1. Anasayfa
  2. Dizi ve Film

Spider-Man: No Way Home Yeni Fragmanını Yayınladı

Spider-Man: No Way Home Yeni Fragmanını Yayınladı
2

Spider-Man: No Way Home’un resmi fragmanında Green Goblin, Electro, Lizard ve Sandman dahil olmak üzere beş büyük Spider-Man kötü adamı yer alıyor.

Marvel, Spider-Man: No Way Home’un resmi, uzun metrajlı fragmanını yayınladı .

Marvel Sinema Evreni’nin üçüncü Spider-Man filminin resmi fragmanı, 16 Kasım’da Los Angeles’ta düzenlenen özel bir hayran etkinliğinde gösterildi . Fragmanda Willem Dafoe’nun Green Goblin’i, Alfred Molina’nın Otto Octavius/Doc Ock’ı, Örümcek Adam’ın en büyük kötüleri yer alıyor. Jamie Foxx’un Electro, Sandman ve Lizard’ı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, Örümcek Adam oyuncusu Tom Holland da etkinlikte yer aldı.

Spider-Man: No Way Home Yeni Fragmanını

Fragmanın yayınlanmasından önce, Sony ve Marvel, hayran etkinliğini heyecanlandırmak için bir dizi yeni film afişi yayınladı ve en son hem Hollanda’nın Örümcek Adam’ı hem de Benedict Cumberbatch’in Doktor Garip’ini öne çıkardı . Bu afiş, daha önce yayınlanan başka bir afişle birlikte, arka planda Yeşil Cin’in bir görüntüsünü de içeriyordu . Dafoe’nun Sam Raimi’nin Örümcek Adam’ında (2002) giydiği zırh eşleşmeleri olsa da, MCU’da Green Goblin’i kimin canlandıracağı doğrulanmadı, ancak fragmanda yer alan dış ses ile kesinlikle Dafoe rolünü yeniden canlandırıyor. , The Amazing Spider-Man 2’den Foxx’s Electro ve Raimi’s Spider-Man 3’ten Sandman ile birlikte .

Bu, dünya ikinci No Way Home fragmanını ilk kez görüyor . Ancak, Hollanda, Zendaya ve Jacob Batalon’un yıldızları, yayınlanmadan önce Holland’ın Instagram’da yayınlanan bir tepki videosunda ilk kez baktılar. Batalon’a göre, fragmanda hayranların “çıldırmasına” neden olacağına inandığı bir an vardı. Hem Holland hem de yönetmen Tom Watts , Watts’ın filmi Avengers: Endgame ile karşılaştırmasıyla geçmişte Spider-Man: No Way Home’un büyük ölçeğiyle dalga geçti . Watts, Empire ile yakın tarihli bir röportajda, “Kesinlikle hırslı olmaya çalışıyoruz” dedi .

Holland aynı röportajda, “Fikir bana ilk sunulduğunda, ‘Vay canına, başarabilirsek harika olurdu… “Herkese yapmaları gereken şeyi yaptıramayacaksınız. Bu olmayacak.’ Ama oldu. Ve bu çılgınca.”

No Way Home’un destansı kapsamı, hem Holland hem de oyuncu kadrosu ve ekibin geri kalanı onu ” bir franchise’ın sonu ” olarak değerlendirdiği için mantıklı . “Bence bu karakterlere tekrar dalacak kadar şanslı olsaydık, çok farklı bir versiyon görürdünüz. Artık bu Eve Dönüş üçlemesi olmayacaktı. Ona biraz zaman tanıyacak ve farklı bir şey inşa etmeye çalışacaktık. Filmleri ton olarak değiştirir. Bu olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama [ No Way Home ] filmine kesinlikle sona eriyormuş gibi davranıyorduk ve öyle hissettirdi.”

Spider-Man: No Way Home’un ilk teaser fragmanı , Ağustos 2021’de yayınlandıktan sonra hızla rekorlar kırarak , yalnızca 24 saatlik bir pencerede şimdiye kadarki en çok izlenen fragman oldu ve çevrimiçi ilk gününde yaklaşık 355,5 milyon görüntüleme topladı. Fragmanın kendisi , ilk olarak Raimi’nin Spider-Man üçlemesinde yer alan ve Green Goblin’in MCU’ya ilk çıkışını yapan Alfred Molina’nın Dr. Otto Octavius/Doctor Octopus’un dönüşünü doğruladı .

Spider-Man: No Way Home 17 Aralık’ta sinemalarda.

Kaynak: CBR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 10 numara bir filim olacak beli

  2. Gerçekten çok güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir