1. Anasayfa
  2. Çizgi Film

Primal animasyon dizisi

Primal animasyon dizisi
1

Primal, Tarih öncesi bir dünyada geçen dizi, evrimin şafağında müthiş bir avcı olan bir mağara adamını ve dişi bir Trex konu almaktadır. Trajedi ile bir araya gelerek, kendi dünyalarında da yaşayan vahşi yaratıklardan kurtulmak için onlarla savaşma adına ortaklık kurmuşlardır.

Samurai Jack, Dexter’ın Laboratuvarı, Sym Bionic Titan gibi yapımlara imza atmış Genndy Tartkovsky’nin son yapımı olan Primal, eleştirmenlerden de oldukça fazla övgü almaya devam ediyor.

Dizi, çizim, renk kullanımı, müzik, neredeyse hiç konuşma olmamasına rağmen izleyiciye duygu aktarma konusunda çok iyi durumda. Dizinin diğer dizilerden en büyük farkı sezon finaline kadar hiç bir konuşma içermemesi. Zaten son bölümdeki konuşmalarda görsellerle anlatılıyor yani bu dizi için dublaj mı, alt yazılı mı izlesek gibi bir tartışma söz konusu değil, dizi oldukça kanlı kısaca kan gövdeyi götürüyor ayrıca dram sahnelerinde de epey iyi

Dizi ilk sezonunda 5 Emmy ödülü aldı. (Ama sezon iki part halinde yayınlandığı için Emmy ödüllerine 2 yıl üst üste katıldı yani 5 Emmy ödülünü 1 sezon değilde 2 sezonda almış gibi oldu.)

Yakın zamanda ise 2. sezonu yayınlandı, en yakın zamanda herkesin izlemesini tavsiye ediyorum eminim beğeneceksinizdir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir