1. Anasayfa
  2. Anime

Netflix’teki En İyi Animeler 2024

Netflix’teki En İyi Animeler 2024
0

Dünyaca popüler olan Netflix, dizi ve filmler konusunda gerçekten başarılı. Çoğu sevdiğimiz filmi veya diziyi netflixden kolayca bulabiliyoruz. Peki Netflix’de hangi animeler var? diye soruyorsanız işte sizler için sıraladığımız Netflix’teki en iyi animeler!

Monster

Netflix'teki En İyi Animeler

Netflix’teki en iyi animeler arasında Dram ve polisiye türünde olan Monster, etkileyici ve derin hikayesi ile izleyicisine sürükleyici bir hikâye sunuyor. Seriden bahsedecek olursak, Ana karakterimiz Dr. Tenma Almanya’da bir hastanede çalışan çok başarılı önü açık bir beyin cerrahıdır. Birçok insanın hayatını kurtarır ve zamanla insanlar tarafından çok sevilen biri olur. Günlerden birinde kafasına kurşun isabet etmiş bir çocuk gelir. Önemli diğer bir insanın ameliyatına gireceğine kafasına kurşun isabet eden çocuğu tercih eder ve çocuğun hayatını kurtarır. Bu seçim Tenma’nın hayatını etkiler ve yöneticiler tarafından hor görülür. Yıllar sonra ise kurtardığı çocukla karşılaşan ana karakterimiz o çocuğun bir seri katil olduğunu öğrenir ve hikayemiz başlamış olur. Bu haberi alan Tenma hayatına nasıl devam edecek?

Tekken: Bloodline

Netflix'teki En İyi Animeler

Netflix’teki en iyi animelere devam edecek olursak Tekken: Bloodline serisine bir bakış atalım. Tekken evreninde geçen animenin hikâyesinden bahsedecek olursak, 15 yaşındaki ana karakterimiz Jin Kazama’nın annesinin intikamını alma macerasından bahseder. İntikam alma sürecinde Tekken Turnuvasına katılan karakterimiz gücünü kanıtlamak için elinden geleni yapmayı kafaya koymuştur. Dövüş sahneleri ve etkileyici hikayesi ile başarılı bir yapım diyebiliriz.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Netflix'teki En İyi Animeler

Ben dahil hepimizin çok sevdiği bir anime olan Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Netflix’teki seriler arasında en başarılı animelerden biri diyebiliriz. Hikayesinden kısaca bahsedecek olursak, 2 kardeşin annesini kaybetmesi ile başlayan ve karakterlerimizin annelerini geri getirmek için yasaklı bir büyüyü kullanıp trajik olaylar yaşaması ile devam eder. Bu yasaklı büyü bir kardeşin tüm vücudunu, diğer kardeşin ise bir kolunu ve bir bacağını yok etmesi ile sonuçlanır. Bu durumda kardeşler Vücut parçalarını geri kazanmak için maceralı bir yolculuktan geçer. Amaçlarına ulaşabilecekler mi acaba?

Önerilen içerik : Fullmetal Alchemist Hikayesi Nasıldır?

Devilman: Crybaby

Netflix'teki En İyi Animeler

2018 yılında yayınlanan animenin hikayesinden bahsedecek olursak, ana karakterimiz Akira Fudo günlerden birinde en yakın arkadaşı Ryo Asuka tarafından iblislerin dünyaya geleceğini öğrenir. İnsanlığı tehdit eden bu varlıklarla savaşmak için Ryo, Akira’ya bir şeytanın bedeni ile birleşme fırsatı sunar. Akira şeytan ile birleşir ve doğa üstü güçler kazanır.

Kakegurui

Netflix'teki En İyi Animeler

2017 yılında anime uyarlaması yapılan Kakegurui, MAPPA tarafından yapılmış bir animedir. Hikayemiz sadece zengin ve güçlü insanların çocuklarının gittiği Hyakkaou Özel Akademisi’nde başlar. Bu akademideki öğrencilerin sadece derslerdeki başarıları değildir, kumar becerilerinin de çok önemlidir. Akademideki başarılı öğrencilerin kumar sektöründeki en başarılı kişileri alt ettikleri bilinir. Ana karakterimiz ise Yumeko Jabami, okula yeni transfer olmuştur. Akademiye geldikten sonra hızlıca kumar becerilerini gösteren karakterimiz, okulda popüler olmuştur. Genel olarak kumar üzerine olan anime, karakterler arasındaki rekabet ve güç gibi temaları işler.

Sirius the Jaeger

Netflix'teki En İyi Animeler

Animenin hikayesi 1930’lu yıllarda bir imparatorluk başkentinde geçer. Jagerler denilen varlıkları avlayan bir grup avcının arasında geçen gerilim dolu macera izleyiciye heyecanlı bir hikaye sunuyor. Yully isimli ana karakterimizin ailesi Jagerler tarafından katledilmiştir. Avcıların arasına katılan karakterimiz intikam almaya yemin etmiştir. Kurgusu ve içeriği ile Netflix’teki en iyi animeler arasına girmeyi hak ediyor.

A.I.C.O. Incarnation

Netflix'teki En İyi Animeler

Dünyada oluşan gizemli bir maddenin ortaya çıkması ile ortalık karışır. İnsanları tehlikeli varlıklara dönüştüren adı da “Matter” olan bu gizemli madde insanlar için büyük bir tehlike oluşturur. Aiko Tachibana ve ailesi ise Matter’in yayıldığı bir karantina bölgesine sıkışmıştır. Ana karakterimiz ailesini bu durumdan kurtarmak için bir maceraya çıkar ve bu sırada özel güçleri olduğunu fark eder. Aiko, ailesini karantina bölgesinden kurtarabilecek mi acaba?

İçeriğimiz burada sona eriyor. Sizler için Netflix’teki en iyi animelerden bahsettik. Popüler platformun dizileri kadar içerisinde bulunan animeler de bir o kadar başarılı. Sizlerin de Netflix’te beğendiğiniz animeler varsa yorumlara yazabilirsiniz. Ayrıca güncel içeriklerimizden haberdar olmak için Telegram platformundan bizleri takip edebilirsiniz. Ayrıca Netflix’teki animeleri incelemek isterseniz bu bağlantıdan güncel içerikleri takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir