1. Anasayfa
  2. Anime

Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to – Anime Ön İnceleme

Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to – Anime Ön İnceleme
0

Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to, Animesi hakkında ön bir inceleme yapalım dedik. Anime daha yeni başladığından ağır ve ya saçma şeyler söylemek istemiyorum. Bu iyi/kötü demek değil. Sadece bir iki bölüm ile yargılamak doğru olmadığı için.

Bilgi:

İngilizce : Life with an Ordinary Guy Who Reincarnated into a Total Fantasy Knockout
Diğer Adları : Fabiniku, Isekai Bishoujo Juniku Ojisan
Japonca : 異世界美少女受肉おじさんと
Anime Türü : Fantezi, Macera, Komedi, Cinsiyet Değişimi
Yaş Sınırı : PG-13 – 13 Yaş üstü
Yapımcı : Bit grooove promotion, Music Brains
Stüdyo : OLM Team Yoshioka
Bölüm Süresi : 23 dakika

Konu:

Sakin yaşlı bir adam ve yakışıklı olan en iyi arkadaşı, çıplak bir tanrıça tarafından başka bir dünyaya çağrılıyor! Fakat tanrıçanın yaramazlığı yüzünden eşi benzeri olmayan güzel bir kıza mı dönüştü? Vücudunu geri almak amacıyla iblis kralını yenmek için en iyi arkadaşıyla bir yolculuğa çıkması gerekiyor! “Güzel bir kıza dönüşen yaşlı bir adam” ve “Yakışıklı bir yaşlı adamın” hikayesi! Farklı bir dünyada çılgınlık dolu, romantik-komedi yolculuğu başlasın!

Yorum:

Öncelikle biraz taraflı olduğumu belirteyim çünkü Isekai(Paralel Evren) hikayelerini çok severim. Her ne kadar türüne eklenmemiş olsa da da bir paralel evren hikayesi. Bu yüzden hemen (+1) puan ile başlamak istiyorum.

Genelde o küçük kız(loli) aslında 1000 yaşında diyen sayısız saçmalık izledikten sonra o kız aslında yaşlı bir adam(oji) diyen bir eser oldukça ilginç oldu. Bu yüzden (+1) puan daha ekliyorum.

Her ne kadar kabul etmek istemem de kadın bedeninde bir erkek ve yanında en iyi arkadaşının çok iyi bir komedi unsuru olacağını düşünüyorum o yüzden (+1) puan daha veriyorum.

Geri kalan artı(+) ve eksi(-) puanları ancak anime bitince verebilirim. Şimdilik izleyip keyfimize bakacağız. Her şeye rağmen 2022 Kış Animeleri arasında ilginç bir eser olacağı kanısındayım.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir