1. Anasayfa
  2. Çizgi Film

Johnny Bravo nasıl bu hale geldi?

Johnny Bravo nasıl bu hale geldi?
1

Johnny Bravo siyah güneş gözlüğü ve tişört, mavi kot, bir pompadour saç stili ve Elvis Presley’ye benzer kişisel ses tonlu, kaslı sarışın genç adamdır. Sürekli olarak çevresindeki bir kadını, o bölüm boyunca kendine aşık etmeye çalışır. Narsist ve budalalık özelliğiyle çekiciliği olan her kadına yönelir.

Onun maceraları ve problemleri genellikle kızıl saçlı 10 yaşındaki bir kız olan Suzy, yaklaşık Johnny’nin yaşlarında kahverengi saçlı zeki inek Carl, ve bir baba figürü olarak hizmet eden 50 yaşındaki Babalık’ın etrafında süregelmektedir.

Peki Johnny bravo sürekli kaslı, sarışın bir genç miydi? Elbette hayır, üniversite yıllarında sıska ve çelimsiz ve özgüvensizdir. Sonrasında bir kızla tanışır ve birbirinden hoşlanırlar, onu evine davet eder ve sohbet ederken arada yılsonu balosunun konusu da açılır, Johnny bravo onu baloya davet eder. Kız johnny’e taşınacağını imalı bir şekilde söyleyip bunu duymaktan mutlu olduğunu söyler. Johnny kızın yılsonu balosuna onunla geleceğini anlamış olacak ki hayatında değişiklikler yapmaya başlamış, televizyonda gördüğü fitness aletlerini satın alır.

johnny brawo

Baloya 3 ay kala durmadan protein barları, shakeleri ile çalışır ve inanılmaz kaslı bir görüntü elde eder. Balo günü geldiğinde Johnny çiçek ve arabasıyla kızı evinden almaya gider, kapıyı çalar ama açan olmaz. johnny kızın onu ekmesinin verdiği hüsranla kızlara düşkünlüğü ortaya çıkar. Zaten tükettiği şeyler onun aklını mahvetmiştir ve aptallaşır.

o kız arkadaşıyla yıllar sonra karşılaşır ve ağlamaklı bir ses tonuyla ; Beni neden ektin? Der johnny.
Kız da ;Ben seni ekmedim taşınacağımızı söyledim sen yanlış anladın der.

Böylece Johnny bir kız yüzünden yıkılmış ve bu hale gelmiş olur, her kızdan red yiyen ama asla pes etmeyen biri haline gelir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Johnny ‘nin gerçeği olsa bence kesinlikle gerçek hayatta daha başarılı olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir