1. Anasayfa
  2. Dizi ve Film
Trendlerdeki Yazı

Gibi En İyi Bölümler ve En Sevilen Replikler

Gibi En İyi Bölümler ve En Sevilen Replikler
Gibi En İyi Bölümler ve En Sevilen Replikler
0

Son zamanlarda çıkan şüphesiz en başarılı yerli yapımlardan biri olan Gibi, 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlamış komedi türündeki internet dizisidir. Onu bu kadar başarılı kılan ise güçlü bir yazar ve başarılı bir ekip olduğunu belirtebiliriz. Dizinin senaristliğini Aziz Kedi ile Feyyaz Yiğit yaparken başrolde de Feyyaz Yiğit’in harika oyunculuğunu izlemekteyiz. Gibi en iyi bölümler listemizde kendisini tekrar tekrar izleten, gülme krizine gireceğiniz bazı bölümlere ve sevilen repliklere yer verdik.

Gibi En İyi Bölümler

1. Sezon 1. Bölüm

Muhtemelen Gibi’nin en ikonik bölümlerinden biri olan ve bu popülerliği kazanmasındaki faktörlerden biri de ilk bölümüdür. Kokoreç nam-ı diğer Kokareç bölümü ile epik çok fazla sahne İnstagram’da bolca yer aldı. Sadece birkaç takla atmış araç, kokareç dükkanı ve çok daha fazlası… Muhtemelen bölümün en vurucu, komik repliklerinden biri de Erdem’in atletik olmasıdır. Yılmaz: Erdem atletik diye ben neden köfteci açmak zorundayım ya! Ben neden bu yüzden kokoreççi açıyorum ilkkan!

Gibi En İyi Bölümler

2. Sezon 2. Bölüm

İlkkan’ı kuki olarak tanıdığımız o bölüm işte bu bölüm. İlkkan, paraya sıkışır ve para kazanması gerekir en son köle olarak para kazanabileceğini düşünse de işler düşündüğü gibi gitmez ve günlerce köle olarak çalışır karşılığında ise borçlu çıkar. Bir köle ismine sahip olan ve kuki olarak anılan İlkkan eve döndüğünde ise Yılmaz ile Ersoy’un büyük şaşkınlığıyla karşılaşır. Tekrardan köle sahibine döndükleri ve bol bol güleceğiniz sahnelerin yer aldığı bir diğer favori bölümdür.

Gibi En İyi Bölümler 2. sezon 2. bölüm

2. Sezon 5. Bölüm

İlkkan ve Ersoy’un sevgilisinin olduğu fakat Yılmaz’ın kendisini yalnız bulduğu bu bölümde çaçacı mı olacaksınız yoksa cosplayci mi? İşte Yılmaz düzenlenen bir partide İlkkan ve Ersoy’un sevgilisinin arkadaşlarıyla tanışırken bu iki daldan da hoşlandığını öğreniyoruz. Ayrıca Yılmaz’ın terziyle olan muhabbetleri de ayrı komedi.

Gibi En İyi Bölümler 2.sezon 5. bölüm

Önerilen İçerik: Post-Apokaliptik Anime Önerileri 2024

5. Sezon 2. Bölüm

Bu bölümde Yılmaz’ın (Feyyaz Yiğit) aşk acısını başka bir perspektiften izliyor olacağız. Aşk acısı ağır gelen Yılmaz kötürüm olur ve başına gelmeyen kalmaz. Her sahnesi ayrı komedi olan bu bölümde en çarpıcı noktada birçok bölümde olduğu gibi son kısımda gerçekleşiyor ve Ersoy dostluklarına ihanet eden arkadaşına bulduğu mükemmel lakabı aktararak bitiriyor.

5. Sezon 3. Bölüm

İlk başlarda İlkkan’ın yeni işi ve bu işindeki patronu ile ilişkisi dikkat çekiyor ve bu ilişki bölüm sonuna kadar devam ediyor. O yüzden bu ikili arasındaki sohbette sık sık gülümseyeceksiniz. Bunun yanı sıra İlkkan, Yılmaz ve Ersoy’un gittiği lüks bir restoranda her şey çok daha farklı işlemektedir. Tuvalette çalan canlı müzik, menü yerine gelen ayna, farklı tarzda deneyimler ve bölümün sonuna doğru İlkkan’ın patronundan aldığı aylık 450.000 TL’lik yükselme teklifinin arkaplanındakiler…

Gibi En Sevilen Replikler

  • Yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş.
  • Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilir.
  • Avcı ne kadar hile bilirse, ayı da o kadar yol bilir.
  • İlkkan, insan ne yaşadığını bilmez mi ya?
  • 14. yumurtada seni durduran ne oldu?
  • Bütün kadınlarla nasıl aynı fikirde olabilirsin, İlkkan?
  • Yalnızca cesurların işidir badana.
  • İlkkan sadece on liramın olması sıfır liramın olmasından daha çok canımı yakıyor.
  • Sen kaburga yiyecek durumunun olmayışını Onur’un şahsında yalıtılmış sessiz bir öfkeye dönüştürüp bu iltihabı da sesinin tonlarında bize yansıtıyorsun kardeşim şu anda yapma bunu.
  • Bugün sen arı olabil diye çok büyük bedeller ödendi.
  • Sana bir şey diyeyim mi bak? bence insanlar kazanmak istedikleri paraya göre götlerinden bir iş uyduruyorlar ve o işte çalışıyorlar yani ben öyle düşünüyorum yani.
  • Yayla kadar gö*üm olsaydı tek çobanım sen olmazdın.
  • Yılmaz birşey duyduk, ayağınla sinek yakalamışsın.
  • Aa, deneyim yaşandı orda!
  • Ulan insan aşk acısından sakat kalan arkadaşını unfollow eder mi?

Özellikle son sezondaki her replik mükemmel ötesiydi diyebiliriz.

Peki, sizin Gibi En İyi Bölümleri öneriniz hangisi olurdu? Yeni Telegram kanalımızı takip ederek en güncel içeriklere ulaşabilir, bizleri destekleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir