1. Anasayfa
  2. Anime

Demon Slayer 5. Sezon Ne Zaman?

Demon Slayer 5. Sezon Ne Zaman?
0

Dünyanın en popüler animelerinden biri olan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, son yıllarda çıkmış olan en başarılı animelerden birisi diyebiliriz. Hatta o kadar başarılı bir anime ki 2020 yılında gişede en çok hasılat yapan anime filmi olmuştur. Ayrıca diğer ödüllerini sıralayacak olursak, 2019 Manga Taisho Ödülü, 2020 Kadın Manga Ödülü, 2020 En İyi Anime Ödülü, 2021 En İyi Anime Filmi Ödülü gibi ödüllere sahiptir.

demon slayer 5. sezon

Animeyi hiç izlememiş olanlar için Demon Slayer’in hikâyesinden kısa bir şekilde bahsedelim. Hikâyemiz köyde ıssız bir yerde kömür satarak geçinmeye çalışan bir aileyi konu alıyor. Ana karakterimiz Tanjiro sırtındaki sepeti ile köyün merkezine inip satış yapmaya gittiğinde sadece satış değil oradaki insanlara da yardım ediyor. O gün saat geç olmuştur ve Tanjiro o karanlıkta evine gidemez. Yardımsever bir adam ana karakterimizi evine alır ve sabah olunca Tanjiro evin yolunu tutar. Fakat eve vardığında çok üzücü bir şeyle karşılaşır…

Demon Slayer 5. sezon ne zaman çıkacak?

Demon Slayer’in yeni sezonunu bekleyen bir sürü hayran var fakat 5. sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz tam bir tarih belirlenmedi. Fakat en erken 2024’ün sonunda veya 2025’in başlarında yayınlanacağı tahmin ediliyor. Ayrıca anime severler için 5. sezon fragmanı yayınlandı.

Demon Slayer 5. Sezon Fragman

5. Sezonda Bizi Neler Bekliyor?

Demon Slayer 5. sezonunda bizleri heyecan ve aksiyon dolu sahneler bekliyor diyebiliriz. Yeni hashiraların tanıtımı ve güçlü iblislerle yeni mücadeleler olacak gibi gözüküyor. Ayrıca önceki sezonlarda çokça gelişmiş olan ana karakterlerimiz Tanjiro ve Nezuko’nun bu sezonda da güçleneceğini göreceğiz. Ayrıca her sezonda olduğu gibi duygusal sahneleri 5. sezonda da görmemiz kaçınılmaz diyebiliriz.

demon slayer 5. sezon

Demon Slayer 5. Sezon hakkındaki tüm detayları sizlerle paylaşmaya çalıştık. Yeni sezon oldukça tatmin edici ve izleyici kitlesini mutlu edeceğini umuyoruz. Sizlerin de Demon Slayer animesi hakkında duygu ve düşünceleriniz varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Ayrıca bizi daha yakından takip etmek isterseniz Telegram kanalımıza katılıp güncel içeriklerimizden haberdar olabilirsiniz. Anime içerikleri ilginizi çekiyorsa sitemiz üzerindeki diğer animeli içeriklerimize göz atabilirsiniz.

Önerilen içerik : Kimetsu No Yaiba Eleştiri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir