1. Anasayfa
  2. Genel Kültür

Geek Nedir ?

Geek Nedir ?
1

Geek Nedir ?

Hayatımızda bir çok şeye ilgi duyarız. İlgi duyduğumuz bu şeylerle ilgili haberler almaya araştırma yapmaya , ilgi duyduğumuz hobiler için emek harcamaya çaba gösteririz. Bu insanların geçmişten günümüze hayatında olan bir şeyi benimseme isteğinden dolayı kaynaklanır. Hayatımızı neşelendirecek boş zamanlarımızı dolduracak ve bizi mutlu edecek şeylere ihtiyacımız vardır. İşte bu noktada “Geek” denen bir kavram karşımıza çıkmaktadır.

Geek olmak dizi, film, anime, kitap, oyun vb. şeylere karşı ilgi duyup bu içerikleri doyasıya tüketen hatta bunlar için içerik üreten bireylere denmektedir. Ama tabi ki sadece tek bir şeyin de “Geek” i olabilirsiniz. Mesela Harry Potter ı çok seven birisi onun “Geek” i olabilmektedir. Harry Potter hakkında her bilgiye erişmeye çalışıp hobisini tamamen buna yönlendirebilir. Peki siz bir “Geek” misiniz ? Geek iseniz nelerden hoşlanırsınız ? Umarım hayatınızda zevk aldığınız bir şeyler vardır :)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 26 Şubat 2023

    Weeb / Grek arası fark nedir?

  2. 26 Şubat 2023

    Biziz işte ya ????

  3. Biziz işte ya ????

  4. Bizim gibiler ????

  5. Anime’nin Geek’ine Weeb deniyor. Daha ağırına Otaku. Genelde otaku hakaret sayıldığından kullanılmaz. Ben Star Wars ve Lord Of Ring gibi iki ucu seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir