1. Anasayfa
  2. Anime

Komi San – Sessiz Bir Komedi ve Romantizm

Komi San – Sessiz Bir Komedi ve Romantizm
4

Bilgi:

İngilizce : Komi Can’t Communicate
Diğer Adları : Komi-san wa, Communication Shougai desu.
Japonca : 古見さんは、コミュ症です。
Anime Türü : Okul, Romantizm, Yaşamdan Kesitler
Bölüm Sayısı : 12
Yaş Sınırı : PG-13 – 13 Yaş üstü
Yapımcı : Half H.P Studio, Shogakukan
Stüdyo : OLM

Konu:

komi san art

Shouko Komi, saygın Itan Özel Lisesi’ndeki daha ilk gününde, okulun Madonna’sı konumuna yükselmiştir.rnUzun siyah saçları ve zarif görünümüyle, herkesin dikkatini üzerine çekmektedir. Popüler olmasına karşın aslında bir sorunu bulunmaktadır, Shouko diğerleriyle iletişim kurmakta çok kötüdür. Hitohito Tadano ise klasik bir lise öğrencisidir. “Durumu gözden geçir ve beladan uzak dur” düşüncesiyle, Shouko’nun yanında oturmanın, sınıfındaki herkesi ona düşman yapacağını hemen anlamıştır! rnBir gün, kaza sonucu bayılan Hitohito, Shouko’nun “miyav” demesiyle uyanır. Hitohito hiçbir şey duymadığını söylediği halde Shouko oradan kaçar. Bunun üzerine Hitohito, Shouko’nun hiçbir zaman arkadaşı olmadığını düşünüp, başkalarıyla kolayca konuşamayacağı kanısına varmıştır. Hitohito, iletişim sıkıntısını aşabilmek için için 100 arkadaş edinme sürecinde Shouko’ya yardım etmeye karar vermiştir.

Yorum:

Shouko gibi çevremizde insanlar olduğunu fark etmeden hayatımızı yaşıyoruz. Belki tamamen konuşamıyor değiller ama az konuşanların hepsi erdemden susmuyor. Bu hikayede ise Shouko gibi üstün yeteneklere sahip güzel ve genç bir kızın bile hapsolabileceği yalnızlık ele alınıyor.

Tabi ki bu bir dram hikayesi değil. Yaşamdan kesitler tarzında bir okul hikayesi. Mangası inanılma uzun ve animeye sığmayacağını biliyorduk. Animeye sığmasa ve tekrar çekilmese bile çok eğlenceli bir animeydi. 200+ mangada bile sonu bulamadık o yüzden animede beklentimiz yoktu. Her şeye rağmen güzel animeydi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. 7 Şubat 2023

    Ben shouko nun tadano ile ilk konuşmasında kalbim patlıcak gibi hissettim

    Herkese benden kalbiş
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  2. Shouko Komi harika bir karakter çok hoşuma gitti mükemmel bir karakter

  3. Shouko Komi harika bir karakter çok hoşuma gitti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir