1. Anasayfa
  2. Çizgi Roman

The Batman Who Laughs Kimdir? Güçleri Nelerdir?

The Batman Who Laughs Kimdir? Güçleri Nelerdir?
batman who laughs
0

Batman Who Laughs, DC Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi romanlarında görünen kurgusal bir süper kötüdür . Batman’in karanlık çoklu evren içindeki kötü muadili ve alternatif versiyonudur . Hem Batman’in (Bruce Wayne) hem de Batman’in baş düşmanı Joker’in bir melezi olarak tasvir edilmiştir ve Kara Şövalyelerin bir üyesidir. Kendi serisini almadan ve 2019’da Batman/Superman’de ve Lex Luthor‘la birlikte DC Comics’in Yılın Kötü Adamında ana düşman olarak hizmet etmeden önce ilk kez Dark Nights: Metal adlı çapraz hikayede göründü.. Scott Snyder ve Greg Capullo tarafından yaratıldı.

Batman Who Laughs Biyografisi

Dark Multiverse‘nin Earth-22’sinden Batman’in bir versiyonudur . Bu gerçeklikte, Earth-22 Joker, Batman’in Bruce Wayne kimliğini öğrenir ve Komiser Gordon ile birlikte Batman’in diğer haydutlarının çoğunu öldürür. Batman ve Joker’in özel bir kimayasal gaz sayesinde karakter açısından ile birleşmesi sonucunda Who Laugh ortaya çıkar. DC Comics eserlerini takip edenler Joker gazına aşinadır.

Bruce Wayne’in zekası ve fiziksel gücü ve Joker’in psikopatisine sahip yeni bir füzyona dönüştüren saflaştırılmış bir kimyasal formuna maruz kaldığı için Joker’in ölümüyle sonuçlanır. Kısacası daha az iyi daha çok kötü olur ama zeka miras kalır. The Batman Who Laugh yani Gülen Batman Dünya-22’yi ele geçirmeye devam eder.

gülen batman
gülen batman

Güçler ve yetenekler

Gülen Batman, Batman ile aynı yeteneklere sahip olarak tasvir edilmiştir. Joker’in taktiksel yetenekleri Batman’in diğer yetenekleri ile birleşen Joker çarpık bir nihilizme sahip güçlü bir varlıktır. Üstün zeka ve bilgisi ile insanları psikolojik olarak zarara uğratıp manipule edebilir.

Normal Batman’in aksine hızlı bir şekilde öldüren silahlar kullanır. Bıçaklar ve keskin öldürücü Batarang’lar kullanır.

Dark Metal ‘i kullanarak güce karşı bir eğilim gösteren Who Laugh, Justice League üyelerini manipule etmiş ve pek çoğunun güçlerini emmiştir.

Dark Multiverse’nin diğer sakinleri gibi, The Batman Who Laughs, Nth Metal’e karşı bir zayıflığa sahiptir.

Kaynak: Wikipedia.Org

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir