1. Anasayfa
  2. Anime

One Punch Man 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor? İşte Fragman ve detayları

One Punch Man 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor? İşte Fragman ve detayları
0

5 Ekim 2015’den bu yana yayınlanan ve dünya genelinde yoğun ilgi gören seri uzun bir aradan sonra yeni bir sezon ile izleyicisine kavuşmayı planlıyor. Zamanında ONE tarafından yazılan bir web dergisi olan One Punch Man, sonrasında Yusuke Murata yardımıyla çizimleri yenilenmiştir ve manga dergisinde yayınlanmaya başlanmıştır.

Serinin hikâyesinden biraz bahsedecek olursak, ana karakterimiz olan Saitama başlangıçta çok güçsüzdür fakat bu onun için bir engel değildir. Günlerce çalışır, çabalar ve sonunda tek yumrukta tüm düşmanlarını indirebilecek hâle gelir. Fakat bu güç öylesine fazladır ki artık Saitama bu durumdan sıkılmıştır ve kendisine gerçekten güçlü bir rakip aramaktadır. Böylece ortaya hem aksiyon hem de komik içerikler ortaya çıkmaktadır.

One Punch Man yeni sezon ne zaman çıkacak?

One Punch Man 3. sezonun resmi duyurusu 2022 Ağustos’da yapıldı. Ayrıca ilk iki sezonu Madhouse tarafından yapılsa da üçüncü sezonu JC Staff ekibi tarafından yapılması planlanıyor.

one punch man 3. sezon

One Punch Man 3. sezonda neler olacak?

Serinin yeni sezonunda Canavar Birliği’nin lideri Garou olacak ve kahramanlara büyük sıkıntılar yaratacak gibi duruyor. Ayrıca Garuo ve Saitama arasında büyük bir dövüş olacak, böylesine güçlü karakterlerin dövüşmesi sezonun en önemli olaylarından biri olacak. Ve son olarak seriye eklenecek sürprizler ve yeni karakterler hikâyeye renk katacak diyebiliriz.

One Punch Man 3. Sezon Fragmanı İzle

One Punch Man 3. Sezon Fragmanı

One Punch Man 3. sezonun en önemli karakterlerinden biri olan Garou’yu fragmanda oldukça sık bir şekilde görüyoruz. Ayrıca Saitama da her zamanki gibi güçlü ve kendinden emin duruyor. Bu ikilinin dövüş sahneleri görsel efektlerin kaliteli olması sayesinde izleyiciye akıcı bir izlenim sunacak diyebiliriz. Sonuç olarak fragman oldukça heyecan verici ve sezonun aksiyon dolu olacağını bizlere gösteriyor. Ayrıca anime severleri de memnun etmiş gibi duruyor.

One Punch Man 3. sezon hakkında tüm detayları sizler için anlatmaya çalıştık. Yeni sezon gördüğümüz kadarıyla başarılı olacak gibi duruyor. Sizlerin de One Punch Man serisi hakkında duygu ve düşünceleriniz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca bizi Telegram kanalımızdan takip edip güncel içeriklerimize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Animelere karşı ilginiz varsa sitemizdeki diğer içeriklerimize göz atabilirsiniz.

Önerilen içerik : OnePunch Man Nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir