1. Anasayfa
  2. Anime

MediaLink Jujutsu Kaisen 0 Anime Filmini Lisansladı

MediaLink Jujutsu Kaisen 0 Anime Filmini Lisansladı
0

Çin film dağıtımcısı MediaLink, pazartesi günü yaptığı açıklamada, Gekijō-ban Jujutsu Kaisen 0 (Jujutsu Kaisen 0 the Movie) anime filminin Çin, Hong Kong, Makao ve Tayvan da dahil olmak üzere Asya’da lisansladığını duyurdu.

Film 24 Aralık’ta Japonya’da yayınlanacak ve IMAX gösterimleri yapılacak.

Ana karakterin, Yuta Okkatsu, ses sanatçısı Megumi Ogata olacak. Diğer bir karakter Rika Orimoto’nun ses sanatçısı ise Kana Hanazawa olacak.

Filmde bahsedilen ana karakter Yuta’nın çocukluk arkadaşıdır. Geçmişte ikisi birbirleriyle evleneceklerine dair söz vermişlerdir ancak Rika bir araba kazasında ölür ve özel sınıf intikamcı bir ruha dönüşür. Rika hem insan hem de lanetli ruh haline bürünebilmektedir. Rika’nın şiddet içeren davranışlarını kontrol edemeyen Yuta onu durdurma konusunda çaresizdir. Sonuç olarak, Yuta, Rika gibi lanetli güçlerle savaşmak için eğitilmiş dünyanın gizli koruyucuları olan “Jujutsu” büyücüleri tarafından yakalandığında, başka kimsenin zarar görmemesi için tamamen izole olmak ister. Yine de usta büyücü Satoru Gojou’nun onun için farklı planları vardır: Jujutsu Lisesi’ne girecek ve insanlara yardım etmek için Rika’yı kontrol etmeyi öğrenecektir.

Film MAPPA stüdyoları tarafından animasyon haline getirilmiş ve TOHO dağıtımcılık tarafından dağıtılmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir