1. Anasayfa
  2. Anime

Top Waifu 10 Listesini yayınlıyoruz.

Top Waifu 10 Listesini yayınlıyoruz.
0

Hazır mısınız?

Güncel olarak dünyanın en çok oy almış Anime Kadın karakterlerini listeliyoruz. Bu liste MyAnimeList kullanıcılarının binlerce oyu ile şekillenmiştir. Zaman içinde değişiklik gösterebilir günce durum bu şekildedir.

En sevdiğiniz karakter listede yoksa yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

1- Kurisu Makise

Kurisu Makise

Yaş: 18
Doğum Tarihi: 25 Temmuz (Aslan)
Kan Grubu: A
Boy: 160 cm
Kilo: 45 kg

58,380 oy ile listenin başında Kurisu Makise bulunmaktadır. İzleyicilerce değeri bilinmeyen animelerden birisi olan Steins;Gate animesinin kadın karakterlerinden birisidir. Beyin araştırma programı üyesi çok zeki bir kadındır. Ara sıra, “Deney verileri, deneğin mahremiyetinden daha önemlidir” gibi, normal görüşlerden farklı şeyler söyler. Çok meraklıdır.

2- Mikasa Ackerman

Mikasa Ackerman

Yaş: 19
Doğum Tarihi: 10 Şubat
Boy: 170 cm
Ağırlık: 68 kg

Attack on Titan animesinin bir numaralı kadın ana karakteri Mikasa Ackerman 49,285 oy ile ikinci sırada geliyor. Ailesi öldürüldükten sonra Eren tarafından kurtarıldığı için ömür boyu onu takip etmeye çalışır. Aşka varan sevgisine karşılık alamamaktadır. Kendine ait pek bir hayali ya da amacı yoktur. Onu ilginç kılan şey olağan üstü koruma içgüdüsüdür.

3- Rem

Rem

Yaş: 17
Doğum Günü: 2 Şubat
Boy: 154 cm

Re: Zero animesinin yan karakteri olan Rem listemizde 3. sıradadır. İkiz kız kardeşi Ram ile birlikte harika uyumlu bir ikilidirler. İlk sezonun tam bir bölümü Rem’in aşk itirafına ayrılmıştır. Ana karakter “Ben, Emilia’yı Seviyorum” diyerek onu reddetmiştir. Rem vs Emilia tartışması çözülemez bir ikilemdir.

4- Megumin

megumin

Yaş: 13–14

Konosuba animesinin 3 kadın karakterinden Megumin listemizde 4. sıradadır. Kendisi bir Crimson’dur. Yüksek Zeka, Büyü Gücü ve biraz Delilik ile doğarlar. Megumin de bu özelliklere sahiptir. Ayrıca patlama büyüsüne kafayı takmıştır. Her büyüye gücü yeter ama sadece bir tanesini kullanır.

5- Zero Two

zero two

Cinsiyet: Kadın
Boy: 170cm
Meslek: Pistil

Zero Two, Darling in the FranXX animesinin ana kadın karakteridir. Yarı insan yarı Kroyuu olarak yaratılmış melez bir klondur. İlk çıktığı günden beri inanılmaz bir popülerliğe sahiptir. FranXX isimli robotun pilotudur. Neredeyse ölümsüz sayılacak özelliklere sahiptir. Hero isimli oğlan dışında ki herkesi pislik gibi görür. Değer verdiği kişi sayısı en fazla ekibi kadardır.

6- Mai Sakurajima

mai sakurajima

Cinsiyet: Kadın
Yaş: 17-18
Doğum Günü: 2 Aralık (Yay)
Boy: 165 cm
Meslek: Öğrenci, Oyuncu, Model

Mai Sakurajima, Bunny Girl Senpai (aoButa) isimli animenin ana kadın karakteridir. Değeri bilinmeyen bir animede budur. Genellikle romantizm animesi sanılsa da konusu çok daha derindir. Mai, okulda ve işte çok başarılı, zeki ve sevecen bir kızdır. Ara sıra görünmez olur. Görünmez olduğunda var olan herkesin hafızasından ve kayıtlarından çıkar. Yeteneği hem lanet hem lütuftur.

7- Shinobu Oshino

Shinobu Oshino min

Shinobu, Meme ile birlikte terk edilmiş bir binada yaşayan bir kızdır. “Bay Donut” un çöreklerini sever. Hitagi Yengeç’in başlangıcında Meme tarafından Shinobu olarak adlandırıldı ve kanji adı Shinobu’nun (忍) “bıçak” (刃) altında “kalp” (心) olması, orijinal kişiliğiyle eşleştiğini düşündürdü.

8- Taiga Aisaka

Taiga Aisaka

Yaş: 17-18
Kan Grubu : O 

Boy: 144,5 cm (4’9″)
Ağırlık: 34 kg
Okul: Ohashi Lise
Sınıfı: 2-C

Toradorora animesinin ana kadın karakteridir. Çok öfkeli ve güçlü bir kızdır. Avuç içi kaplan olarak tanınır. Tüm sorunlarını şiddet ile çözmeye çalışır. Kocaman bir evde tek başına yaşar. Dağınık ve biraz kırılmıştır. Ailesi dağılmıştır.

9- Saber

saber

Boy: 154 cm
Ağırlık: 42 kg
Üç beden: 73-53-76
Kan grubu: O

Saber, gerçek adı “Artoria Pendragon” ‘dır. Kılıç(Saber) onun dünyaya çağrıldığı vasıftır. Eski İngiltere kralı “Kral Arthur”‘dur. Günümüze “Kutsal Kase Savaşı” isimli bir etkinlik için büyü ile çağrılmıştır. Fate serisinin karakterlerinden birisidir. Kılıçta üstün bir yeteneği vardır. Excalibur’un nihai kullanıcısıdır.

10- Emila

emilia

Doğum günü: 23 Eylül
Boy: 164 cm

Re Zero animesinin ana kadın karakteridir. Bir gün buzun içinden dışarı çıkar. Herkes donmuş buz heykellere dönüşmüştür. Bunun sebebini ya da diğer başka hiçbir şeyi hatırlamaz. Puck isimli bir kutsal ruh ona eşlik eder. Roswall’ın evine girene kadar yıllarca donmuş bir ormanda tek başına yaşar. Buz gücüne sahiptir. Efsanevi “Kıskançlık Cadısı Satela” ya çok benzer.

Bonus: Echidna

echidna 1

Yaş: Bedenen 18, Resmen +400
Boy : 164 cm
Ölçüleri: 83-56-83

Re Zero animesinin ikinci sezonunda görünen bir kadın karakterdir. Üstün bir büyü gücü ve zekaya sahiptir. Gücünü hiç kullanmaz. Zekasını bir silah gibi kullanır. İyi ya da kötü değildir. “Vücut Suyu Çayı” gibi garip göndermeler ile karşısındaki kişiyi rahatsız etmeyi sever.

İnanılmaz anlayışlı ve sevecen biri rolünü yapar gerçek amacını anlamak imkansızdır. Dünya da ki her bilgiyi öğrenmek uğruna pek çok şeyi göze alır. “Açgözlülük Cadısı Echidna” olarak tanınır. Güç ya da para için değil bilgi için açgözlüdür.

Bonus-2: Aqua

aqua

Boy: 158 cm
Ağırlık: 49 kg
Ölçüleri: 83-56-83

Konosuba animesinin ana kadın karakterlerinden birisidir. Su tanrıçasıdır. Ölümlü dünyada güçlerinin çoğunu kullanamaz. Ölümden döndürmek, yaraları iyileştirmek ya da sınırsız su yaratmak gibi harika güçleri hala durmaktadır. Buna rağmen çocuk gibi bir karakteri vardır. Ağlar, sızar. Sürekli sarhoştur tüm parası ile parti yapar. Genelde borç içindedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir