1. Anasayfa
  2. Anime

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu Onaylandı!

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu Onaylandı!
0

2024 yılında EMT Squared tarafından yayınlanan Tis Time for “Torture,” Princess animesi günümüzde oldukça popüler animelerden biri olabilir. Animenin ilk sezonu 12 bölümden oluşuyor ve genel olarak ecchi ve komedi temalarını başarılı bir şekilde işliyor. Anime karşınıza farklı bir isimle çıkabilir, diğer bir ismi ise (Japonca) Himesama Goumon no Jikan desu olarak belirlenmiştir.

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu

Tis Time for “Torture,” Princess animesinden genel olarak bahsedecek olursak bir grup lise öğrencisinin gizemli bir oyuna katılmasını anlatır. Prenses rolündeki bir kız diğer oyunculara işkence eder, bu işkenceler değişik şekillerde yapılmaktadır. Bu prensesin ismi ise Prenses İşkencedir ve asıl amacının ne olduğu bilinmemektedir. Anime ilerledikçe asıl amacı ve oyun hakkındaki gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkar.

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır fakat önümüzdeki yıllarda çıkacağını tahmin etmekteyiz. Ayrıca animeyi takip edenler için bir fragman yayınlandı.

Tis Time for “Torture,” Princess 2. Sezon Fragman

Fragmandan gördüğümüz üzere fantastik ve aksiyon dolu bir hikâye bizi bekliyor. Sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyoruz, bizimle yorumlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Tis Time for “Torture,” Princess Animesinin 2. Sezonda Bizi Neler Bekliyor?

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu

2. sezon hakkında çok bir bilginin olmaması sebebiyle pek bir yorum yapamıyoruz fakat tahminlerimiz üzerine 2. sezonda bizleri Aika ve Gill’in yaşadığı ilişkinin ilerleyişini ve birlikte yeni bir serüvene atılması bekleniyor. Ayrıca yeni sezonda bu karakterlerin geçmişleri konusunda daha fazla bilgi edineceğiz gibi duruyor.

Tis Time for Torture Princess Animesinin 2. Sezonu hakkındaki tüm detayları sizlere aktarmaya çalıştık. Hem komedi içermesi hem de fantastik öğelerin bulunması animeyi oldukça eğlenceli hâle getiriyor diyebiliriz. Sizlerin de sevdiği bu tarz animeler varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Ayrıca 2. sezon hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Telegram kanalımızı takip edip güncel içeriklerimizi takip edebilirsiniz. Son olarak anime içerikleri ilginizi çekiyorsa sitemizdeki diğer içerikleri incelemenizi tavsiye ederim.

Bu İçerik İlginizi Çekebilir :

En İyi 10 Harem Anime Önerileri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir