1. Anasayfa
  2. Anime

takt Op Oyunu 2021’den sonraya ertelendi

takt Op Oyunu 2021’den sonraya ertelendi
0

Bandai Namco Arts ve DeNA’nın takt op’unun resmi web sitesi. (“takt opus” olarak telaffuz edilir) projesi Çarşamba günü takt op olduğunu açıkladı. Projenin akıllı telefon oyunu olan Unmei wa Shinkuki Senritsu no Machi wo, planlanan 2021 sürüm penceresinden ertelendi. Duyuru, hayranların keyif alacağı daha kaliteli bir oyun yaratmak için personelin daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Personel, daha sonraki bir tarihte yeni bir sürüm penceresi açıklayacaktır.

Projenin anime bölümünün prömiyeri 5 Ekim’de yapıldı ve Crunchyroll, animeyi yayınlandığı sırada yayınlıyor.

Takt op’un hikayesinde. Destiny animesi, bir gün dünyanın üzerine siyah bir göktaşı düştü ve dünya tamamen değişti. Göktaşı, yaygınlaşmaya başlayan D2 adlı grotesk canavarlar üretti. D2, tüm müzikleri çok hızlı bir şekilde yasakladı, ki bu onların üstesinden gelebilecek tek şeydi. Ancak D2’ye direnen bazı insanlar vardı. Onlar müziğin gücünü elinde tutan genç kadınlar, “Musicart”. Bu genç kadınlar, canavarları yenebilecek “puanlara” sahipler. Bir de bu kadınlara öncülük edenler var, Orkestra şefi.

Anime, D2 sayesinde harap olan 2047 yılında Amerika’da geçiyor. Bir şef olan Takt, Destiny adlı bir Musicart ile ortaktır. Takt, müziğin dünyaya geri dönmesi için can atıyor ve Destiny, D2’yi yok etmek istiyor. Amaçları New York’a seyahat etmektir.

eNA ve Ouji Hiroi (Sakura Wars yaratıcısı) orijinal çalışma ile tanınır. LAM, orijinal karakter tasarımlarını hazırlıyor. Müzisyen Marasy “ana piyanist”. Sanatçı Yish, arka plan konsept sanatından sorumludur. Orkestra şefi Hirofumi Kurita, bir müzik araştırma danışmanı olarak kabul ediliyor.

Kaynak: MAL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir