1. Anasayfa
  2. Teknoloji

İnternet’i Doğru Kullanabilmek

İnternet’i Doğru Kullanabilmek
0

İnternet konusunda bir yazı yazmak istedim çünkü gerçekten karmakarışık aslında bunu söylerken bile kendi öz düşüncelerimizi yazacağım kişiye göre değişebilir çünkü. Esasında İnternet dediğimiz ortamın nasıl kullandığımız ile ilgili değişim göstereceği bize bağlı bir şeydir.

İnternetin kötü kullanımı tabikide bizi de kötü veyahut olumsuz yönde etkiler. Çoğu kişi umursamaz bunları toplumumuzun birçoğu nasıl kullandığıyla değil sadece özüne bakarak hareket ettiğinden dolayı internet aslında birçok konuda bilgi kirliliği doğurabiliyor bu da tabiki yine dediğim gibi bizi ya da bizleri olumsuz yönde etkilediğinden mütevellit toplum olarak ne yapıyorsak yine kendimize yapıyoruz.

Demem o ki birçok kişi ya da tüm toplum olarak birbirimize -internetten bahsettiğim için konu dışına çıkmak istememekle beraber- destek olup ona göre çocukları ya da kendimizi o yönde ilerletebilsek en azından bizler için küçük dahi olsa güzel bir adım olur belki gelişebiliriz bir gün diyerek yazımı burada noktalıyorum :)

Not: Bu içerik AYCA OZDE isimli üye tarafından hazırlanmıştır. İhlal varsa bildiriniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0)

  1. 26 Şubat 2023

    En doğru kullanımı bir şeyler öğrenmektir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir