1. Anasayfa
  2. Anime

En İyi 10 Harem Anime Önerileri

En İyi 10 Harem Anime Önerileri
0

Anime serilerinin gittikçe popülerleşmesi ile birçok farklı tür ortaya çıkıyor. Aksiyon, fantastik ve bilim kurgu gibi temalar ne kadar ön planda olsa da animede harem içerikleri diğer temalardan pek geride kalmıyor. Özellikle son dönemlerde Japonya’da ve dünya genelinde oldukça popüler diyebiliriz.

Harem anime ne oluyor?

Önerilerimizden bahsetmeden önce harem animeler nedir ondan bahsedelim. Harem kelimesi genelde güce sahip insanların aynı veya karşı cins ile çok eşli bir şekilde yaşamasına deniyor. Harem animelerde de bu tarz konular işlenip izleyiciye sunuluyor.

Genel olarak bilgilendirmemizi yaptığımıza göre en iyi harem animelerine geçebiliriz.

1 – High School DxD

harem anime

Gençler arasında çok popüler bir anime olan High School DxD, harem animeler konusunda en başarılı serilerden biri demek yalan olmaz. Seri sadece harem değil ecchi öğelerini de içermektedir.

Ecchi nedir?

Japon kültürüne ait bir kelime olan ecchi temel olarak cinsel öğelerin bulunduğu fakat bu öğelerin kapalı bir şekilde sunulduğunu ifade eder. Ayrıca flört, erotik şakalar gibi içerikleri de kapsar.

En iyi harem anime önerilerine devam edecek olursak High School DxD, hikâyenin başlarında lise öğrencisi olan ana karakterimizin cinsel dürtülerinin baskın olduğunu öğreniriz ve aklı hep oradadır. Sonradan bir şeytan tarafından öldürülüp başka bir şeytan tarafından kurtarılan karakterimiz bunca şeye rağmen aklı başına gelmez. Şeytan olarak edindiği güçleri de kendi cinsel arzuları doğrultusunda kullanmaya çalışır. Seride bolca erotik içerik vardır fakat tamamen çıplaklık bulunmamaktadır. Daha çok flört ve vücut hatlarının detaylı bir şekilde gösterilmesi sahnelerde işlenmektedir.

Ecchi animeleri seviyorsanız önerilen içerik : En İyi 100 Ecchi Anime Önerisi 

2 – Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu

harem anime

Mushoku Tensei serisi, fantastik bir evrende, aksiyon dolu ve büyülerin cirit attığı sahneler bulundursa da harem ve ecchi içerikleri dikkat çekmektedir. Hikâyesinden bahsedecek olursak, hayatı berbat, işsiz ve başarısız olan 34 yaşındaki ana karakterimiz bir gün bir şekilde hayata veda eder fakat bu onun için son değildir. Öldükten sonra gözlerini fantastik bir evrene açmıştır ve bu onun hayatında bir şeyler başarması için 2. bir şanstır. Teması ve evreni ile en iyi harem animeleri arasında iyi bir yeri hak ediyor. Hikâyenin ilerleyen kısımlarında ise bir sürü insanla tanışan ana karakterimiz bir şeyler başarabilecek mi acaba?

3 – The Testament of Sister New Devil

harem anime

Ana karakterimiz Basara Toujou’nun babası bir gün eve evlatlık 2 tane küçük bir kız getirir. Fakat bu kızlardan biri Şeytan Lordudur ve diğer kız da onun hizmetkârıdır. Kızlar eve geldikten sonra Basara’nın babasının işi çıkar ve yurt dışına gider. Şeytan Lordu olayından bir haber olan Basara, hizmetkâr olmak için bir anlaşma yapmak ister fakat anlaşmada bir terslik olur. Üvey kardeşler Basara’nın hizmetkârı olmuştur. Hikâye, birçok ecchi ve harem içerikleri ile süslenerek devam eder.

4 – Ladies versus Butlers!

harem anime

Ana karakterimiz Hino Akiharu, küçük yaşta ailesini kaybetmiştir. Amcasının evlatlık aldığı ve bir yaşa kadar büyüttüğü Hino, hayatı boyunca birçok zorlukla karşılaşmıştır. Günlerden birinde ailesini daha fazla yük altına sokmak istemez ve yatılı bir okula kaydını yapar. Okuldaki öğrencilerin çoğu kızdır ve ana karakterimiz de çoğu zaman kızların problemlerini dinlemek zorunda kalır. Seride romantizm, harem ve ecchi gibi temalar oldukça sık karşımıza çıkmaktadır.

5 – World’s End Harem

harem anime

Adından da anlaşılabileceği üzere harem animesi olan World’s End Harem, 2021 yılında yayınlanmaya başlanmıştır. Hikâyesinden bahsedecek olursak dünyaya erkekleri öldüren bir virüs yayılır ve dünyadaki erkeklerin 99.9’u ortadan kaybolur. Hayatta kalan erkekler ise dünyadaki insanlığın devamı için bir harem projesine dahil olur. Hayatta kalan erkekler arasında olan ana karakterimizin isteği yıllar önce kaybettiği sevdiğini geri kazanmaktır.

6 – School Days

harem anime

Liseli bir genç olan ana karakterimiz Makoto Itou, okuluna her gün tren ile gitmektedir. Lisede flört etme umutları ile dolup taşan karakterimiz trendeki bir kıza aşık olur. Hikâyenin devamında bir çok aşk üçgeni karakterimizin etrafını sarmıştır. Gittikçe karmaşık hâle gelen bu aşk hikâyesinin sonu iyi bir şekilde sonuçlanacak mı acaba?

7 – Grisaia no Kajitsu

harem anime

Hikâye, geçmişi pek de iyi olmayan ana karakterimizin normal bir okul yerine daha değişik bir okula kaydını yaptırması ile başlar. Okulda sadece 5 tane kız vardır ve bu kızların başından travmatik olaylar geçmiştir. Serinin bölümlerinde bu kızların hayatından bazı kesitler anlatılır ve anime bu şekilde devam eder.

8 – Tenchi Muyo! War On Geminar

harem anime

Ana karakterimiz dünyada yaşayan sıradan insanlardan biridir fakat bir gün kendisini teknolojinin geliştiği bir evrende bulur. Bu evrende karakterimiz krallıkların savaş makineleri ile amansızca çatışması arasında kalır. Dünyasına geri dönmek isteyen ana karakterimiz güçlü insanlarla tanışır ve macerasına devam eder. Ayrıca bu olaylar sırasında kendisi hakkında daha fazla bilgi edinen karakterimiz aslında geçmişinde yaşadığı bazı olaylar sayesinde dünyanın düzenini etkileyebilecek bir role sahip olur.

9 – The Quintessential Quintuplets

harem anime

Ailesinin maddi durumu pek iyi olmayan ana karakterimiz Futaro Uesugi, ailesine destek olmak için öğretmenlik işine girer. Uesugi zengin kızlara özel ders verip kızların akademik başarısını arttırmayı planlar. Başlarda 4 kıza da eğitim veren karakterimiz onlara karşı bir ilgi duymasa da zamanla duyguları değişim gösterir. Animedeki romantik-komedi unsurları ve karakter gelişimi ile seyirciye güzel bir izlenim bırakıyor diyebiliriz.

10 – The Café Terrace And Its Goddesses

harem anime

Ana karakterimiz Hayato, büyükannesinin ölümünden sonra, sahilde bir kafe ve evin olduğunu fark eder. Bu kafedeki yarı çıplak 5 tane kadın çalışmaktadır ve karakterimiz hepsi ile tanışır. Tanıştıkça anlar ki kafede çalışan bu kızlar büyükannesine yarı zamanlı olarak yardım etmektedir. Kafe ve evi yıktırmak isteyen karakterimiz bu durumu gördükten sonra fikri değişir ve hikâye başlamış olur.

Harem anime önerilerine burada noktayı koymuş bulunmaktayız. Her bir serinin birbirinden güzel karakterleri ve teması ile keyifle izlenebilir animelerden bahsetmeye çalıştık. Ayrıca önerilerimizi okurken ecchi veya başka temalar ilginizi çekmiş olabilir. İlginizi çekiyorsa, daha fazla anime içerikleri için sayfamıza göz atabilir veya Telegram kanalımızdan haberlerimizi takip edebilirsiniz. Sizlerin de sevdiği veya önerilerimizin arasından beğendiğiniz bir anime varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir