduğu güçlerini 18 yaşına girdiği gün elde etmiştir. Güçleri ise insanların her türlü hastalığını, engelini yaşadığı sürece hemen her türlü fiziksel zararını düzeltebilir. İsterse güçleri kesilmiş bir organı dahi yeniden yaratabilir.

Bu büyük gücün büyük bir bedeli vardır, bu bedel ise her iyileştirdiği kişi o yaralandıysa keyaru’da aynı şekilde o yaranın olduğu anki acıyı hissetmektedir, bu yüzden artık güçlerini kullanmak istemez ve prenses Flare ise kibrinden dolayı onu sömürmek için bir yöntem bulur.

İçerisinde bulunduğu dünyada yaşadığı krallık olabilecek en kötü ve yozlaşmış sisteme sahiptir. Dışarıya yansıtılan her olay kar ve hırs için süslenmiş paravanlardır. Güçlerini kullanmak istemeyen İyileştirme Kahramanı bu sistemin pençesine düşer ve sömürülür. 5 yıl boyunca işkence ve tacize hatta tecavüze maruz kalır.

İyileştirme Kahramanı neden kaçmamış?

  1. Prenses flare keyaru’ya sürekli uyuşturucu vermektedir, iyileştirdiği her kişi için bir şişe uyuşturucu verir kendisine ve böylece kendisini daha iyi hisseder.
  2. Kaçmayı denese bile her seferinde yakalanmıştır.
  3. İntikam için bir planı vardır.

Uzun yıllar sonra hikayenin en güçlü öğelerinden olan şeytan kralın yenilmesi ile gücü çalmış ve zamanı sıfırlayıp intikam için hayatına tekrar başlamıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 26 Şubat 2023

    Bu psikopatlığa iyi kılıf bulmuşlar.

  2. 24 Şubat 2023

    İntikam de bizim adama gel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir