1. Anasayfa
  2. Anime

En İyi 100 Komedi Anime Önerisi – 2023 Güncel

En İyi 100 Komedi Anime Önerisi – 2023 Güncel
1

Komedi Anime Önerisi, MyAnimeList’in milyonlarca kullanıcısı tarafından oylanarak hazılranmış en iyi 100 animeyi sizlere sunuyoruz. Komedi animelerini seviyorsanız bu listde mutlaka zevkinize uygun bir şeyler bulabilirsiniz.

ÖNERİLEN İÇERİK: Anime Nedir? Tam Kapsamlı Anime Rehberi

Komedi Anime Nedir?

Seyirciyi olumlu duygularla neşelendirmek, kahkaha, eğlence veya genel eğlenceyi ortaya çıkarmak önceliklidir. Neredeyse her zaman, komedi hikayeleri epizodiktir veya mutlu sonları vardır.

Neredeyse her eser, gerilimi azaltmak için bir olay örgüsü aracı olarak komediyi kullanır, ancak kapsayıcı anlatı, Komedi olmak için eğlenceyi çağrıştırmaya odaklanmalıdır. Drama ve Komedi birbirini dışlamaz, ancak onları karıştırmak, izleyicinin insan mücadelesini kaygısız bir şekilde karşılamasını gerektirir. Slice of Life ve Comedy tanım gereği uyumsuzdur.

100- Kami nomi zo Shiru Sekai

image 369

Çevrimiçi olarak efsanevi “Fetih Tanrısı” olarak bilinen Keima Katsuragi, en azından flört simülasyon oyunlarında her kızın kalbini fethedebilir. Gerçekte, iki boyutlu oyun dünyasını gerçek hayata tercih ediyor çünkü sağlıksız bir şekilde galge oyunlarına takıntılı bir otaku (çekici kızlarla etkileşime odaklanan bir tür Japon video oyunu). Flört sim oyunlarındaki üstünlüğünü kanıtlamak için anonim bir teklifi küstahça kabul edince Keima, Elucia “Elsie” de Lute Ima adlı cehennemden saf ve şeytani bir iblise görevinde yardım etmeye yönlendirilir: cehennemden kaçan kaçak kötü ruhları geri almak ve kendilerini insan dünyasına dağıttılar. 

99- Little Witch Academia (TV)

image 370

“İnanan bir kalp sizin sihrinizdir!” – Atsuko “Akko” Kagari’nin idolü, ünlü cadı Parlak Araba, yıllar önce bir sihir gösterisi sırasında ona söylediği sözlerdi bunlar. O zamandan beri Akko, bu sözlerle yaşadı ve tıpkı Parlak Savaş Arabası gibi insanları gülümsetebilen bir cadı olmayı arzuladı. Bu nedenle, büyülü olmayan geçmişi bile onun Luna Nova Magical Academy’ye kaydolmasını engellemez. Ancak, heyecanlanan Akko sonunda yeni okuluna doğru yola çıktığında, oradaki yolculuk hiç de pürüzsüz değildir. Tehlikeli yolculuğunun ardından utangaç Lotte Yansson ve alaycı Sucy Manbavaran ile arkadaş olur. Chariot’un asası olan ve kendisininmiş gibi aldığı Parlak Çubuğu da keşfederek çok sevinir. 

98- Kore wa Zombie desu ka?

image 371

Ayumu Aikawa, şüpheli bir evi araştırırken trajik bir şekilde öldürülen 16 yaşında bir lise öğrencisidir. Ancak kısa süre sonra Eucliwood Hellscythe adında garip bir zırhlı kızın yanında uyanır. Ayumu’yu canlandıran ve sonuç olarak onu bir zombiye dönüştüren bir büyücü olduğunu ortaya koyuyor! Artık ölümsüz olan Ayumu, katilinin peşine düşer. Bir gün bir mezarlıkta arama yaparken, büyülü bir kız kılığında elektrikli testereyle bir ayıyla dövüşen Haruna adında gürültücü bir genç kızla karşılaşır. Canavarı öldürdükten sonra Haruna, Ayumu’nun onunla ilgili anılarını silmeye çalışır, ancak bunun yerine onun sihrini kendisi için emer. 

97- Kamisama Hajimemashita

image 372

Liseli Nanami Momozono’nun son zamanlarda pek çok sorunu var, devamsız babasının her şeyini kaybedecek kadar aşırı borç içinde olmasıyla başlayarak. Ezilmiş ve evsiz, bir köpek tarafından taciz edilen bir adamla karşılaşır. Ona yardım ettikten sonra durumunu açıklar ve şaşkınlık içinde minnettarlıkla ona evini teklif eder. Ancak söz konusu evin yıkık bir türbe olduğunu keşfettiğinde ayrılmaya çalışır; ancak, iki tapınak ruhu ve Tomoe adında tanıdık bir tilki tarafından yakalanır. Onu Nanami’nin kurtardığı adamla, yani tapınağın toprak tanrısı Mikage ile karıştırırlar. 

96- To LOVE-Ru

image 373

16 yaşındaki ürkek Rito Yuuki, sınıf arkadaşı ve ortaokuldan beri aşık olduğu Haruna Sairenji’ye aşkını henüz itiraf etmemiştir. Ne yazık ki, bir gece gizemli, çırılçıplak bir kız yıkanmakta olan bir Rito’nun üstüne çarptığında durumu daha da zorlaşır. Rito, kafa karışıklığına ek olarak, Lala Satalin Deviluke adlı kızın uzaylı bir imparatorluğun veliaht prensesi olduğunu ve evinden kaçtığını keşfeder. Lala, tüm galaksideki en baskın gücün varisi konumuna rağmen, şaşırtıcı bir şekilde, istenmeyen bir siyasi evlilikten kaçınmak için kesinlikle ortalama bir Rito ile evlenmeye fazlasıyla isteklidir. 

95- Hataraku Saibou

image 374

İnsan vücudunda kabaca 37,2 trilyon hücre, günde 24 saat ve yılda 365 gün enerjik olarak çalışır. Eğitimden yeni çıkmış, neşeli ve biraz da havalı Sekkekkyuu AE3803, her zaman için çok önemli olan oksijen taşıma görevini üstlenmeye hazır. Hakkekkyuu U-1146, her zamanki gibi sıkı bir şekilde devriye geziyor ve vücudu yeni yuvaları yapmak isteyen yabancı bakterileri yok ediyor. Başka yerlerde, küçük trombositler yeni bir inşaat projesi için sıraya giriyor. 

94- Baka to Test to Shoukanjuu

image 375

Fumizuki Akademisi tipik bir Japon lisesi değil. Bu eşsiz kurum, öğrencilerini sıralamak için yeni ve yenilikçi bir sistem uygulamıştır. Birinci sınıfın sonunda öğrenciler, öğrenci kitlesini bölen bir sınava girerler. En yüksek puanı alanlar A sınıfına yerleştirilir, F sınıfına kadar, en düşüklerin en düşüğü için. Ne yazık ki Akihisa Yoshii için, sözde “harika” zekası böyle bir test için yeterli değildi ve şimdi F sınıfının en altında kaldı. Doğal olarak, F sınıfı en kötü olanaklara sahiptir: sadece çürümüş tatami paspaslar ve kırık masalar değil, aynı zamanda modası geçmiş ekipman ve yıpranmış mobilyalar. 

93- IS: Infinite Stratos

image 376

Infinite Stratos (IS) savaş ve çatışmaların önemli bir aracı haline gelmiş bir silahlandırılmış dış iskelet sistemidir. Erkeklerin şanssızlığı olarak, sadece kadınlar Infinite Stratos’u kontrol edebilmektedirler, birkaç istisna dışında. Bu istisnalardan biri olan Orimura Ichika, kendisi de ünlü bir IS pilotu olan ablası tarafından yetiştirilmiş bir yetimdir. IS’ları kontrol etme yetisi 15 yaşındayken kazara farkedilen Ichika, IS pilotları yetiştiren bir okula burslu olarak kabul edilir. Bu, utangaç ve alçakgönüllü bir çocuğun kızlarla çevrelenmiş yeni yaşamının başlangıcı olur.

92- Gamers!

image 377

Keita Amano, ortalama bir öğrencinin hayatını yaşayan tipik bir lise oyuncusu. Ancak bir gün, okuldaki en tatlı kızla beklenmedik bir karşılaşması vardır ve bu onu iz bırakmadan ortadan kaybolmak istemesine neden olur! Bu kız, Karen Tendou, okulun idolü ilan edilen örnek bir öğrencidir. Amano’nun bir oyuncu olduğunu keşfeder ve bu yeni edindiği bilgi, içinde onu oyun kulübüne almak için tutkulu bir istek uyandırır. 

91- Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!

image 378

50 simüle lise hayatı yaşadıktan ve 100’den fazla sanal erkekle çıktıktan sonra Tomoko Kuroki, lisenin ilk yılını fethetmeye hazır olduğuna inanıyor. Düşünmek istediğinden çok daha az hazırlıklı olduğunun farkında değil. Gerçekte, Tomoko içine kapanık ve garip bir genç kızdır ve bunun farkında olmayan tek kişi kendisidir! En iyi arkadaşı Yuu Naruse’nin yardımıyla ve erkek kardeşi Tomoki’nin desteği ve sevgisiyle Tomoko, lise hayatının yeni dünyasına meydan okumaya çalışır. 

90- Lucky☆Star

image 379

Lucky☆Star, dört sevimli liseli kızın günlük hayatlarını takip ediyor: Tembel otaku Konata Izumi; Hiiragi ikizleri, Tsukasa ve Kagami (sırasıyla şeker ve baharat); ve akıllı ve terbiyeli Miyuki Takara. Okulda ve ötesinde hayatlarına devam ederken, eksantrik ve canlı arkadaşlıklarını geliştirirler ve etraflarındaki dünya hakkında komik gözlemler yaparlar. 

89- Saenai Heroine no Sodatekata

image 380

Bir otaku olan Tomoya Aki, yıllardır anime ve hafif romanlar toplamayı saplantı haline getirmiş, kendisini büyüleyici hikayeler ve karakterlerle çeşitli dizilere bağlamıştır. Şimdi kendi oyununu yaratarak aynı deneyimi başkalarına da yaşatma şansına sahip olmak istiyor ama ne yazık ki Tomoya bu görevi tek başına yapamıyor. Resim yapması için çocukluk arkadaşı Eriri Spencer Sawamura’yı ve yönetmenliğini yaparken görsel romanının senaryosunu yazması için edebi elitist Utaha Kasumigaoka’yı başarılı bir şekilde işe alıyor.

88- Blend S

image 381

Bağımsız olmayı dileyen 16 yaşındaki Maika Sakuranomiya, yurtdışında eğitim alabilmek için yarı zamanlı bir iş bulmakta çaresizdir. Ne yazık ki, aksi halde neşeli mizacı olmasına rağmen gülümsediğinde istemeden yaptığı tehditkar bakış nedeniyle başvuruları sürekli reddediliyor. Yine başarısız bir görüşmeden sonra, sunucuların müşterilerle etkileşime girerken ayırt edici özellikleri canlandırdığı bir kahve dükkanı olan Café Stile’a rastlar. İtalyan mağaza müdürü Dino, ilk görüşte Maika’nın sevimliliğine aşık olur ve ona sadist tabiatlı bir garson olarak iş teklif eder. 

87- Amagi Brilliant Park

image 382

Zeki ve son derece narsist bir lise öğrencisi olan Seiya Kanie, güzel ama çekingen Isuzu Sento’nun onu Amagi Brilliant Park adlı bir eğlence parkına davet ettiğine inanıyor. Üzülerek, sadece yer köhne bir tesis değil, sözde tarih sadece Sento ve tema parkının sahibi Prenses Latifa Fleuranza’nın ondan parkın yeni yöneticisi olmasını istediği bir işe alım turu. Çaresizliklerinin nedeni? Bir arazi kullanım sözleşmesinde öngörüldüğü gibi, Amagi’nin 500.000 kişilik bir kotayı karşılamak için üç aydan az zamanı var, yoksa park tamamen kapatılacak ve arazi açgözlü bir emlak şirketi tarafından yeniden geliştirilecek. 

86- Gakusen Toshi Asterisk

image 383

Geçen yüzyılda, Invertia olarak bilinen benzeri görülmemiş bir felaket dünyayı büyük ölçüde yeniden şekillendirdi. Mevcut ulusların güçleri önemli ölçüde azaldı ve Integrated Empire Foundation adlı bir holdingin kontrolü ele geçirmesinin yolunu açtı. Ama daha da önemlisi, Invertia, olağanüstü fiziksel yeteneklerle doğmuş yeni bir insan türünün, yani Genestella’nın ortaya çıkmasına yol açtı. Seçkinleri dünyanın dört bir yanından en iyi altı okula katılmak üzere özel olarak seçilir ve kendi aralarında Festa adı verilen eğlence savaşlarında düello yaparlar. Ayato Amagiri, son zamanlarda düşen performanslardan muzdarip olan prestijli Seidoukan Akademisi’nde burslu transfer öğrencisidir. 

85- Ore Monogatari!!

image 384

Kaslı yapısı ve uzun boyuyla Takeo Gouda, sıradan bir lise birinci sınıf öğrencisi değil. Bununla birlikte, Takeo’nun göz korkutucu görünümünün arkasında saf bir altın kalp yatıyor ve erkek akranları tarafından cesareti ve şövalyeliği nedeniyle bir kahraman olarak görülüyor. Ne yazık ki Takeo için görünüşü aşk hayatı için pek iyiye işaret değil. Bakışları karşı cinsi korkutmaya yetmiyormuş gibi, Takeo’nun havalı, yakışıklı en iyi arkadaşı ve sürekli arkadaşı Makoto Sunakawa, kız öğrencilerin – Takeo’nun şimdiye kadar hoşlandığı her kız da dahil olmak üzere – kolayca ve istemeden kalbini çalıyor. 

84- 5-toubun no Hanayome ∬

image 385

Gotobun no Hanayome serisinin 2. sezonudur.

83- Monogatari Series: Second Season

image 386

Monogatari Series animesinin devam sezonudur.

82- Tensei shitara Slime Datta Ken 2nd Season Part 2

image 387

ensei shitara Slime Datta Ken 2. sezonunun 2. partıdır.

81- Yuu☆Yuu☆Hakusho

image 388

Belirsiz bir geleceği olan 14 yaşındaki suçlu Yuusuke Urameshi, genç bir çocuğu kurtarmak için kendini hareket halindeki bir arabanın önüne attığında her şeyi tersine çevirmek için mucizevi bir şans yakalar. Nihai fedakarlığı o kadar karakterine aykırı ki, ruhlar âleminin yetkilileri henüz onun ölmesine izin vermeye hazır değiller. Ruhlar aleminin varisi Koenma, Yuusuke’ye bir dizi görevi tamamlayarak hayatını geri kazanma fırsatı sunar. Ölüm tanrısı Botan’ın rehberliğinde, bir Ruh Dedektifi olarak Dünya’daki kötü varlıkları engelleyecektir. 

80- Spy x Family Part 2

image 389

Spy X Family animesinin 2. sezonudur.

79- Tonikaku Kawaii

image 390

Nasa Yuzaki, adını tarih kitaplarına yazdırmaya kararlıdır. Ulusal deneme sınavında birinci olan ve seçkin bir lise hedefleyen, tüm hayatının planlandığına emindir. Ancak kader kararsız bir hanımdır. Nasa, karlı bir akşam evine dönerken, sokağın karşısındaki eşsiz bir güzelliğe takılır. Büyülenen Nasa, ona yaklaşmaya çalışır – ancak yaklaşan bir kamyon tarafından gafil avlanır. Neyse ki, kızın hızlı hareketi nedeniyle hayatı kurtuldu.

78- K-On!!

image 391

Yeni yıl, bu da Hafif Müzik Kulübü’nün kıdemli üyelerinin artık üçüncü sınıfa geldikleri ve Azusa Nakano’nun ikinci yıl olduğu anlamına geliyor. Kıdemliler kısa süre sonra mezun olduklarında geriye kalan tek üyenin Azusa olacağını anlar ve yeni üyeler almaya karar verir. El ilanları dağıtmak, insanları kulüp odasına getirmek ve karşılama töreninde performans sergilemek gibi alt sınıftan öğrencileri cezbetmek için pek çok yöntem denemesine rağmen, katılmayı planlayan herhangi birinin izi yok. Azusa, kulüp odasına giderken Yui Hirasawa’nın kulübün sadece beş kişiyle iyi olduğunu ve birlikte birçok eğlenceli şey yapabileceklerini söylediğine kulak misafiri olur. 

77- Himouto! Umaru-chan

image 392

Mükemmel liseli kız Umaru Doma’da olduğu gibi, insanlar her zaman göründükleri gibi değildir – yani eve dönene kadar! Ön kapı kapandığında, gerçek eğlence başlar. Hamster kapşonlusunu giydiğinde, rafine, aşırı başarılı bir öğrenciden tembel, abur cubur yiyen bir otakuya dönüşür ve tüm ev işini sorumluluk sahibi ağabeyi Taihei’ye bırakır. Umaru, arkadaşları Nana Ebina ve Kirie Motoba ile takılıyor ya da kendi kendini “rakibi” ilan eden Sylphinford Tachibana ile rekabet ediyor olsun, nasıl rahatlayacağını ve biraz eğleneceğini biliyor!

76- Rosario to Vampire

image 393

Youkai Akademisi, öğrencilerinin insanlarla bir arada yaşamayı öğrenen canavarlar olması dışında, görünüşte normal bir yatılı okuldur. Tüm öğrenciler insan kılığına girerler ve edebiyat, spor salonu, yabancı dil ve matematik gibi normal akademik konuları alırlar. Ancak, Youkai Akademisi’nde bir altın kural vardır – okul bahçesinde bulunan tüm insanlar derhal idam edilmelidir! Tsukune Aono, kötü notları nedeniyle herhangi bir liseye giremeyen ortalama bir gençtir. Ailesi, eğitimini güvence altına almak için son bir çaba olarak yanlışlıkla onu Youkai Akademisine kaydettirir. 

75- Blood Lad

image 394

Staz Charlie Blood, Demon World’ün Doğu bölgesini yöneten güçlü bir vampirdir. Söylentilere göre kana susamış ve acımasız bir canavardır, ancak gerçekte Staz sadece Japon kültürüne takıntılı ve insan kanına tamamen ilgisiz bir otaku’dur. Bölgesinin yönetimini astlarına bırakan Staz, günlerini tembellik ederek, anime, manga ve oyunlar oynayarak geçiriyor. Japon bir kız olan Fuyumi Yanagi, yanlışlıkla iblisler dünyasına açılan bir portaldan geçtiğinde, Staz çok sevinir. Ancak tam ona karşı alışılmadık bir çekim hissetmeye başladığı sırada, bölgesi saldırıya uğrar ve Fuyumi’nin zamansız ölümüyle sonuçlanır. Gezici bir hayalete dönüşür ve hayal kırıklığına uğramış Staz, her zaman hayalini kurduğu bir şey olan insan dünyasına seyahat edebilmek anlamına geleceği için onu diriltmeye yemin eder. 

74- Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan

image 395

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru animesinin devam sezonudur.

73- Nisekoi 2

image 396

Nisekoi Animesinin 2. sezonudur

72- Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

image 397

Kirino Kousaka, ideal öğrenciyi eşit derecede büyüleyici bakışlarla temsil ediyor. Notları neredeyse mükemmel ve kişisel harcamalarını karşılamak için yalancılardan ve otaku olan her şeyden nefret eden en yakın arkadaşı Ayase Aragaki ile birlikte profesyonel bir model olarak çalışıyor. Ancak Ayase’nin bilmediği şey, Kirino’nun yakında gün ışığına çıkacak derin, köklü bir sırrı barındırdığıdır. 

71- D.Gray-man

image 398

Sevilen birini kaybetmek o kadar acı vericidir ki, insan bazen onu diriltmek isteyebilir – esrarengiz Millennium Earl’ün istismar ettiği bir zayıflık. Mekanik silahlarının “Akuma” olarak bilinmesini sağlamak için, geri çağrılan ölülerin ruhlarını kullanır. Bir ruh bir Akuma’ya yerleştirildiğinde, sonsuza kadar tuzağa düşürülür ve onları kurtarmanın tek yolu, onları Akuma Karşıtı silah olan “Masumiyet”i kullanarak gemilerinden kovmaktır.

70- Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

image 399

Fantastik MMORPG Cross Reverie söz konusu olduğunda, hiçbiri Demon King Diablo’nun gücüyle boy ölçüşemez. Oyunun en nadir eserlerine ve rakipsiz bir oyuncu seviyesine sahip olarak, onunla yüzleşecek kadar aptal olanı alt eder. Ancak korkunç ününe rağmen, Diablo’nun gerçek kimliği, herhangi bir sosyal beceriden yoksun, içine kapanık bir oyuncu olan Takuma Sakamoto’dur. Her gün umutsuz rakipleri yenen Takuma, sanal hayatından başka hiçbir şeyi umursamıyor – ta ki bir çağırma büyüsü onu aniden Diablo’nun görünümüne sahip olduğu başka bir dünyaya götürene kadar! 

69- Eromanga-sensei

image 400

Bir yıl önce Sagiri Izumi, Masamune Izumi ile üvey kardeş oldu. Ancak ebeveynlerinin ani ölümü, yeni ailelerini paramparça eder ve Sagiri’nin içine kapanmasına ve onu ağabeyinden ve toplumdan ayırmasına neden olur. Masamune, ailesinden geriye kalanlarla ilgilenirken, küçük bir sorunla hafif roman yazarı olarak hayatını kazanıyor: En ahlaksız erotik eserleri çizmekle ün salmış ünlü illüstratörü Eromanga-sensei ile hiç tanışmadı. Utanç verici bir olaylar zinciriyle, kendi küçük kız kardeşinin her zaman ortağı olduğunu öğrenir! Yeni karakterler ve zorluklar ortaya çıktıkça Masamune ve Sagiri artık hafif roman endüstrisiyle birlikte yüzleşmek zorundadır. 

68- Tsurezure Children

image 401

Genç aşk—çocuklar olgunlaşarak yetişkinler olmaya başladıkça gelişen birçok benzersiz ve büyüleyici biçim alır. Romantik çekiciliği ilk kez öğrenirken, itiraf edememekten gerçek aşkın gerçekte nasıl bir his olduğunu bilememeye kadar çeşitli engeller ortaya çıkabilir. Ancak tüm bunların altında, genç aşk, genç ve aşık olanlar için yepyeni deneyimlere yol açan, gerçekten güzel bir şeydir. Tsurezure Çocuklar, meyvelerini vermeye başlayan genç bir aşkın çeşitli senaryolarını, içerdiği mücadeleler ve sevinçlerle birlikte anlatıyor.

67- NHK ni Youkoso!

image 402

Üniversiteden ayrılan yirmi iki yaşındaki Tatsuhiro Satou, neredeyse dört yıldır bir hikikomori. Tecrit halindeyken, pek çok belirsiz komplo teorisine inanmaya başladı, ancak sarsılmaz inancına sahip olduğu bir tane var: kapalı NEET (İstihdam, Eğitim veya Öğretimde Değil) statüsünün ardındaki kötü komplocu teorisi Nihon Hikikomori Kyokai (NHK) kendini hikikomori kültürünün yayılmasını desteklemeye adamış şeytani ve gizli bir örgüttür. 

66- Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Movie: Kurenai Densetsu

image 403

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! animesinin 2. sezondan sonraki devam filmidir.

65- Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren

image 404

Garip muhabbet kuşları Yuuta Togashi ve Rikka Takanashi, yeni bir okul yılına girerken birlikte yaşıyorlar, ancak sevimli ilişkileri durgun olmaya devam ediyor. Sanae Dekomori, Shinka Nibutani ve Kumin Tsuyuri’den oluşan çete, bir derece ilerlemiş olmalarına rağmen hala tuhaflıklarına ayak uydururken Yuuta, chuuni bir kız arkadaşa sahip olmaya uyum sağlamakta zorlanır. Daha da kötüsü, Yuuta’nın ortaokulundan başka bir chuuni kızı olan Satone Shichimiya’nın ortaya çıkması…

64- Nisemonogatari

image 405

Bir vampir saldırısından sağ çıkmak, doğaüstü varlıklar tarafından rahatsız edilen birkaç kızla tanışmak ve sadece hayatın üstesinden gelmeye çalışmak, lise öğrencisi Koyomi Araragi’nin son zamanlarda uğraşmak zorunda kaldığı şeylerden bazıları. Tüm bunlara ek olarak, bir sabah uyandığında kendini kız arkadaşı Hitagi Senjougahara tarafından kaçırılmış ve bağlanmış halde bulur. Senjougahara’nın ailesini dolandıran bir dolandırıcı olan Deishuu Kaiki ile çatışan Deishuu Kaiki, onu dolandırıcıdan korumak için Araragi’yi hapse atmayı kendine görev edinmiştir. 

63- Grand Blue

image 406

Iori Kitahara, üniversitedeki birinci yılı için sahil kasabası Izu’ya taşınır ve amcasının tüplü dalış mağazası Grand Blue’da ikamet eder. Iori’nin ideal bir kolej deneyimine sahip olma konusunda büyük umutları ve hayalleri vardır, ancak dükkana girdiğinde, oraya sık sık gelen Dalış Kulübü’nün tasasız üyelerinin alkollü aktivitelerine kapılır. Üst sınıftan Shinji Tokita ve Ryuujirou Kotobuki tarafından ikna edilen Iori, isteksizce tuhaf partilerine katılır.

62- Monster Musume no Iru Nichijou

image 407

Kimihito Kurusu, yurtdışındaki ailesiyle birlikte sessiz, sıradan bir hayat yaşıyordu, ta ki canavar kızlar doluşana kadar! Bu alternatif gerçeklik, insan olmayan türlerin topluma entegrasyonunu teşvik eden ilk ülke olan son teknoloji Japonya’yı sunar. Türler arası değiş tokuş koordinatörünün beceriksizliği Ajan Smith’in Kimihito’dan Miia adlı bir Lamia’nın bakıcısı olarak ayrılmasının ardından, yeni basılan “Darling” hızla çeşitli ırklardan kızları cezbeder ve bu da erotizm ve çekicilikle dolup taşan, sürekli büyüyen bir hareme neden olur.

61- Ijiranaide, Nagatoro-san

image 408

Naoto Hachiouji, mangası üzerinde çalışırken bir gün kütüphanede tanıştığı birinci sınıf öğrencisi Hayase Nagatoro tarafından her gün acımasızca alay ediliyor. Hikayesini okuduktan ve garip tavrını gördükten sonra, o andan itibaren onunla oynamaya karar verir, hatta gerçek adını kullanmak yerine ona “Senpai” der. 

60- Sakamoto desu ga?

image 409

Sofistike, nazik, yüce; son derece yakışıklı ve açıkça mükemmel Sakamoto’yu tanımlayan tüm kelimeler. Daha lisedeki ilk günü olmasına rağmen, çekiciliği, zekası ve çekiciliği şimdiden kızların bayılmasına ve erkeklerin kıskançlıktan deliye dönmesine neden olmuştur. Ona çelme takmaya yönelik tüm girişimler hızla engellendiğinden, kimse onu raydan çıkaramaz gibi görünüyor. Soğukkanlılığı boyun eğmez, zekası eşsiz. 

59- Yamada-kun to 7-nin no Majo

image 410

Ryuu Yamada liseye başladığında yeni bir sayfa açmak ve verimli bir okul hayatı sürmek istedi. Bu nedenle, hiç kimsenin onun şiddetli suçlu itibarını bilmeyeceği Suzaku Lisesi’ne gitmeyi seçti. Ancak, Ryuu’yu dehşete düşürerek, kısa sürede sıkılır; şimdi ikinci yılında, Ryuu eski alışkanlıklarına geri döndü – berbat notlarla tembel ve her zaman kavga ediyor. Bir gün, başka bir ofis ziyaretinden dönen Ryuu, güzel bir onur öğrencisi olan Urara Shiraishi ile karşılaşır. Yanlış bir adım, ikisinin de merdivenlerden aşağı yuvarlanmasına neden olur ve kazara bir öpücükle sonuçlanır!

58- Kaguya-sama wa Kokurasetai: Ultra Romantic

image 411

Kaguya Sama wa Kokurasetai animesinin 3. sezonudur. Ultra Romantic olarak isimlendirilmiştir.

57- Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

image 412

Katı yeni ahlak yasalarının getirilmesiyle Japonya, müstehcen ve saf olmayan her şeyden arınmış bir ulus haline geldi. Yetkililer, boyunlarına takılan özel cihazlarla vatandaşları izleyerek, toplumun iffetli kalmasını sağlamak için aşırı önlemler aldı. Bu cinsel baskı dünyasında, iffet yasalarına karşı çıkan rezil bir teröristin oğlu olan Tanukichi Okuma liseye yeni girmiştir ve çocukluk arkadaşı ve aşık olduğu başkan Anna Nishikinomiya ile yakınlaşmak için öğrenci konseyine yardım teklifinde bulunur. 

56- High School DxD BorN

image 413

High School Dxd serisinin devamıdır.

55- Dragon Ball Super

image 414

Dragon Ball serisinin devamıdır. Super olarak isimlendirilmiştir.

54- Komi-san wa, Comyushou desu.

image 415

Hitohito Tadano, lisenin ilk gününe net bir planla giren sıradan bir çocuktur: beladan kaçınmak ve diğerlerinin arasına karışmak için elinden gelenin en iyisini yapmak. Ne yazık ki, okulun madonnası Shouko Komi’nin yanındaki koltuğa oturduğunda hemen başarısız olur. Akranları artık onu sınıftaki en güzel kızın yanına oturma şansı için ortadan kaldırılması gereken biri olarak görüyor. Uzun, siyah saçlı muhteşem ve zarif Komi, gizemli kişiliğine rağmen evrensel olarak hayranlık uyandıran ve son derece popüler. Ancak, herkesin bilmediği bir şekilde, sınıf arkadaşlarıyla tüm kalbiyle sosyalleşmesine engel olan bir iletişim bozukluğu ve sakatlayıcı bir kaygısı vardır.

53- FLCL

image 416

Naota Nandaba, olağanüstü hiçbir şeyin yaşanmadığı bir şehirde yaşayan sıradan bir altıncı sınıf öğrencisidir. Erkek kardeşi Tasuku, Amerika’da beyzbol oynamak için şehirden ayrıldıktan sonra Naota, üst ranzasından Tasuku gittiğinden beri Naota’ya yapışmayı bırakmayan eski kız arkadaşı Mamimi Samejima’ya kadar Tasuku’nun geride bıraktığı her şeye bakma görevini üstlenir. 

52- Great Teacher Onizuka

image 417

Yirmi iki yaşındaki Eikichi Onizuka -eski motorcu çetesi lideri, Shonan fatihi ve bakire- bir hayali vardır: Japonya’nın en büyük lise öğretmeni olmak. Bunun nedeni öğretme tutkusu değil, yaşlı ve ağarmışken sevgi dolu bir genç eş istemesidir. Yine de sapık, açgözlü ve tembel bir suçlu için Onizuka’da göründüğünden daha fazlası var. Bu nedenle, prestijli Holy Forest Akademisi’nde 3-4. Sınıfların sınıf öğretmeni olarak işe girdiğinde -Müdür Yardımcısı’nın yerine geçmesine rağmen- tüm yetenekleri sınanır, çünkü bu sınıf özellikle rezildir. 

51- Danshi Koukousei no Nichijou

image 418

Tamamı erkeklerden oluşan Sanada Kuzey Lisesi’nin koridorlarında üç yakın yoldaş dolaşıyor: hiperaktif bir hayal gücüne sahip eksantrik elebaşı Hidenori, tutkulu Yoshitake ve mantıklı ve ihtiyatlı Tadakuni. Hayatları dev robotlar, gerçek aşk ve yoğun dramla dolu… en azından renkli hayal güçlerinde. Gerçekte, onlar sadece zaman geçirmeye çalışan sıradan üç sıradan adam, ama kim demiş günlük hayat ilginç olamaz?

50- Boku wa Tomodachi ga Sukunai

image 419

Kodaka Hasegawa, yeni bir okula transfer olacağını öğrendiğinde, olumlu bir izlenim bırakmaya kararlıdır ve hatta belki bazı arkadaşlar. Ancak Kodaka, sarı saçları ve korkutucu ifadesi nedeniyle hemen şiddetli bir suçlu olarak etiketlendiğinde şansının olmadığını keşfeder. Aradan bir ay geçmesine rağmen Kodaka, kötü şöhreti sayesinde hâlâ yalnızdır. Ancak yalnız arkadaşı Yozora Mikazuki’yi boş bir sınıfta hayali arkadaşıyla konuşurken bulunca hayatı değişmeye başlar. 

49- Zero no Tsukaima

image 420

Louise Françoise Le Blanc de La Vallière asalar, pelerinler ve kraliyet ailesi dünyasında bencil bir büyücüdür. Sihirbazlar için prestijli bir okul olan Tristain Academy’de okumasına rağmen büyük bir sorunu vardır: Louise, sınıf arkadaşlarından ona “Sıfır Louise” lakabını kazandırarak düzgün bir şekilde büyü yapamaz. Birinci sınıf öğrencilerinden bir çağırma ritüeli gerçekleştirmeleri istendiğinde, Louise’in çağrısı feci bir patlamayla sonuçlanır! Herkes bunun bir başka başarısızlık olduğunu düşünür, ancak duman dağıldığında Saito Hiraga adında bir çocuk belirir. 

48- Trinity Seven

image 421

Bir gün, parlak kırmızı güneş parlamayı bıraktı ve Arata Kasuga’nın kasabasının yok olması ve orada yaşayan insanların ortadan kaybolması anlamına gelen “Çöküş Olgusu”na neden oldu. Ancak hepsi henüz kaybolmadı; Arata’nın dünyası, çocukluk arkadaşı ve kuzeni Hijiri Kasuga tarafından kendisine verilen büyülü büyü kitabını kullanarak yapay bir şekilde yeniden inşa edilir. Olayı araştırmak için Lilith Asami, yapay dünyası bir anda dağılan Arata’nın karşısına çıkar.  

47- Masamune-kun no Revenge

image 422

Masamune Makabe çocukken, aşırı kilolu olduğu için ona “Domuzcuk” takma adını veren Aki Adagaki adlı zengin ve güzel bir kız tarafından reddedildi. Yıkılan Masamune, görünüşünü iyileştirmek için büyük çaba sarf etti. Şimdi yakışıklı ama narsist bir lise öğrencisi olan Masamune, intikam almaya kararlıdır – Aki’nin kendisine delicesine aşık olmasını sağlayacak ve bir sonraki karşılaşmalarında sonunda onu reddedecektir. Masamune, Aki’nin okuluna transfer olduğunu keşfederek şaşırır. Planını harekete geçiren Masamune, önce “Acımasız Prenses” ile bir ilişki kurmaya başlar, ancak tüm çabalarına rağmen ilk girişimlerinde sefil bir şekilde başarısız olur. Şaşırtıcı bir şekilde,

46- Kekkai Sensen

image 423

Sesten hızlı maymunlar, vampirler, konuşan balıkçılar ve insanlarla yan yana yaşayan her türlü farklı doğaüstü canavar – bu, eskiden New York City olarak bilinen Hellsalem’s Lot’ta bir süredir günlük yaşamın bir parçası olmuştur. Üç yıl önce Dünya ile Ötesi arasında bir geçit açıldığında, New Yorklular ve diğer boyuttaki yaratıklar, aşılmaz bir balonun içinde kapana kısıldılar ve birlikte yaşamaya zorlandılar. Terazi, şehirde düzeni sağlamak ve kaosun dünyanın geri kalanına yayılmamasını sağlamakla görevli, eksantrikler ve süper insanlardan oluşan gizli bir organizasyondur. 

45- Tensei shitara Slime Datta Ken 2nd Season

image 424

Tensei shitara Slime Datta Ken animesinin 2. sezonudur.

44- Nichijou

image 425

Nichijou öncelikle üç çocukluk arkadaşının (liseli kızlar Mio Naganohara, Yuuko Aioi ve Mai Minakami) günlük maskaralıklarına odaklanıyor ve hikayeleri kısa süre sonra genç dahi Hakase Shinonome, robot bakıcısı Nano ve konuşan kedileri Sakamoto ile iç içe geçiyor. Her geçen gün bu altı kişinin ve çevrelerindeki pek çok insanın hayatı, hem normal hayatın sakinliğini hem de absürdün çılgınlığını deneyimliyor. 

43- 5-toubun no Hanayome

image 426

Fuutarou Uesugi başarılı bir lise öğrencisidir, ancak bunun dışında zor bir hayat sürmektedir. Soğukkanlı kişiliği ve münzevi doğası onu arkadaşsız bırakmıştır ve babası borca ​​batmıştır ve ailesini geçinmeye zorlamaktadır. Bir gün öğle yemeği molasında Uesugi, “koltuğunu” alan bir transfer kız öğrenciyle tartışır ve ikisinin de birbirlerinden hoşlanmamalarına neden olur. Aynı gün, kendisine ailesinin borcunu kapatmak için altın bir fırsat sunulur: zengin bir ailenin kızı için piyasa fiyatının beş katı maaşla özel ders vermek.

42- Baccano!

image 427

1930’ların başlarında, Chicago’da kıtalararası tren Flying Pussyfoot, tüm ülkede kanlı bir iz bırakacak efsanevi yolculuğuna başlıyor. Aynı zamanda New York’ta hırslı bilim adamı Szilard ve isteksiz yardımcısı Ennis, ölümsüzlük iksirinin kayıp şişelerini arıyor. Ayrıca mafya grupları arasındaki savaş giderek kötüleşiyor. 1711’de Advena Avis gemisinde simyacılar ölümsüzlüğün bedelini öğrenmek üzereler. 

41- High School DxD New

image 428

High School DxD animesinin devamıdır.

40- Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

image 429

İnsanların uzaylılara, zaman yolcularına veya belki de esperlere inanıp inanmadığını görmek için bir anket yapılsaydı, çoğu inanmadıklarını söylerdi; ortalama bir lise öğrencisi Kyon, kendisini inanmayanlar arasında görüyor. Ancak okulun ilk gününde dünyasını alt üst eden bir kızla tanışır. Sınıf tanıtımları sırasında güzel Haruhi Suzumiya, “normal” insanlardan sıkıldığını ve doğaüstü varlıklarla tanışma niyetini cesurca duyurur. Şaşıran Kyon, okullarında doğaüstü odaklı kulüplerin olmamasından duyduğu hayal kırıklığını öğrenir ve farkında olmadan ona kendi kulübünü kurması için ilham verir. 

39- Gekkan Shoujo Nozaki-kun

image 430

Chiyo Sakura, kayıtsız Umetarou Nozaki’ye sırılsıklam aşık olan neşeli bir liseli kızdır. Chiyo, sevgili Nozaki’ye itirafta bulunduğunda, ona alışılmadık bir imza verdiğinde, kafasını karıştıracak kadar. Görünüşe göre, metanetli genç çocuk aslında Sakiko Yumeno takma adıyla yayın yapan saygın bir shoujo mangaka! Bir dizi yanlış anlaşılma, Chiyo’nun Nozaki’nin manga asistanlarından biri olmasına yol açar. Ardından gelen komik olaylar boyunca, görünüşte utanmaz asistanı Mikoto Mikoshiba ve “Okulun Prensi” Yuu Kashima da dahil olmak üzere ilginç okul arkadaşlarının çoğuyla arkadaş olur. 

38- Kanojo, Okarishimasu

image 431

Kazuya Kinoshita, harika bir kız arkadaşı olan 20 yaşında bir üniversite öğrencisidir: parlak ve güneşli Mami Nanami. Ama birdenbire yapmıyor. Mami hiçbir uyarıda bulunmadan ondan ayrılır ve onu tamamen kalbi kırık ve yalnız bırakır. Acısını dindirmek için çevrimiçi bir uygulama aracılığıyla kiralık bir kız arkadaş tutar. Ortağı, benzersiz güzelliği ve sevimli tavrıyla Kazuya’nın sevgisini kazanmayı başaran Chizuru Mizuhara’dır. 

37- Dr. Stone: Stone Wars

image 432

Dr. Stone animesinin 2. sezonudur.

36- Prison School

image 433

Tokyo’nun eteklerinde bulunan Hachimitsu Özel Akademisi, yüksek kaliteli eğitimi ve disiplinli öğrencileri ile ünlü, tamamı kızlardan oluşan prestijli bir yatılı okuldur. Ancak, okulun en ikonik politikasının gözden geçirilmesi nedeniyle bu durum değişmek üzere, çünkü artık erkekler de kayıt yaptırabiliyor. Bu yeni kararnameye göre ilk dönemin başında, öğrenci kitlesini fiilen iki yüz kıza bir erkek öğrenci oranına bölerek yalnızca beş erkek öğrenci kabul edildi. Kiyoshi, Gakuto, Shingo, Andre ve Jo, herhangi bir ilk izlenim bırakma şansı bulamadan hızla çöpe atılır. 

35- Dragon Ball

image 434

Gokuu Son, ormanda tek başına yaşayan genç bir çocuktur; ta ki Bulma adlı bir kız, “Dragon Balls” adı verilen bir dizi sihirli nesne ararken onunla karşılaşana kadar. Eserlerin yedisini de toplayan kişinin bir dileğini yerine getirdiği söylendiğinden, Bulma onları toplamayı umuyor ve mükemmel bir erkek arkadaş diliyor. Gokuu’nun elinde bir ejder topu vardır, ancak ne yazık ki Bulma onunla yollarını ayırmayı reddeder, bu yüzden Gokuu ona bir anlaşma yapar: Ejder topunun gücünü ödünç almasına izin verirse, yolculuğuna eşlik edebilir. Bununla birlikte, ikisi bir ömür boyu sürecek bir yolculuğa çıktı. Yolculuğa yalnız çıkmıyorlar. 

34- Golden Time

image 435

Trajik bir kaza nedeniyle Banri Tada, memleketi ve geçmişiyle ilgili anılarını çözen bir hafıza kaybı yaşar. Ancak Mitsuo Yanagisawa ile arkadaş olduktan sonra, Tokyo’daki hukuk fakültesinde yeni bir hayata başlamaya karar verir. Ancak tam üniversite hayatına alışmaya başladığı sırada güzeller güzeli Kouko Kaga, dramatik bir şekilde Banri’nin hayatına dalar ve şans eseri karşılaşmaları unutulmaz bir yılın başlangıcı olur. Üniversite hayatına bir göz attıktan sonra Banri yeni bir yerde ve yeni bir dünyada olduğunu öğrenir; yeniden doğabileceği, yeni arkadaşlar edinebileceği, aşık olabileceği, hatalar yapabileceği ve büyüyebileceği bir yer. 

33- Date A Live

image 436

Otuz yıl önce, Avrasya kıtası, 150 milyondan fazla insanın ölümüyle sonuçlanan, kaynağı bilinmeyen uzay titreşimlerini içeren bir fenomen olan süper kütleli bir “uzaysal deprem” tarafından harap edildi. O zamandan beri, bu depremler, daha hafif bir ölçekte de olsa, dünyayı aralıklı olarak rahatsız ediyor. Shidou Itsuka, küçük kız kardeşi Kotori ile birlikte yaşayan ortalama bir lise öğrencisidir. Yaklaşan bir mekansal deprem Tengu Şehri’nin güvenliğini tehdit ettiğinde, onu kurtarmak için acele eder, ancak ortaya çıkan patlamaya yakalanır. 

32- Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku

image 437

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru animesinin 2. sezonudur

31- K-On!

image 438

Yeni bir lise yılı her zaman gelecek çok şey ifade eder ve bunlardan biri de bir kulübe katılmaktır. Hangi kulübe katılacağı konusunda bir ikilem içinde olan Yui Hirasawa, kastanyet gibi basit enstrümanlar çalmakla ilgili olduğu şeklinde yanlış yorumladığı Hafif Müzik Kulübü’ne rastlar ve ona başvurur. Bir enstrüman çalamadığı için özür dilemek ve istifa etmek için ziyaret etmeye karar verir.

30- Saiki Kusuo no Ψ-nan

image 439

Ortalama bir insan için psişik yetenekler bir lütuf gibi görünebilir; Ancak Kusuo Saiki için bu gerçeklerden daha fazla olamaz. Telepatiden röntgen görüşüne kadar çok çeşitli doğaüstü yeteneklere sahip olan bu sözde lütfu bir lanetten başka bir şey olarak görmüyor. Kusuo’nun güçlerinin neden olduğu tüm rahatsızlıklar sürekli olarak birikirken, tek amacı sıradan, sorunsuz bir hayattır – cehaletin mutluluk olduğu bir hayat. 

29- Gintama

image 440

Edo, ülke çapında samurayların canlılığına ve hırsına ev sahipliği yapan bir şehirdir. Ancak, feodal Japonya’nın “Amanto” olarak bilinen güçlü uzaylılara teslim olmasının ardından, bu özlemler artık ulaşılamaz görünüyor. Bir zamanlar etkili olan şogunluğun kukla bir hükümet olarak yeniden inşa edilmesiyle birlikte, halk içinde tüm kılıçları derhal yasaklayan yeni bir yasa çıkarılır. 

28- Tonari no Kaibutsu-kun

image 441

Shizuku Mizutani, sınıf arkadaşlarına karşı ilgisizdir, yalnızca notlarını önemser. Ancak, okul yılının başlarında kavga ettikten sonra derse gitmeyi bırakan şiddetli bir baş belası olan Haru Yoshida ile tanıştığında, hayata soğuk bakışı değişmeye başlar. Yine de ondan pek farklı değil – o da insan doğası hakkında çok az şey anlıyor ve hiç arkadaşı yok. Shizuku’yu şaşırtacak şekilde, onun arkadaşı olacağını ilan eder ve onunla tanışır tanışmaz ona karşı olan duygularını itiraf eder. 

27- Ouran Koukou Host Club

image 442

Haruhi Fujioka, yakın zamanda prestijli Ouran Akademisi’ne kaydolan çalışkan bir kızdır. Bir gün ders çalışmak için sessiz ve huzurlu bir yer ararken, kullanılmayan bir müzik odasına rastlar. Haruhi girer girmez, ünlü Ev Sahibi Kulüp’ün üyeleri tarafından karşılanır: okulun dört bir yanından çekici erkeklerin kızları eğlendirdiği bir kulüp. Ancak, kulübün kurucusu ve başkanı Tamaki Suou parlak burslu öğrenciyi ürküttüğünde, yanlışlıkla pahalı bir vazoyu kırar. 

26- Nisekoi

image 443

Bonyari Lisesi birinci sınıf öğrencisi Raku Ichijou, korkutucu bir yakuza ailesinin tek varisidir. Raku, on yıl önce çocukluk arkadaşına bir söz verdi. Şimdi, devam etmesi gereken tek şey, yalnızca kızın ayrılırken yanına aldığı anahtarla açılabilen kilitli bir pandantiftir. Şimdi, yıllar sonra, Raku tipik bir genç oldu ve tek istediği, okul günlerini ortaokuldan aşık olduğu Kosaki Onodera ile geçirirken, yakuza geçmişine olabildiğince karışmamak. 

25- Kuroshitsuji

image 444

Genç Ciel Phantomhive, Majesteleri için Viktorya dönemi İngiltere’sinde meydana gelen pek çok rahatsız edici olayla ilgilenen “Kraliçe’nin Muhafız Köpeği” olarak bilinir. Görünüşte insanlık dışı yeteneklere sahip sadık uşağı Sebastian Michaelis’in yardımıyla Ciel, işi bitirmek için gereken her şeyi kullanır. Ama bu siyah giyimli uşağın göründüğünden daha fazlası var mı? Ciel’in geçmişinde, onu daimi bir karanlığa hapseden gizli bir trajedi yatmaktadır – en kasvetli anlarından birinde, kendisine haksızlık edenlerden intikam almak için ruhunu pazarlayan bir iblis olan Sebastian ile bir sözleşme yaptı. 

24- Dragon Ball Z

image 445

Dragon Ball Serisinin devam sezonudur. Z olarak isimlendirilmiştir.

23- Samurai Champloo

image 446

Fuu Kasumi, günlerini küçük bir çayevinde huzur içinde çalışarak geçiren genç ve beceriksiz bir garsondur. Ta ki müşterilerinden birinin üzerine kazara içki dökene kadar! Bir grup samuray onu sürekli taciz ederken, Fuu umutsuzca dükkandaki başka bir samuray olan Mugen’i çağırır ve o da onları çılgın dövüş tekniğiyle ve break dansı anımsatan hareketlerle çabucak yener. Ne yazık ki Mugen, daha kesin ve geleneksel bir kılıç dövüşü tarzı kullanan isteksiz ronin Jin ile bir dövüş seçmeye karar verir ve ikincisi zorlu bir rakip olduğunu kanıtlar. Tek sorun, sonunda tüm dükkânı mahvetmelerinin yanı sıra kazara yerel yargıcın oğlunu öldürmeleridir. Suçlarından dolayı iki samuray yakalanır ve idam edilmek üzere ayarlanır.

22- Kaichou wa Maid-sama!

image 447

Misaki Ayuzawa, Seika Lisesi içinde benzersiz bir fenomendir. Ağırlıklı olarak erkeklerin bulunduğu bir kurumda, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla ilk kadın öğrenci konseyi başkanı oldu. Misaki göreve terfi ettiğinden beri, tüm kız çocukları için daha iyi bir okul hayatı sağlamak için yorulmadan çalışıyor. Buna rağmen Misaki erkeklere karşı çok katıdır ve bu ona “Şeytan Başkan” unvanını kazandırmıştır. Bir gün koridorda bir kızın ağladığını duyan Misaki, bir aşk itirafını reddederken okulun en popüler çocuğu olan Takumi Usui ile karşılaşır. 

21- Kaguya-sama wa Kokurasetai? Tensai-tachi no Renai Zunousen

image 448

Kaguya Sama animesinin 2. sezonudur

20- Spy x Family

image 449

Yozlaşmış politikacılar, çılgın milliyetçiler ve diğer savaş çığırtkanı güçler, komşu ülkeler Ostania ve Westalis arasındaki ince barış cilasını sürekli olarak tehlikeye atıyor. Entrikalarına rağmen, ünlü casus ve kılık değiştirme ustası “Twilight”, hiçbir çocuğun savaşın dehşetini yaşamak zorunda kalmaması umuduyla birbiri ardına tehlikeli görevleri yerine getiriyor. Hareketli Ostanya şehri Berlint’te Twilight, saygın bir psikiyatr olan “Loid Forger” takma adını kullanıyor. Bununla birlikte, asıl amacı, oğullarının okulu olan prestijli Eden Academy’de nadiren toplum içine çıkan ünlü politikacı Donovan Desmond hakkında istihbarat toplamaktır. 

19- Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

image 450

Herkesin hayatında, sıradan insan kitlelerinden farklı olarak kendilerinin özel olduğunu düşündükleri o aşama olmuştur. Kendilerini mistik güçlere sahip olduklarını görecek kadar ileri gidebilirler, hatta belki de bir fantezi aleminden geldiklerine inanabilirler. Bu “hastalık”, “chuunibyou” olarak bilinir ve genellikle bir kişinin hayatındaki en utanç verici anlardan bazılarının kaynağıdır. Yuuta Togashi için chuunibyou’nun geride bıraktığı yaralar hâlâ taze. 

18- Tensei shitara Slime Datta Ken

image 451

Otuz yedi yaşındaki Satoru Mikami tipik bir şirket çalışanıdır ve Tokyo’daki monoton yaşam tarzından son derece memnundur, hayatı boyunca bir kez bile bir kız arkadaş edinmeyi başaramamıştır. Meslektaşıyla rastgele bir karşılaşmanın ortasında, sokaklarda rastgele bir saldırganın kurbanı olur ve bıçaklanır. Ancak yaralarına yenik düşerken, zihninde tuhaf bir ses yankılanır ve ölmekte olan adamın anlam veremediği bir takım komutlar okur. Satoru bilincini geri kazandığında, yabancı bir diyarda bir balçık parçası olarak reenkarne olduğunu keşfeder. 

17- Ansatsu Kyoushitsu 2nd Season

image 452

Ansatsu Kyoushitsu 2. sezonudur.

16- Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

image 453

Hachiman Hikigaya, narsist ve yarı nihilist eğilimleri olan kayıtsız bir lise öğrencisidir. Neşeli gençliğin bir saçmalıktan başka bir şey olmadığına ve aksini söyleyen herkesin sadece kendine yalan söylediğine inanıyor. Modern sosyal ilişkilerle alay eden bir makale yazdığı için yeni bir cezada, Hachiman’ın öğretmeni onu, hedeflerine ulaşmak için desteklerini arayan herhangi bir öğrenciye yardım eli uzatmayı amaçlayan bir kulüp olan Gönüllü Hizmet Kulübü’ne katılmaya zorlar. Kulübün diğer tek üyesi güzel buz kraliçesi Yukino Yukinoshita olduğu için, Hachiman kendini diğer insanların sorunlarının ön saflarında bulur – öyle bir yerde olmayı asla hayal etmez.

15- High School DxD

image 454

Lise öğrencisi Issei Hyoudou, hayatında verimli hiçbir şey yapmayan, kadınları dikizleyen ve bir gün kendi haremine sahip olmayı hayal eden sıradan sapık. Issei’yi acımasızca öldüren düşmüş bir melek olduğu ortaya çıksa da güzel bir kız ona çıkma teklif ettiğinde işler Issei için iyiye gidiyor gibi görünüyor! 

14- Mob Psycho 100 II

image 455

Mob Psycho 100 ‘ün 2. sezonudur.

13- Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2

image 456

Konosuba’nın 2. sezonudur.

12- Hataraku Maou-sama!

image 457

Ölümlülerin kalplerine korku salan İblis Lordu Şeytan, geniş iblis ordularıyla Ente Isla topraklarını fethetmeye başlar. Bununla birlikte, kıtayı ele geçirmek için bu acımasız maceraya atılırken, çabaları kahraman Emilia tarafından engellenir ve Şeytan, yalnızca insan dünyasına inmek için boyutsal bir portaldan hızla geri çekilmeye zorlanır. 

11- Black Clover

image 458

Asta ve Yuno aynı gün aynı kilisede terk edildi. Çocukken birlikte büyüdüler, krallıktaki en güçlü büyücüye verilen bir unvan olan “Büyücü Kral”ı tanıdılar ve bir sonraki Büyücü Kral pozisyonu için birbirleriyle rekabet edeceklerine söz verdiler. Ancak büyüdükçe aralarındaki keskin fark ortaya çıktı. Yuno, inanılmaz bir güç ve kontrolle sihir kullanabiliyorken, Asta sihir kullanamaz ve çaresizce fiziksel eğitim alarak güçlerini uyandırmaya çalışır. 1

10- Soul Eater

image 459

Ölüm Şehri, Shinigami’nin (Ölüm Efendisi) başkanlığındaki teknik bir akademi olan ünlü Ölüm Silahı Meister Akademisi’ne ev sahipliği yapmaktadır. Misyonu: Shinigami’nin fantastik dünyalarının birçok kötülüğüne karşı kullanması için “Ölüm Tırpanları” yetiştirmek. Ancak bu Ölüm Tırpanları fiziksel silahlardan yapılmamıştır; daha ziyade, vücutlarını İblis Silahlarına dönüştürme yeteneğine sahip insan melezlerinden ve ancak 99 kötü varlığın ve bir cadının ruhunu tükettikten sonra doğarlar. 

9- One Punch Man 2nd Season

image 460

One Punch Man’in 2. sezonudur.

8- Dr. Stone

image 461

Liseli Taiju Ooki, beş yıl boyunca dile getirilmeyen duygular besledikten sonra nihayet Yuzuriha Ogawa’ya aşkını itiraf etmeye hazırdır. Ancak Taiju tam günah çıkarmaya başladığında, kör edici bir yeşil ışık Dünya’ya çarpar ve dünyanın dört bir yanındaki insanlığı taşlaştırır – her bir insanı taşa çevirir. Birkaç bin yıl sonra, Taiju uyanır ve modern dünyanın tamamen varolmadığını keşfeder, çünkü insanlığın durduğu yıllarda doğa gelişir. 

7- Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen

image 462

Meşhur Shuchiin Akademisi’nde Miyuki Shirogane ve Kaguya Shinomiya, öğrenci birliğinin en üst düzey temsilcileridir. Ülkenin en iyi öğrencisi olan ve hem akranları hem de akıl hocaları tarafından saygı gören Miyuki, öğrenci konseyi başkanı olarak görev yapıyor. Onun yanında, zengin Shinomiya ailesinin en büyük kızı olan başkan yardımcısı Kaguya, akla gelebilecek her alanda başarılıdır.

6- Kill la Kill

image 463

Ryuuko Matoi, babasının öldürülmesinden sonra, katilini bulmak için tüm dünyayı dolaşmaktadır. Tek ipucunun (icadının eksik yarısı olan Makas Bıçağı) ardından, diğerlerinden farklı bir lise olan prestijli Honnouji Akademisi’ne gelir. Akademi, güçlü astları Elit Dörtlü ile birlikte heybetli ve soğuk kalpli öğrenci konseyi başkanı Satsuki Kiryuuin tarafından yönetiliyor. 

5- Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

image 464

Lise öğrencisi ve münzevi Kazuma Satou, bir oyun satın almaktan dönerken gülünç ve acıklı bir şekilde öldükten sonra kendisini Aqua adında güzel ama iğrenç bir tanrıçanın önünde otururken bulur. NEET’e iki seçenek sunuyor: cennete devam etmek veya her oyuncunun rüyasında reenkarne olmak – gerçek bir fantezi dünyası! Yeni bir hayata başlamayı seçen Kazuma, köylerde terör estiren bir İblis Kralı yenmekle görevlendirilir.

4- Ansatsu Kyoushitsu

image 465

Seçkin Kunugigaoka Ortaokulunun yakınındaki dağlarda sıkışmış, 3-E Sınıfının suçluları ve okulu terk edenleri barındıran küçük, terk edilmiş bir bina yatıyor. Akranları tarafından hor görülen bu sınıftaki öğrencilerin akademik kariyerlerinde ilerleme konusunda çok az umutları var gibi görünüyor. Yani, ulusal hükümet onları gezegenlerine yönelik en büyük tehdidi ortadan kaldırmakla görevlendirene kadar: yeni öğretmenleri.

3- Mob Psycho 100

image 466

Sekizinci sınıf öğrencisi Shigeo “Mob” Kageyama, genç yaşta psişik hünerinin içindeki kaynağından yararlandı. Ancak becerilerindeki potansiyel tehlikeyi fark ettiğinde güç, kısa sürede bir sorumluluk olduğunu kanıtlar. Gücünü bastırmayı seçen Mob’un yeteneğini şu anki tek kullanımı, aynı numaralardan kısa süre sonra sıkılan uzun süredir aşık olduğu Tsubomi’yi etkilemektir. 

2- No Game No Life

image 467

Tek Gerçek Tanrı Tet tarafından yönetilen bir dünya olan Disboard’da on altı duyarlı ırk yaşamaktadır. On altı ırkın en küçüğü olan Imanity, sihirle hiçbir yakınlığı olmayan bir ırk olan insanlardan oluşur. Her şeyin basit oyunlarla kararlaştırıldığı bir yerde, insanoğlu içinde bulunduğu çıkmazdan çıkış yolu bulamamış gibi görünse de iki yabancının gelişi bir değişiklik teşkil eder. Dünya’da üvey kardeşler Sora ve Shiro, “Blank” kullanıcı adı altında çeşitli çevrimiçi oyunlara hükmeden birbirinden ayrılmaz iki kapalı kişidir. İnternette kötü bir şöhrete sahip olsalar da ikili, hayatın başka bir sıkıcı oyun olduğuna inanıyor. 

1- One Punch Man

image 468

Görünüşte etkileyici olmayan Saitama’nın oldukça benzersiz bir hobisi var: kahraman olmak. Saitama, çocukluk hayalinin peşinden gitmek için üç yıl boyunca amansızca eğitim aldı ve bu süreçte tüm saçlarını kaybetti. Şimdi, Saitama o kadar güçlü ki, herhangi bir düşmanı sadece bir yumrukla yenebilir. Bununla birlikte, onun gücüne denk kimsenin olmaması Saitama’yı beklenmedik bir soruna yöneltmiştir – artık savaşmanın heyecanını yaşayamaz ve oldukça sıkılmıştır. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 1. Gintama
    2. OPM
    3. Konosuba
    4.spyXfamily
    5. Nisekoi

    OLMALI BENCE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir