1. Anasayfa
  2. Oyun

PS Plus Nisan 2024 Ücretsiz Oyunları ve Kütüphaneden Ayrılanlar!

PS Plus Nisan 2024 Ücretsiz Oyunları ve Kütüphaneden Ayrılanlar!
0

PS Plus her geçen ay olduğu gibi Nisan ayı için de yeni ücretsiz 3 oyuna yer vermekte. Peki biz oyuncuları Nisan ayında hangi oyunlar bekliyor? PS Plus Nisan 2024‘de de önceki aylarda olduğu gibi başarılı oyunlar görebilmek mümkün.

PS Plus Nedir?

PlayStation Plus (PS Plus), Sony Interactive Entertainment tarafından sunulan bir oyun aboneliği hizmetidir. Özellikle ülkemizde çok popüler olmasındaki ana neden oyunlardaki pahalı fiyatlandırmadır. Yüzlerce kaliteli oyunun bünyesinde bulunduğu PS Plus kütüphanesi sayesinde her bir oyuna ayrı yüksek meblağlar vermek yerine kütüphanedeki başarılı birçok oyunu aylık aboneliğiniz sayesinde oynayabilmektesiniz.

Aynı zamanda bu abonelik oyun konsolunuzda çevrimiçi oyun oynayabilmeniz ve her ay seçilen ücretsiz oyunlara erişim sağlamanız için de olanak sunar. PlayStation Plus Essential güncel fiyatı ise yıllık 1400TL’dir.

PS Plus Nisan Ayında Ayrılacak 11 Oyun!

PS Plus’a her geçen ay yeni eklenen oyunlar olduğu gibi bazı oyunlarda bu kütüphaneden ayrılıyor. Bazı zamanlarda kütüphaneye veda eden bu oyunların ilgi çekici ve büyük oyunlar olduğunu görsek de belirtebiliriz ki bu ay bizler için kayda değer, üzüleceğimiz bir oyun yok gibi görünüyor. İşte PS Plus Nisan Ayında veda edeceğimiz oyunların tam listesi:

  • Bassmaster Fishing 2022
  • Chicken Police – Paint It RED
  • Dangerous Golf
  • Everspace
  • Fighting EX Layer
  • Ghostbusters: The Video Game Remastered
  • Gunvolt Chronicles Luminous Avenger IX
  • Necromunda: Underhive Wars
  • Reel Fishing: Road Trip Adventure
  • R-Type Final 2
  • Soul Calibur 6

Ek olarak belirtmemiz gerekir ki bu oyunlar 16 Nisan 2024 tarihinde PS Plus kütüphanesinden ayrılacaktır. Bu yüzden aralarında oynamayı düşündüğünüz bir oyun varsa hala vaktiniz de var, bu son fırsatı değerlendirin derim.

PS Plus Nisan 2024 aylık oyunları

Önerilen İçerik: Sürekli Dizi’deki Skips Nasıl Ölümsüz Oldu?

PS Plus Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları 2024

PS Plus, her zaman çeşitli türlerde ve kaliteli birçok oyun sunarak geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmeyi amaçlamaktadır. Sony’nin Nisan 2024 için ücretsiz PS Plus oyunlarını açıklayacağı tarih 27 Mart olarak bilinmektedir. Zaman zaman bu tarihten önce sızıntılar gerçekleşse de bu ay için aynı durum geçerli değil. Bu yüzden birkaç gün daha bu oyunları neler olduğunu öğrenebilmek için bekleyeceğiz.

Her ay olduğu gibi bu oyunların açıklanmasının hemen ardından içeriğimizin de güncelleneceğini belirtebiliriz bu yüzden içeriğimizi kaydetmeyi unutmayın.

Önceki aylarda da yaptığımız gibi bu ayda Playstation Plus Nisan ayı ücretsiz oyunlarının sızıntı ve tahminleri adı altında birtakım oyun tahminlerimize yer vereceğiz. Bilmelisiniz ki bu oyunlar açıklanma potansiyeli yüksek, ilişkili oyunlardan olabilmektedir.

PS Plus Nisan Ayı Sızıntı ve Tahminleri

Bildiğiniz gibi bazı aylar sızıntılar gerçekleşebiliyor ve bu oyunların neler olduğunu bilebiliyoruz. Fakat bu ay sızıntıdan ziyade oyun tahminleri üzerinden ilerleyeceğiz. Final Fantasy serisi bildiğiniz gibi remake’leri ile beraber her bir oyun doyasıya oynanabilecek kategoriye sahiptir. Kronolojik bir sıralamaya sahip olsa da aslına bakıldığında her bir oyun farklı konuya yer verdiğinden karışık sıra çok da sizi meraklandırmayacaktır.

İlk oyun tahminin ardından bir diğer başarılı oyun serilerinden olan Resident Evil’ın bu ayki listede olma tahminleri ağır basmaktadır.

Diğer bir oyun tahminini yapmak ise her zaman çok zor olacaktır çünkü 1-2 kaliteli oyunun yanı sıra çoğu zaman çok da popüler olmayan, adının bilinmesi güç oyunlardan biridir. Özellikle 2 aksiyon macera tahmininin yanı sıra bir diğerinin ise kuvvetle muhtemelen spor oyunu olması da tahmin edilmesi uygun görünüyor.

  • Resident Evil
  • Crisis Core: Final Fantasy VII
  • Diğerlerine nazaran çok da popüler olmayan bir spor oyunu

Elbette bu oyunlar tahminden öteye geçememektedir. Kesin yargıya varmak için birkaç gün daha dişimizi sıkmamız gerekiyor.

Peki, sizin PS Plus Nisan oyunları tahminleriniz neler? Ayrıca yeni Telegram kanalımızı takip ederek en güncel içeriklere ulaşabilir, bizleri destekleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir