1. Anasayfa
  2. Anime

RDR2 En İyi At Türü Ne? Nerede Bulunur?

RDR2 En İyi At Türü Ne? Nerede Bulunur?
0

Rockstar Games’in şaheserlerinden biri olan RDR 2 (Red Dead Redemption 2) yıllar önce çıkmasına rağmen hâlâ sevilerek oynanmaya devam ediyor. Tâbi bu sevginin bir nedeni var, şahane grafikleri, inanılmaz gerçekçi fizikleri, hikâyesi ve oynanışı gibi birçok konuda gerçekten diğer oyunlara göre çok başarılı diyebiliriz. Ana konuya geçmeden önce oyun hakkında bazı detaylardan bahsedelim.

RDR2 Hangi Oyun Türü?

RDR 2 piyasadaki oyunlar arasından oynayabileceğiniz en gerçekçi açık dünya oyunlarından birisi. Vahşi Batı döneminde geçen RDR 2, aksiyon dolu sahneler, çetelerin birbirleri arasındaki çatışmalarını ve birçok içeriği daha deneyimlemenizi sağlıyor. Bu deneyimi sizlere büyük haritasında özgür bir şekilde dolaşmanıza izin vererek yaşatıyor. Yani genel olarak, açık dünya Aksiyon/Macera oyunu diyebiliriz. Ayrıca oyun sizlere 1. şahıs veya 3. şahıs olmak üzere 2 kamera açısı sunuyor.

RDR2 kaç günde biter?

RDR 2’de yapabileceklerinizin nerdeyse sınırı yok. Etrafta dolaşıp kargaşa çıkarabilir, ormana gidip hayvan avlayabilir veya hazine ipuçları bulup hazine avı yapabilirsiniz. Ana ve yan görevler harici bu kadar dolu bir dünyaya sahip olması oyunun süresini 60-80 saat arasına çıkarıyor. Tâbi siz bu süreyi daha da arttırabilirsiniz.

RDR2 Onur Sistemi Ne İşe Yarar?

Oyunun bazı noktalarında etkili olan onur sistemi, siz çevrenize iyilik yaptıkça onur seviyesi yükselir, kötülük yaptığınızda ise onur seviyeniz düşmektedir. Onur seviyenizi yüksek tutmak istiyorsanız çevrenizdeki etkileşime geçtiğiniz insanlara karşı nazik olup onlara yardım edebilirsiniz.

Ana konumuza geçecek olursak RDR2 en iyi at türlerine bakabiliriz.

RDR2 En iyi At Türü

RDR2 oynarken sürekli yanımızda olan, yoldaşımız hatta dostumuz diyebileceğimiz atlar gerçekten oyun içinde çok önemli bir yere sahip. Açık dünyayı birlikte keşfedeceğiniz, bazen ise düşmanlardan birlikte kaçacağınız atların oyunda birçok ırkı bulunuyor, bu ırklardan bazılarını doğada bulabilirken bazılarını ise satın alabiliyorsunuz.

Beyaz Arap Atı

rdr2 en iyi at türü

RDR2 en iyi at türü diyebileceğimiz Beyaz Arap Atı yüksek hıza ve dayanıklılığa sahip atlardan biri. Atla vakit geçirdikçe atın istatistikleri de bir o kadar artıyor. Ayrıca atın güçlü olması sebebiyle uzun yolculuklar için sizi yarı yolda bırakmayacak bir at diyebiliriz. Bir diğer önemli nokta ise atın engebeli arazilerdeki yüksek performansı, bu sayede yeni yerler keşfedebilir ve dağlarda rahatça seyahat edebilirsiniz.

Atın istatistiklerinden bahsedecek olursak :

Renk : Beyaz

Tür : Üstün

Fiyat : Doğadan bulunur.

RDR2 Beyaz Arap Atı Nasıl Bulunur?

rdr2 en iyi at türü

Haritada gördüğünüz yere gidip Beyaz Arap Atını bulabilirsiniz. Daha önceden at yakalama konusunda bir deneyim edinmemişseniz sizlere birkaç önerimiz var.

RDR2 At Nasıl Evcilleştirilir?

Mümkün olduğunca ata yavaş yaklaşın ve atı korkutmamaya çalışın.

At ile belirli bir mesafeye geldikten sonra atı inceleyin ve sakinleş tuşuna tıklayıp atı sakinleştirmeye çalışın.

Ata iyice yanaştıktan sonra ata sevgi gösterip güvenini kazanmak için atı sevme tuşuna tıklayın.

Tüm hepsini yapıp atın üzerine binme şansını yakaladıktan sonra at sizi sırtından atmak isteyecek, atla yorucu bir mücadeleden sonra atın üstünde kalmayı başarırsanız artık at sizin. Ata sevgi göstermeyi, yemek vermeyi ve taramayı ihmal etmeyin, böylece at ile aranızdaki ilişki daha da büyüyecektir.

RDR 2 Doğada Bulunan Atlar

Doğada birçok at ile karşılaşabilirsiniz. Bu atların özelliklerini oyundaki dürbünle atlara bakarak öğrenebilirsiniz. İşinizin kolaylaşması için doğada bulabileceğiniz en iyi atlar işte sizinle!

Wild American Paint

RDR2 en iyi at türü

RDR2 en iyi at türü olmasa da en iyilerinden birisi olan Wild American Paint doğada rahat bir şekilde bulabileceğiniz güzel atlardan birisi.

americanpaintmap

Haritanın resimde gördüğünüz kısmına gidip Wild American Paint’i kolaylıkla bulabilirsiniz.

Wild American Standardbred

RDR2 en iyi at türü

Siyah rengi ile gerçekten çok asil duran American Standardbred, oyunda görebileceğiniz en siyah atlardan birisi.

RDR2 en iyi at türü

Haritadaki kırmızı ile çevirilmiş alanı araştırıp kendinize bir American Standardbred bulabilirsiniz.

Wild Appaloosa

RDR2 en iyi at türü

Appaloosa, RDR2 en iyi at türü içerisinde en iyi yarış yapabilen atlardan birisidir.

RDR2 en iyi at türü

Bacchus Köprüsü’nün ve Donner Şelalesi’nin arasında rahatlıkla Appaloosa bulabilirsiniz.

RDR2 en iyi at türü konusuna noktayı koymuş bulunmaktayız. Oyunun gerçekçiliği ve hikâyesi ile neredeyse mükemmel bir oyun deneyimini sizlere sunuyor. Bu deneyimi yaşarken Vahşi Batı temasını iyice hissetmeniz için kullandığınız atın büyük bir önemi var diyebiliriz. Sizlerin de sevdiği veya makale üzerinden beğendiği atlar varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca diğer içeriklerimiz için sayfaya göz atabilir veya Telegram kanalımızı takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir