1. Anasayfa
  2. Anime

Bu Anime Lisesi Sevgililerinden Hangisi Ayrılmaya Mahkum?

Bu Anime Lisesi Sevgililerinden Hangisi Ayrılmaya Mahkum?
4

Bazen yanlış anlaşılmalar ve aşk üçgenleri klasik Shoujo mangaların temelini oluşturur. Buna rağmen aşk itirafı hayat kurtarmz ve sonsuza dek sürmez. Bu çiftlerin pek çoğunun iyi bir kaderi olabilir ama bazılarının sonu o kadar iyi olmayacaktır. Acaba hangisinin ki iyi olur?

Yorumlarda fikirlerinizi belirtin…

Kaguya-Sama: Love is War

Kaguya Miyuki

Kaguya Shinomiya ve Miyuki Shirogane ‘nin ilişkisi başarısız olmaya mahkum olanlardan birisidir. Birisinin kalbinin peşinde tuzaklar kurması ve karşı tarafı zorlamasını izlemek eğlenceli olsa da o kadar iyi bir çift olmadıklarını görebilirsiniz.

Bir şekilde mangada çıkmayı başarsalar da derinlemesine düşününce ikisinin de karşı cins beklentileri tamamen farklı. Bir de şu klasik var ki “Onlar Ayrı Dünyaların İnsanları”. Şimdilik sonları ayrılık diyemeyiz ama en uçta bunlar duruyor.

Kimi ni Todoke

Romance From Me to You

Kimi ni Todoke ‘nın Sawako Kuronuma ve Shouta Kazehaya’nın kaderi mutlu son. En başından beri, Shouta, dışlanmış olmasına rağmen Sawako’ya karşı nazik olduğunda, ikisi yavaş yavaş birbirlerini anlamaya ve sonra sevmeye başladıkları için bir olumlu etki döngüsüdür. Bir araya geldikten sonra bile, bu ikisinin birbirlerinin hayatlarında kalmak için çalışmaya istekli olduklarını gösterecek şekilde bir şeyleri düzeltmek için ilişkilerindeki sorunlar hakkında birbirleriyle yüzleşebilirler.

En temelden anlayışa dayalı bir romantizm olduğundan sonları gerçekten pozitif olabilir.

My Love Story

Rinko Yamamoto Takeo Gouda My Love Story

Bu aşk hikayesi ne yazık ki gerçek olamayacak kadar sevimli. Takeo Goda ve Rinko Yamato gibi karakterlerin dünyada bir çift olmayı bırakın, var olduklarını bile hayal etmek imkansız. Bununla birlikte, şovun, bir yabancının gözünden görüldüğü gibi, genç aşkı hafif yürekli bir şekilde ele almaktan başka bir şey olmaya çalıştığını hissetmiyor. My Love Story’nin piyasadaki en şirin aşk romanlarından biri olmasına muhtemelen bu yüzden. Keşke aşk her zaman bu kadar saf olsaydı.

Hikaru Kusakabe | Doukyuusei

Hikaru Kusakabe And Rihito Sajou Classmates

Hikaru Kusakabe ve Rihito Sajou kesinlikle mutlu bir sona doğru gidiyorlar . İlişkilerinden emin olamadıkları, hatta ara vermek istedikleri zamanlar olsa da, sonunda birbirlerine geri dönerler ve bağlarını koparmak istemezler. Ayrıca, diğerinin ihtiyacı olduğunda neredeyse her zaman her şeyi bıraktıkları için birinin her zaman arkalarında olduğundan emin olabilirler. Cinsellikleriyle ilgili yeni farkındalıklardan toplu taşımadaki panik ataklara kadar her konuda birbirlerine yardım ettiklerini düşünürsek, muhtemelen hemen hemen her şeyin üstesinden gelebilirler.

Toradora

Taiga and Ryuji Bickering in Toradora

Taiga Aisaka ve Ryuji Takasu, bu ikisi arasında herhangi bir romantizm geliştirmeden önce arkadaş ve sırdaş olma avantajına sahiptir. Birbirlerinin etrafında tamamen kendileri olabilirler ve bu nedenle, tamamen sevildiklerinden emin olabilirler. Ancak, Taiga bir yıldan sonra döndükten sonra, ikisinin eski çekişme ve duygularını gizleme alışkanlıklarına girmeleri ne kadar sürer? Taiga ve Ryuji, birçok dramanın aşık olmasına neden oldu ve hatta daha da fazla düşmesine neden olabilir. Shoujo’nun simge çiftlerinden biri için eğlenceli bir kader değil, ama muhtemel.

Horimiya

Horimiya Hori and Miyamura Cropped

Kyoko Hori ve Izumi Miyamura dışarıdan ne kadar sağlıklı olsa da, bu çiftin bazı büyük kırmızı bayrakları var. Kavga ettiklerinde, Kyoko genellikle fizikselleşir ve normal tartışmalar sırasında bile, Izumi tamamen haklı olsa bile asla yerinde durmaz. Kyoko’nun, Izumi’nin ailesiyle, onun ailesine emildiği şekilde bağlı olduğu asla gösterilmez ve aynı zamanda, birbirlerini kendilerininmiş gibi işaretlemek için harekete geçmelerine ve hatta ısırmalarına yol açacak şekilde birbirlerine çılgınca sahip olurlar. Bu, ilişkilerinin sona ereceğini tahmin etmese de, mutlaka sağlıklı bir ilişkiyi öngörmez.

Given

boy love given 2

Ritsuka Uenoyama ve Mafuyu Satou, gelecek yıllarda mutlu bir çift olmanın tüm belirtilerini gösteriyor. Bu Ritsuka’nın ilk kez aşık olmasına rağmen , özellikle grubun bir parçası olduğu için bunu çok ciddiye alıyor. Mafuyu pasif olabilir, ancak performanslarından da anlaşılacağı gibi, duyguları derindir ve aşık olabileceği ancak hemen itiraf edememesi gerçeği, muhtemelen ilkini kaybetme deneyimiyle kazandığı duygularına bir olgunluk gösterir. Aşk. Bu ikisi, ileriye dönük olarak sağlam bir ilişki olmalıdır.

Kase-San And The Morning Glories

Kase San and the Morning Glories

Yui Yamada ve Tomoka Kase neredeyse “gerçek olamayacak kadar sevimli” kategorisine giriyor. Fiziksel sınırların müzakere edilmesi ve birlikte olmalarına izin veren ayrıntıları planlıyorlar. Bu ikisinin aşık olmaktan ve tüm bunları deneyimlemekten mutlu olduklarını ortaya koyuyor. ilkleri birbirleriyle. İlişkilerini bu kadar dikkate almaları ve her ikisinin de istediklerine bu kadar özen göstermeleri, sadece aşık olma konusunda olgun olmadıklarını, aynı zamanda hem büyük hem de küçük şeyleri yürütmek için ne yapmaları gerektiğini anladıklarını gösteriyor.

Orange

Orange Anime Header

Naho Takamiya, alternatif zaman çizelgesinde Hiroto Suwa ile evliliğinin kanıtladığı gibi, bir ilişkiyi nasıl sürdüreceğini biliyor. Kakeru Naruse’nin hayatta kaldığı diğer zaman çizgisinde, Naho ona aşık olur ve Hiroto’nun duyguları karşılıksız kalır, bu da Kakeru ve Naho’nun birlikte daha mutlu olabileceğini düşündürür. Kakeru birçok kişisel çekişmeyle uğraşıyor olsa da, Naho’nun hayatındaki müdahalelerinin onu sona erdirmekten caydırabilmesi, derin bir bakım ve şifa ilişkisi vaat ediyor. Kakeru romantizme hazır olduğu bir yerdeyken, o ve Naho’nun o andan itibaren sevgi dolu bir çift olmaması için hiçbir sebep yok.

Genç aşkın tüm denemeleri ve gözyaşları boyunca, bazı çiftler güçlenir ve bazıları dikişlerde yıpranmaya başlar. Lise, aşklarının gelişmesi için mükemmel bir ortam olsa da, dışarıdaki dünya o kadar iyi olmayabilir. Hepimiz en sevdiğimiz çiftlerin başarılı olmasını umsak da, bazen ayrı kaldıklarında daha mutlu olacaklarını kabul etmek ve en azından lise aşklarıyla ilgili güzel anıları olduğunu ummak daha iyidir.

Kaynak: CBR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. Bir çoğu ayrılmaz. Zaten bunlar romantizm animesi. Neden ayrılsınlar.

  2. 1 Aralık 2021

    Horimiya’nın temeli çöp bir anime.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir