1. Anasayfa
  2. Dizi ve Film

Land of Bad İnceleme 2024

Land of Bad İnceleme 2024
Land of Bad inceleme
0
8.3
Land of Bad İnceleme

IMDB'den 6.5 puan alan 2024 yılının başarılı aksiyon filmleri arasında yer alan Land of Bad; Bir Ordu RKY ekibi pusuya düşürüldüğünde, tek umutları Hava Kuvvetlerinden gelecek destektir. 48 saatlik acımasız bir hayatta kalma savaşı...

  • Hikaye ve Hikaye Derinliği 8.2
  • Oyuncu Kadrosu 8.4
  • Görüntü 8.5
  • Kurgu 8

Uzun zamandır başarılı ve iyi kadrodan oluşan aksiyon filmi arayışındaysanız özellikle de yeni bir film arıyorsanız tam olarak aradığınızı bulmuş olabilirsiniz. William Eubank’ın yönettiği ve yazdığı Land of Bad 2024 yılında başarılı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu içeriğimizde de Land of Bad filmi için bir inceleme gerçekleştirecek, eleştirilerde bulunacağız.

Land of Bad Fragmanı

Land of Bad hikayesine ve incelemesine geçmeden önce ilk olarak fragmanını izlemeyenler için hemen aşağıya fragmanı bırakalım. Fragmanın ardından da devam edelim.

Land of Bad Hikayesi

Bir Ordu Özel Kuvvetleri ekibinin kurtarma operasyonunda pusuya düşmesiyle başlar. Özel kuvvetlere eşlik eden fakat bu kadar zorlu bir operasyonda ilk defa yer alan JTAC (Liam Hemsworth) ve bir insansız hava aracı pilotu (Russell Crowe) tarafından 48 saat boyunca hayatta kalmalarına rehberlik etmektir.

Liam Hemsworth ve Russell Crowe’un da aralarında bulunduğu başarılı bir oyuncu kadrosu ile nefeslerin tutulacağı 48 saatlik bir operasyon… Çoğu aksiyon filmi severleri tatmin edecek kadar silah ve patlama içeren iyi bir kalitede ve ilgi çekici bir film olarak karşımıza çıkıyor.

Land of Bad inceleme
Land of Bad inceleme

Land of Bad İnceleme

İlk olarak belirtebiliriz ki Russell Crowe ve Liam Hemsworth filmi büyük oranda sırtlamış oyunculardandır. Seyir keyfi yüksek, aksiyonu hiç düşmemekle birlikte, bir saniyesinde bile sıkılmayacağınız kalitede bir film. Ne kadar hikaye derinliği çok fazla olmasa da ya da benzerini çok gördüğümüz bu tarz propaganda aksiyon filmleri arasında yer almaktadır.

Eski aksiyon yıldızı ve başarılı oyuncu Russell Crowe filmde bir drone yöneticisi Reaper’ı canlandırıyor. Beklenmedik şekilde görevin alt üst olmasıyla beraber Reaper, iletişim cihazının diğer bir ucunda ekibe destek sağlamak zorunda kalmaktadır.

Operasyonun çok uzun sürmesinden dolayı da zorla görevi devretmesi emredilir. Alt-üst çatışması ve bol aksiyonun yaşandığı sıralarda Kinney (Liam Hemsworth) zorlu bir operasyonda acemi bir JTAC olarak aksiyon içerisinde hayatta kalmaya çalışır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir